Benim oğlan da zor uyudu Mustafa ceceli konseri var evin yakınında adam sanki bizim oğlanın odasında şarkı söylüyorVeeeee 1 saat oldu hala uyumadı
1 saattir uyutmaya çalışıyorum
Ne yapsin ya çocuk konuşmak istiyor bildiği şey de o. Bi konuşmaya başlasın zaten hiç susmayacakalrBenim oğlan da zor uyudu Mustafa ceceli konseri var evin yakınında adam sanki bizim oğlanın odasında şarkı söylüyoroğlana kızdım biraz of üzüldüm sonra ya . Sürekli soru soruyor ama sürekli ve sürekli birşeyler istiyor beynimin içine etti resmen . Akşam eşimde birşey söylüyor oğlana o yapmıyor eşimde 1000 kez aynı şeyi söyledi arka arkaya yeter dedim yaaaa beynim patlayacak aynı şeyleri duymaktan . Oğlan sabahtan akşama kadar 10 saniye de bir baba mama olay bu çocukta gına geldi
Biraz erken gitmişiz galibaaNe güzel en azından uyuma niyetiyle gitmişsiniz yatağa. Benimki Allah bilir kaçta gidecek
Benim oğlan çok konuşmak istiyor ve başarılı olamıyor ya sıkıntı o . Ayrıca çok aceleci mesela su istiyor doldururken asla duramıyor herşeyde böyle aynı eşime çekmiş . Eşimle 10 sene sevgili olduk bu huyunu asla görmemişim ve evlenince fark ettim birde Irak’ta görev yapmıştı ilk mesleğe başladığı sene diyor ki Irak’ta yaşadıklarım yüzünden böyle oldum . Valla 1 ken 2 oldularNe yapsin ya çocuk konuşmak istiyor bildiği şey de o. Bi konuşmaya başlasın zaten hiç susmayacakalrAma anne sen benim aşkımsın guzelligimsin demesi her şeye bedel oluyooo yaa.
Bende çok gerildim bu akşam. Hep mi denk gelir ya tam uyuycak illa bi ses bi gürültü bi odaya giriş cok geriliyorum öyle olunca. Bizim ki de zaten tetikte gibi Allah im bi ses gelse de ayaklansam uyuyamadi. 3 kere kucağıma alıp emzirdim. Süt istedi sürekli
Onu biz bile biliyoruzBen çok disiplinliyim herkes biliyor
Napsın kız o kadar biliyorBenim oğlan da zor uyudu Mustafa ceceli konseri var evin yakınında adam sanki bizim oğlanın odasında şarkı söylüyoroğlana kızdım biraz of üzüldüm sonra ya . Sürekli soru soruyor ama sürekli ve sürekli birşeyler istiyor beynimin içine etti resmen . Akşam eşimde birşey söylüyor oğlana o yapmıyor eşimde 1000 kez aynı şeyi söyledi arka arkaya yeter dedim yaaaa beynim patlayacak aynı şeyleri duymaktan . Oğlan sabahtan akşama kadar 10 saniye de bir baba mama olay bu çocukta gına geldi
Bu konuda çok benziyor bizimkiler. Az önce üst kattan ayak sesi geldi hemen ihh ıhh diye soruyorÜst kat musluğu açıyor benim bebe yatakta ayağa kalkıyor su açıldı diye
Tüm gün ıh sesini dinliyorsun dimi çünkü ben öyleyimBu konuda çok benziyor bizimkiler. Az önce üst kattan ayak sesi geldi hemen ihh ıhh diye soruyor
Sen kızı bana yolla 10 günde askeri disipline sokar sana veririmOnu biz bile biliyoruz
Napsın kız o kadar biliyor
Ondan hiç şüphem yok bebeğimSen kızı bana yolla 10 günde askeri disipline sokar sana veririm
Aynen öyleTüm gün ıh sesini dinliyorsun dimi çünkü ben öyleyim
Benimki 7 de yatsa 12 de kalkar bi da da uyumazDun cok yorgundum 19.00 de yatırmayı denemeyeyim dedim 19.00 yatti sabah 7 ye kadar aralıksız yatti. Doğduğundan beri ilk acaba her gün yedide mi yatirsam
Öğlen kaçta yatıp kaçta kalkmıştı? Ben oğlumu 40 ı çıktığından beri akşam aynı saatte odaya götürüyorum . Mesela önceden 3 uyku sonra aradan 1 uyku düştü 2 uyku oldu sonra tek uykuya düştü . Yani uyanık kalma süresi uzadı ama gece uykuya gitme saati hep aynıdır . Emerek uyurken 12:30 da uyurdu 15:00 e kadar müsade ederdim ama tabi benim oğlan o saat dilimi arasında 2 kere kalkar uykulu geri yatırırdım . 15:00 uyuyorsa kaldırırdım gece uykuya geçme saati ileri gitmesin diye . Şimdi de 14:30 da uyuyor olursa kaldırıyorum gece uykuya geçmiyor yoksa . Saat 21:00 den sonra çocuk uyusa ne uyumasa ne benim için kendim dinlenmedikten sonra isterse hiç uyumasınDun cok yorgundum 19.00 de yatırmayı denemeyeyim dedim 19.00 yatti sabah 7 ye kadar aralıksız yatti. Doğduğundan beri ilk acaba her gün yedide mi yatirsam
Kan değerlerine baktırdınız mı ? Bu kadar yemiyor olmasının mutlaka bir sebebi vardırYa masallah sizinkiler konusuyor. Benimki konusmuyor o kadar ugrasiyorum kitaplar,sohnetler,etkinlikler... ve dahasi hicbir sey yemiyor sadece kakaolu süt iciyor.buzdolabini gosteriyor elimden tutup onune getiriyor havuc ve elma seciyor. Cok zorlandigimi hissediyorum artik. Gece de 4 kez uyaniyor ve sadece kakaolu süt istiyor. Nerden ogrendi tadini ya.
Bence bu destek işi çocuğa göre değişiyor. Bazı çocuklar desteksiz uyuyup uyanabiliyorken bazıları da destekle uyuduğu halde hiç uyanmıyor. Belki de oğlunun senin desteğine temasına ihtiyacı vardır o yüzden huysuzlanmıştır o kadar.Bu akşam dünden 1000 kat daha fazla sinirlendim . Dün gece yine birkaç kere uyandı hayır daha ne yapayım da uyanmasın ben anlam veremiyorum cidden milletin çocuğu yatıyor ve sabah kalkıyor . Memeden kestik desteksiz uyutuyoruz daha ne yapayım anlam veremiyorum. Birde öğlen 12:15 te uyudu 13:30 da kalktı bitti uyku o saatten sonra 20:00 yatağa gittik delirtti beni çok fena kızdım artık dklarca bağırdı beynim şişti
Demir vs düşükse iştahsız olabilir canım. Konuşma konusunda biz de çok konuşuyor sayılmayızYa masallah sizinkiler konusuyor. Benimki konusmuyor o kadar ugrasiyorum kitaplar,sohnetler,etkinlikler... ve dahasi hicbir sey yemiyor sadece kakaolu süt iciyor.buzdolabini gosteriyor elimden tutup onune getiriyor havuc ve elma seciyor. Cok zorlandigimi hissediyorum artik. Gece de 4 kez uyaniyor ve sadece kakaolu süt istiyor. Nerden ogrendi tadini ya.
Evet demiri yine yerlerde... kan,b12,d,tshvs. Normal. Bu demiri da o kadar ilaca bi yukselmediKan değerlerine baktırdınız mı ? Bu kadar yemiyor olmasının mutlaka bir sebebi vardır