2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Dün oğlum mutfak halısına salata döktü az önce yıkamacı geldi adam halıyı götürüyor diye bizimki morardı kendini yerlere attı kriz geçirdi adam gülmekten gidemedi 🤣 bende gülmekten çocuğa durumu anlatamadım sinirlerim bozuldu hahahah 🤣🤣🤣🤣

Aynı bizde böyleydik ve ben çok gergin oluyordum çocukta öyle
Bu aralar hastalıklarla uğraşıyoruz. Önce oğlum sonra eşim şimdi de ben hastayım. O kısmı düşünmeye pek vaktim olmuyor. 2 ay daha dayan diye telkin ediyorum kendimi

İlk kez 2 gün önce yatağında tek başına yatırdım bende yere yattım dokunmadım o zaman uzadı 1 saatte ancak çıktım . Dün düzene girdi ama 30 dk da çıktım . Ben hem öpüp hem sıkıyorum eşim birde ıssırıyor 🥲
Ben de hepsi var🙈🙈
Ben hep yatağında yatiriyorum zaten. Gece lambasini açıyorum altını değiştiriyorum pijamalarini giydiriyorum sonra yatağına koyuyorum şansımı deniyorum bazen kalkıp süt istiyor alıyorum süt iciriyorum sonra yatağına koyuyorum suyunu istiyor. Sonra kitap istiyor kitap veriyorum bakıyor bende o arada kendi yatağıma uzaniyorum. Uyuma numarasi yapiyorum ama annem annem diye uyutmuyo. Bazen de sırtına ayağına koluna masaj istiyor onu yapiyotum. Sonra parmaklarini saymaya başlıyor. Genelde parmaklarini sayarken uyuya kaliyor.

Benim oğlan nasıl organik yaşıyor ya 😀 tek bildiği şey çubuk kraker 😀 sakızı ağzına alsa kesin yutar 😅
Hahahah vermediğinden bilmiyor çünkü. Benimkine de teyze verdi
İlk kez 2 gün önce yatağında tek başına yatırdım bende yere yattım dokunmadım o zaman uzadı 1 saatte ancak çıktım . Dün düzene girdi ama 30 dk da çıktım . Ben hem öpüp hem sıkıyorum eşim birde ıssırıyor 🥲
Ben de eşim de hiç sıkıp ısırmıyoruz onu fark ettim şimdi😂
Ben de hepsi var🙈🙈
Ben hep yatağında yatiriyorum zaten. Gece lambasini açıyorum altını değiştiriyorum pijamalarini giydiriyorum sonra yatağına koyuyorum şansımı deniyorum bazen kalkıp süt istiyor alıyorum süt iciriyorum sonra yatağına koyuyorum suyunu istiyor. Sonra kitap istiyor kitap veriyorum bakıyor bende o arada kendi yatağıma uzaniyorum. Uyuma numarasi yapiyorum ama annem annem diye uyutmuyo. Bazen de sırtına ayağına koluna masaj istiyor onu yapiyotum. Sonra parmaklarini saymaya başlıyor. Genelde parmaklarini sayarken uyuya kaliyor.
Ne güzel çocuk keşke benim olsa😂

Ben de hepsi var🙈🙈
Bende üst vs değişip yatağına yatırıyorum eline uyku arkadaşlarını alıyor inek ve köpek 😀 onlarla sohbete başlıyor ayağa kalkıyor vs vs diyorum ki oğlum ben uyuyorum hemen sessiz ol kapat gözünü 😀 1000 kere sessiz ol uyuyorum diyorum oda ancak öyle uyuyor 😀

Belki seninde ikinciye 😂😂 benim de ilki zordu oğlumda uykusuzluk uyuduğunda 10 dk da bir uyanma beni bitirmişti ta ki gece sütünü kestim o zaman düzeldi. Keşke 1 yaşında kesseymisim dedim hep neysehayırlısı 2. Yari tecrübe yari alismislik daha yolunda oluyor her sey

Sizin yerinize o ısırıyor du zaten 😂😂 ben de isirmamak için zor tutuyorum ama oluyor bazen. Yanlış olan bizim ki ama dayanamiyorum.

Belki seninde ikinciye 😂😂 benim de ilki zordu oğlumda uykusuzluk uyuduğunda 10 dk da bir uyanma beni bitirmişti ta ki gece sütünü kestim o zaman düzeldi. Keşke 1 yaşında kesseymisim dedim hep neysehayırlısı 2. Yari tecrübe yari alismislik daha yolunda oluyor her sey
Ay inşallah ya. Kızım ve uyku düzeni beni bitirdi
Sizin yerinize o ısırıyor du zaten 😂😂 ben de isirmamak için zor tutuyorum ama oluyor bazen. Yanlış olan bizim ki ama dayanamiyorum.
Doğru kendi 7 kişilik ısırmayı hal ediyordu zaten
Böyle şeyler vermiyorum bu sefer de vicdan yapıyorum değişik bir durum😀😀
Ben vermiyorum ki teyzeler baba dede

Benden habersiz lokma veremiyorlar 😃
Bizde teyzeler geldi mi gözüme baktı kıyamadım babası çok istedi minicik verdim🤷‍♀️ Kız senin enerjinden ben bile korkuyorum muma çevirmişsindir herkesi😄 kimsenin kolay kolay senin kuralını çiğnemeye cesaret edebileceğini sanmıyorum😂

Bizde teyzeler geldi mi gözüme baktı kıyamadım babası çok istedi minicik verdim🤷‍♀️ Kız senin enerjinden ben bile korkuyorum muma çevirmişsindir herkesi😄 kimsenin kolay kolay senin kuralını çiğnemeye cesaret edebileceğini sanmıyorum😂
Ben çok disiplinliyim herkes biliyor 😃

X