- 11 Mart 2013
- 33.214
- 53.160
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu aralar hastalıklarla uğraşıyoruz. Önce oğlum sonra eşim şimdi de ben hastayım. O kısmı düşünmeye pek vaktim olmuyor. 2 ay daha dayan diye telkin ediyorum kendimiAynı bizde böyleydik ve ben çok gergin oluyordum çocukta öyle
Ben de 2 ay kaldı diyorum ama 2 ay sonra nolur onu bilemiyorumBu aralar hastalıklarla uğraşıyoruz. Önce oğlum sonra eşim şimdi de ben hastayım. O kısmı düşünmeye pek vaktim olmuyor. 2 ay daha dayan diye telkin ediyorum kendimi
Niyetim 2buçuğa kadar emzirmekti ama dayanamıcam galiba bilmiyorum çok kararsızım ben deBen de 2 ay kaldı diyorum ama 2 ay sonra nolur onu bilemiyorum
Çok geçmiş olsunBu aralar hastalıklarla uğraşıyoruz. Önce oğlum sonra eşim şimdi de ben hastayım. O kısmı düşünmeye pek vaktim olmuyor. 2 ay daha dayan diye telkin ediyorum kendimi
Ben de hepsi varİlk kez 2 gün önce yatağında tek başına yatırdım bende yere yattım dokunmadım o zaman uzadı 1 saatte ancak çıktım . Dün düzene girdi ama 30 dk da çıktım . Ben hem öpüp hem sıkıyorum eşim birde ıssırıyor
Hahahah vermediğinden bilmiyor çünkü. Benimkine de teyze verdiBenim oğlan nasıl organik yaşıyor ya tek bildiği şey çubuk kraker sakızı ağzına alsa kesin yutar
Ben de eşim de hiç sıkıp ısırmıyoruz onu fark ettim şimdiİlk kez 2 gün önce yatağında tek başına yatırdım bende yere yattım dokunmadım o zaman uzadı 1 saatte ancak çıktım . Dün düzene girdi ama 30 dk da çıktım . Ben hem öpüp hem sıkıyorum eşim birde ıssırıyor
Ne güzel çocuk keşke benim olsaBen de hepsi var
Ben hep yatağında yatiriyorum zaten. Gece lambasini açıyorum altını değiştiriyorum pijamalarini giydiriyorum sonra yatağına koyuyorum şansımı deniyorum bazen kalkıp süt istiyor alıyorum süt iciriyorum sonra yatağına koyuyorum suyunu istiyor. Sonra kitap istiyor kitap veriyorum bakıyor bende o arada kendi yatağıma uzaniyorum. Uyuma numarasi yapiyorum ama annem annem diye uyutmuyo. Bazen de sırtına ayağına koluna masaj istiyor onu yapiyotum. Sonra parmaklarini saymaya başlıyor. Genelde parmaklarini sayarken uyuya kaliyor.
Bende üst vs değişip yatağına yatırıyorum eline uyku arkadaşlarını alıyor inek ve köpek onlarla sohbete başlıyor ayağa kalkıyor vs vs diyorum ki oğlum ben uyuyorum hemen sessiz ol kapat gözünü 1000 kere sessiz ol uyuyorum diyorum oda ancak öyle uyuyorBen de hepsi var
Ben hep yatağında yatiriyorum zaten. Gece lambasini açıyorum altını değiştiriyorum pijamalarini giydiriyorum sonra yatağına koyuyorum şansımı deniyorum bazen kalkıp süt istiyor alıyorum süt iciriyorum sonra yatağına koyuyorum suyunu istiyor. Sonra kitap istiyor kitap veriyorum bakıyor bende o arada kendi yatağıma uzaniyorum. Uyuma numarasi yapiyorum ama annem annem diye uyutmuyo. Bazen de sırtına ayağına koluna masaj istiyor onu yapiyotum. Sonra parmaklarini saymaya başlıyor. Genelde parmaklarini sayarken uyuya kaliyor.
Benim oğlan geri kalıyor yaaa hiç bir şey bilmiyor yazıkHahahah vermediğinden bilmiyor çünkü. Benimkine de teyze verdi
Ben de eşim de hiç sıkıp ısırmıyoruz onu fark ettim şimdi
Ne güzel çocuk keşke benim olsa
Belki seninde ikinciye benim de ilki zordu oğlumda uykusuzluk uyuduğunda 10 dk da bir uyanma beni bitirmişti ta ki gece sütünü kestim o zaman düzeldi. Keşke 1 yaşında kesseymisim dedim hep neysehayırlısı 2. Yari tecrübe yari alismislik daha yolunda oluyor her seyHahahah vermediğinden bilmiyor çünkü. Benimkine de teyze verdi
Sizin yerinize o ısırıyor du zaten ben de isirmamak için zor tutuyorum ama oluyor bazen. Yanlış olan bizim ki ama dayanamiyorum.Hahahah vermediğinden bilmiyor çünkü. Benimkine de teyze verdi
Yani verirsen oda öğrenir ama çok önemli bir durum değil zaten sonra alışkanlık yapiyorBenim oğlan geri kalıyor yaaa hiç bir şey bilmiyor yazık
Böyle şeyler vermiyorum bu sefer de vicdan yapıyorum değişik bir durumYani verirsen oda öğrenir ama çok önemli bir durum değil zaten sonra alışkanlık yapiyor
Ay inşallah ya. Kızım ve uyku düzeni beni bitirdiBelki seninde ikinciye benim de ilki zordu oğlumda uykusuzluk uyuduğunda 10 dk da bir uyanma beni bitirmişti ta ki gece sütünü kestim o zaman düzeldi. Keşke 1 yaşında kesseymisim dedim hep neysehayırlısı 2. Yari tecrübe yari alismislik daha yolunda oluyor her sey
Doğru kendi 7 kişilik ısırmayı hal ediyordu zatenSizin yerinize o ısırıyor du zaten ben de isirmamak için zor tutuyorum ama oluyor bazen. Yanlış olan bizim ki ama dayanamiyorum.
Ben vermiyorum ki teyzeler baba dedeBöyle şeyler vermiyorum bu sefer de vicdan yapıyorum değişik bir durum
Erkek adam az çiğner zaten boşverBöyle şeyler vermiyorum bu sefer de vicdan yapıyorum değişik bir durum
Benden habersiz lokma veremiyorlarAy inşallah ya. Kızım ve uyku düzeni beni bitirdi
Doğru kendi 7 kişilik ısırmayı hal ediyordu zaten
Ben vermiyorum ki teyzeler baba dede
Bizde teyzeler geldi mi gözüme baktı kıyamadım babası çok istedi minicik verdim Kız senin enerjinden ben bile korkuyorum muma çevirmişsindir herkesi kimsenin kolay kolay senin kuralını çiğnemeye cesaret edebileceğini sanmıyorumBenden habersiz lokma veremiyorlar
Ne güzel en azından uyuma niyetiyle gitmişsiniz yatağa. Benimki Allah bilir kaçta gidecekVeeeee 1 saat oldu hala uyumadı
1 saattir uyutmaya çalışıyorum
Ben çok disiplinliyim herkes biliyorBizde teyzeler geldi mi gözüme baktı kıyamadım babası çok istedi minicik verdim Kız senin enerjinden ben bile korkuyorum muma çevirmişsindir herkesi kimsenin kolay kolay senin kuralını çiğnemeye cesaret edebileceğini sanmıyorum