Yani ben iyi ifade ettiğini düşünüyorum ne istese anlıyoruz büyük oranda . Karades nerede ? Deniz atı nerede ? Deniz yıldızı ? Gökkuşağı ? Nerede salıncak sallanan bebek nerede yüzün bebek nerede diye soruyoruz anında gösteriyor ? Kedi köpek vs onlar zaten basit gösteriyor diye diğerlerini örnek verdim herşeyi biliyor . Bence iyi yani inş öyledir . 2 yaşından sonra konuşacağını düşünüyorum hemden bir anda olacak aynı yürümesi gibi öyle hissediyorumBüyük kızıma dahi çocuk tanısı koydu ve şu an devlet destekli özel eğitim dersleri alıyor. Büyük kızımda küçük kızımda cok erken konuştu. Küçük kızım şu an 3 kelimeli cümleleri kuruyor. Ama dün Büyük kızın okulunda bir kaç veli ile konuştum. 3 veli ile konuştum daha doğrusu 3 uunude çocuğu 3.5 yaşına kadar hiç konuşmamış 3.5 yaşında birden konuşmuşlar ve hiç susmamislar. Ve sizin anlattığınız gibi 3 u de kendini çok ii ifade ediyormuş ama konuşmamislar. Ve dun okulda özel cocuklar için velilere kitap dagittilar . Bu kitapta da bu dahi çocukların bazilarinin cok erken bazilarinin da aşırı geç konuştuğu yazıyordu. Tabi ki her cocuk kendine ozeldir ama bu yapılan bir araştırma. Ses çıkarıyorsa sorun etmeyin anlaminda soyledim.
OlabilirBizim sorun diş
Bu ülkede dahi olmak zor Allah yardımcısı olsunBüyük kızıma dahi çocuk tanısı koydu ve şu an devlet destekli özel eğitim dersleri alıyor. Büyük kızımda küçük kızımda cok erken konuştu. Küçük kızım şu an 3 kelimeli cümleleri kuruyor. Ama dün Büyük kızın okulunda bir kaç veli ile konuştum. 3 veli ile konuştum daha doğrusu 3 uunude çocuğu 3.5 yaşına kadar hiç konuşmamış 3.5 yaşında birden konuşmuşlar ve hiç susmamislar. Ve sizin anlattığınız gibi 3 u de kendini çok ii ifade ediyormuş ama konuşmamislar. Ve dun okulda özel cocuklar için velilere kitap dagittilar . Bu kitapta da bu dahi çocukların bazilarinin cok erken bazilarinin da aşırı geç konuştuğu yazıyordu. Tabi ki her cocuk kendine ozeldir ama bu yapılan bir araştırma. Ses çıkarıyorsa sorun etmeyin anlaminda soyledim.
Babay hoşgeldin hep soracağım soracağım dedim kısmet olmadı. Şu an da nasilsin. Daha iyisindir insallah. Biz Gece emmeyi kesince uykusu baya düzeldi sende deneyebilsen keşke.Olabilir
Bizim sadece en son dişler kaldi canim. Onlarda yanlardan yarıldı biraz ama görünürde bir şey yok.
O dişler işte büyük azıBizim sadece en son dişler kaldi canim. Onlarda yanlardan yarıldı biraz ama görünürde bir şey yok.
O dişler işte büyük azı
Büyük azıları diyor aynenondan mi bahsetmiş ben direk azı diye anlamisim.
Bu arada diş döneminde bizde de durum aynı oluyor. Sifir istah , uykusuz geceler, mız mız bebe. Sonra normale dönüyor yavaş yavaş.Büyük azıları diyor aynen
Benimki yine zırt pırt uyanıyo değişen çok bişey olmadı mutlaka acıkıyodur yatmadan az yiyo yediremiyorum yinede buna şükürBizde de emzirme bitince öyle olmuştu hala ara ara oluyor ve her gece 3.30 4.00 arasi uyanıyor ya acıkıyor ya da meme için ağlıyor 5 dakika sonra geri uyuyor. Ama hala akli memede.
Depresyon sıramı kimselere vermem haberin olsunOlabilir
Bu ülkede dahi olmak zor Allah yardımcısı olsunsanırım o kadarını istemiyorum
Seninki cidden imtihan kuzum ya. Allah yardımcın olsun. Gerçekten çok dirayetlisin maşallah. Bu gruptan hangimiz senin yerinde olsak tımarhanelik olmuştuk. Sen süreci çok iyi götürsün maşallahDepresyon sıramı kimselere vermem haberin olsungöründüğü üzere hala deli kızla uğraşıyorum bazen giresim geliyo eeehhyt be yetti diyorum ki sorumluluklar ona bile müsade etmiyo ya yemek ya bulaşık ya çamaşır üstelik 1. Sınıf annesiyim sabah cümbür cemaat evden çıkıyoruz okulu işime yakın yazdırdım bırak eve gel cadı kızı uyutmaya evden çık dört nala bütün mahalleyi gez eve gel daha dinlenemeden geri oğlanı al gel yemek yap günlük rutunim çok fena ama haftaya düzelecek inş benim iş işe geri döndüğümde başlayacak
Kıza kim bakacakDepresyon sıramı kimselere vermem haberin olsungöründüğü üzere hala deli kızla uğraşıyorum bazen giresim geliyo eeehhyt be yetti diyorum ki sorumluluklar ona bile müsade etmiyo ya yemek ya bulaşık ya çamaşır üstelik 1. Sınıf annesiyim sabah cümbür cemaat evden çıkıyoruz okulu işime yakın yazdırdım bırak eve gel cadı kızı uyutmaya evden çık dört nala bütün mahalleyi gez eve gel daha dinlenemeden geri oğlanı al gel yemek yap günlük rutunim çok fena ama haftaya düzelecek inş benim iş işe geri döndüğümde başlayacak
Dün gece 2 de uyanıp 6 da uyudu. Oturuyor öyle bana çizgi film aç diye kendini parçalıyorBenim bebem dk başı ağlıyor kızlar kendimi yerden yere atasım geliyor kötüyüm ben
Dün gece benimki de uyumadıDün gece 2 de uyanıp 6 da uyudu. Oturuyor öyle bana çizgi film aç diye kendini parçalıyorsabah 8 de okula gittim 7 saat derse girdim. Bi ara bayılıcam sandım o kadar döndü başım velhasıl tavsiyem yok
Bizde uyku problemi hiç bitmedi ya. Ne zaman düzelir onu da bilmiyorum açıkçası. Ama okulla çok zorluyor beni. Evdeyken yine öğlen onunla uyuyordum arada. Şimdi o da yok. 4 te geliyorum eve genelde. Daha erken gelince de (1 gün) Onu uyutup yemek yapıyorum. Ortalığı topla vs gece oluyor. Uyu tekrar sabah aynısı. İlk haftadan çöktüm yine hayırlısı bakalımDün gece benimki de uyumadıCaddeden geçen araba sesini bile soruyor ya onun bile ne olduğunu söyletiyor bana . Traktör mü ? Tır mı ambulans mı Sürekli ağlıyor kendini yerlere atıyor deliriyorum . Bir saniye bile huzurlu olmuyor
2 yaşından sonra düzelir bence . 2 yaşından sonra beynin uyku ile ilgili bölümünde değişiklik oluyormuş böylece uykular uzuyormuşBizde uyku problemi hiç bitmedi ya. Ne zaman düzelir onu da bilmiyorum açıkçası. Ama okulla çok zorluyor beni. Evdeyken yine öğlen onunla uyuyordum arada. Şimdi o da yok. 4 te geliyorum eve genelde. Daha erken gelince de (1 gün) Onu uyutup yemek yapıyorum. Ortalığı topla vs gece oluyor. Uyu tekrar sabah aynısı. İlk haftadan çöktüm yine hayırlısı bakalım
Ay inşallah. İnan ne evin dağılması ne etrafın kirlenmesi zerre umrumda değil. Uyku beni mahvetti2 yaşından sonra düzelir bence . 2 yaşından sonra beynin uyku ile ilgili bölümünde değişiklik oluyormuş böylece uykular uzuyormuş
Dişten dolayı. Çıktıktan sonra rahatlayacaksın. Bizde köpek dişlerinin her birinin çıkması 2 sürdü. Şiş oldugu icin yemek yiyemiyordu. İştahsizlik o zaman cok fazlaydi ama simdi de cok yemiyor.Benim bebem dk başı ağlıyor kızlar kendimi yerden yere atasım geliyor kötüyüm ben