2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet hiç 2 nin üzerinde çıkmadı. Hep 2den küçüktü değerlerim. Bu da kafamı karıştırdı zaten.

Bu bahsedilen değerler hcg dimi yanlış anlamadıysam? Ben geçen hafta kan testi yaptırdığımda aile hekiminde değerim 1147 çıktı. Benim gebeliğim acaba 1 Aydan fazla mı bu konuda bilgisi olan var mı ?
Evet hcg değerleri canım. Gecikmen kaç günken bu değer cıktı?

Evet hcg değerleri canım. Gecikmen kaç günken bu değer cıktı?
Hiç gecikmem olmadı adet günümden 1 gün önce evde kendim yaptım pozitif çıkınca ertesi gün adet günümün başlangıcında yaptırdım kan testini

Bu arada bir şey daha soracağım o bozuk çıkan testin markasını hatırlıyor musun? Alakasız olacak ama ben markadan şüpheleniyorum.
Merhaba cnm benimde geçen ay hcg 3,5 çıkmıştı idrarda ise mirAtec marka silik çıkmıştı ama 2 gün sonra adet oldum .. seni üzmek istemem ama her kadında gebe olmasa bile bir miktar beta hcg salgılanır bu değer kiminde 0.1 kiminde 2 kiminde 3 .. ama inşallah seninki bebiştendir ..

Oo baya yüksek seninki o zaman maşallah. Tabi yüksek olması iyiye işaret. Acaba ikiz mi ki? Ya da Erken döllenme olabilir çünkü değer zaten her iki günde bir ikiye katlanıyor ya.
Hiç gecikmem olmadı adet günümden 1 gün önce evde kendim yaptım pozitif çıkınca ertesi gün adet günümün başlangıcında yaptırdım kan testini

Oo baya yüksek seninki o zaman maşallah. Tabi yüksek olması iyiye işaret. Acaba ikiz mi ki? Ya da Erken döllenme olabilir çünkü değer zaten her iki günde bir ikiye katlanıyor ya. Regl bitiminde hemen hamile kalmış da olabilirsin.

Adet öncesi salgilaniyor test de onu algilamis olabilir o zaman. Bugün günüm. Hamile degilsem de adet olayım bari. Umutlanmak daha da kötü. Sana da sağlıklı hamilelik dilerim canım:)

Allah razı olsun
Adet öncesi salgilaniyor test de onu algilamis olabilir o zaman. Bugün günüm. Hamile degilsem de adet olayım bari. Umutlanmak daha da kötü. Sana da sağlıklı hamilelik dilerim canım:)
darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah

Merhaba hanımlar :)
Bat'a son 7-8 merak ediyorum hamile miyim değil miyim?
Aslında çok belirti vs yok arada kasığıma sancı giriyor, geceleri uyumakta zorlanıyorum.

Birinde okumuştum omunda değeri yüksekmiş biri dış gebelikte olabilir falan demiş beni de korkuttu açıkçası yazı benim annem ilk gebeliğini dış gebelik olmuş. Rabbim herkesin hayırlısını nasip etsin sağlıklı bebekler versin .

Merhaba arkadaşlar. 2. Kez anne olacağım inşallah. 3.5 yaşında bir kızım var. Henüz doktora gitmedim. 7. Haftada gitmeyi düşünüyorum. Hepimize hayırlı olsun ve yavrularımızın sağlıkla kucağımıza alalım diye ümit ediyorum.

Merhaba :) Benimde aynı yaşlarda bir kızım var ben de bu aralar 2. yi düşünüyorum :)

Sağlıkla kavuşun :) ben bu c.tesi gideceğim kede için :) kalp atışına diğer hafta çağırır herhalde doktor

Merhaba kizlar cok sukur iki kızım var üçüncü bebeğim yolda henüz daha 6 haftalik usg bakın cinsiyet tahminlerinizi bekliyrm

Eklentiler

• IMG-20181127-WA0001.jpeg
    93,9 KB · Görüntüleme: 73
Sağlıkla kavuşun :) ben bu c.tesi gideceğim kede için :) kalp atışına diğer hafta çağırır herhalde doktor
Siz de sağlıkla kavuşun inşallah. Yakın zamanda bir düşük yaptım ve ankaraya yeni taşındım. Doktor bulmaya çalışıyorum o yüzden ben 7. Haftayı bekleyeceğim.

Siz de sağlıkla kavuşun inşallah. Yakın zamanda bir düşük yaptım ve ankaraya yeni taşındım. Doktor bulmaya çalışıyorum o yüzden ben 7. Haftayı bekleyeceğim.
Bendr ankaradayim canim , gecen sene dusuk yaptim bende . Rabbim tekrar hamilelik nasip etti. Bende yeni gidecegim ama sosyal medyadan takip edip ve bir tavsiye ile zahide küçük hanıma gideceğim inşallah

Bendr ankaradayim canim , gecen sene dusuk yaptim bende . Rabbim tekrar hamilelik nasip etti. Bende yeni gidecegim ama sosyal medyadan takip edip ve bir tavsiye ile zahide küçük hanıma gideceğim inşallah
Merhaba zahide hanımı ben de takip ediyorum ancak doğum paketi çok pahalı geldi açıkçası bana. Siz bir deneyin yazarsınız bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…