- 8 Mayıs 2018
- 798
- 1.241
- 33
K
Kan verdin mi canım ?Yarın gidicem kan vermeye
Ama vakit geçmiyo be
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan verdin mi canım ?Yarın gidicem kan vermeye
Ama vakit geçmiyo be
Merhaba, hayırlı olsun. Evet görünür artıkMerhaba arkadaşlar 2 gün önce bthcg 2130 çıktı ..şimdi de 4 binlerde acaba kese görünür mü ? Bu arada adetim bir hafta geçmiş oluyo
Teşekkür ederim kalp atımı duyulur mu peki ?Merhaba, hayırlı olsun. Evet görünür artık
Yok kal atışı 7. Haftada duyulurTeşekkür ederim kalp atımı duyulur mu peki ?
2000 i geçince kese görünüyorMerhaba arkadaşlar 2 gün önce bthcg 2130 çıktı ..şimdi de 4 binlerde acaba kese görünür mü ? Bu arada adetim bir hafta geçmiş oluyo
Ben yarın gidicem insallahKızlae doktora giden var mı ?? :) değeriniz?kese kalp atışı vs ??
Bende yarin gidecegim inşallah kese görünür ikimizde de :)Ben yarın gidicem insallah
Kan verdim değer yükseliyor ama çocuk ne rahimde ne de tüplerde var dış genelinden şüpheli doktor ama düşmüş büyük ihtimal dediK
Kan verdin mi canım ?
İnsallah canım dua edelim birbirimize sen ayan ne kadarlık oldunBende yarin gidecegim inşallah kese görünür ikimizde de :)
Bugün gideceğim geçen hafta cumartesi hcg 350 idi bu gün için çağırdı çok heyecanlıyım bakalım görebilceğiz mi ?Kızlae doktora giden var mı ?? :) değeriniz?kese kalp atışı vs ??
Çok geçmiş olsun, eylülde aynı durumu ben de yaşadım, anebriyonik gebelik çıktı ve düşük yaptım. Sadece kese görünüyordu son muayenede. Umarım dış gebelik değildir. Detayları yazarsın. Allah gönlüne göre versinKan verdim değer yükseliyor ama çocuk ne rahimde ne de tüplerde var dış genelinden şüpheli doktor ama düşmüş büyük ihtimal dedi
Yarın ve pazartesi tekrar kan verip ultrason bakılacak.
Yani mevcut bi gebelik var ama sağlıklı değil muhtemelen düştü. Valende dış gebelikmiş
Çok karışık mevzularmış bunlar çift çizgi görmek falan hiç birşeymiş onu anladım
Ben 7. Haftaya kadar gitmeyeceğim. Sizden iyi haberlerinizi bekliyorumKızlae doktora giden var mı ?? :) değeriniz?kese kalp atışı vs ??
Kan verdim değer yükseliyor ama çocuk ne rahimde ne de tüplerde var dış genelinden şüpheli doktor ama düşmüş büyük ihtimal dedi
Yani mevcut bi gebelik var ama sağlıklı değil muhtemelen düştü. Valende dış gebelikmiş
Çok karışık mevzularmış bunlar çift çizgi görmek falan hiç birşeymiş onu anladım
Hakkında hayırlısı olsun canım. Kanaman oldu mu ? Bir de degerlerin kac gunde bir kaç cikti ?Kan verdim değer yükseliyor ama çocuk ne rahimde ne de tüplerde var dış genelinden şüpheli doktor ama düşmüş büyük ihtimal dedi
Ben c.tesi gidecegim su an 4+4İnsallah canım dua edelim birbirimize sen ayan ne kadarlık oldun
Insallah gorunur canim :) haber ver mutlaka . yarında ben gidecegim doktora :)Bugün gideceğim geçen hafta cumartesi hcg 350 idi bu gün için çağırdı çok heyecanlıyım bakalım görebilceğiz mi ?
Amin kızlarHakkında hayırlısı olsun canım. Kanaman oldu mu ? Bir de degerlerin kac gunde bir kaç cikti ?
Tabi ki haber ederim canım :)Insallah gorunur canim :) haber ver mutlaka . yarında ben gidecegim doktora :)