• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce bthcg 2130 çıktı ..şimdi de 4 binlerde acaba kese görünür mü ? Bu arada adetim bir hafta geçmiş oluyo

K

Kan verdin mi canım ?
Kan verdim değer yükseliyor ama çocuk ne rahimde ne de tüplerde var dış genelinden şüpheli doktor ama düşmüş büyük ihtimal dedi
Yarın ve pazartesi tekrar kan verip ultrason bakılacak.
Yani mevcut bi gebelik var ama sağlıklı değil muhtemelen düştü. Valende dış gebelikmiş
Çok karışık mevzularmış bunlar çift çizgi görmek falan hiç birşeymiş onu anladım

Kan verdim değer yükseliyor ama çocuk ne rahimde ne de tüplerde var dış genelinden şüpheli doktor ama düşmüş büyük ihtimal dedi
Yani mevcut bi gebelik var ama sağlıklı değil muhtemelen düştü. Valende dış gebelikmiş
Çok karışık mevzularmış bunlar çift çizgi görmek falan hiç birşeymiş onu anladım
Çok geçmiş olsun, eylülde aynı durumu ben de yaşadım, anebriyonik gebelik çıktı ve düşük yaptım. Sadece kese görünüyordu son muayenede. Umarım dış gebelik değildir. Detayları yazarsın. Allah gönlüne göre versin

Kan değerleriniz yükseliyormuş Allahtan Ümit kesilmez doktorlar hep en kötüsünü söylüyor unutmayın. Dua edin Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin

Hakkında hayırlısı olsun canım. Kanaman oldu mu ? Bir de degerlerin kac gunde bir kaç cikti ?

Hakkında hayırlısı olsun canım. Kanaman oldu mu ? Bir de degerlerin kac gunde bir kaç cikti ?
Amin kızlar
Pazartesi değerin 155 di dün 300 ama ben 16 kasımda adet oldum. Adetim bitmeyince şüphelendim.
Yükselme olsa bile gününe göre değil zaten 15 günlük kanama var
Çok karışık çook

Back