Merhabalar, kısmetse 2019 Ağustos’ta anne olacağım. 3+4 haftalık hamileyim. 2 gün önce idrar testinde öğrendim akşamına kan verdim. HCG 157 çıktı. Bugun doktor kontrolünde kese henüz gözükmedi haftaya inşallah
Merhabalar, kısmetse 2019 Ağustos’ta anne olacağım. 3+4 haftalık hamileyim. 2 gün önce idrar testinde öğrendim akşamına kan verdim. HCG 157 çıktı. Bugun doktor kontrolünde kese henüz gözükmedi haftaya inşallah
Bende bugün kan verdim yarın öğleden sonra sonuçlar. 24 aralıkta kadın doğumdan randevu aldım. Ayrıca şimdiden 3 kg almışım. Şerbetli tatlının yanında ayran içiyorum bravo ben...bu hormonlar çok çılgın
Kızlar beslenme olarak nelere dikkat ediyorsunuz? Ben süt ve cevize gömüldüm. İş yerinde elimin altına bi yere koydum atıyorum sürekli ağzıma Bugün bir şey öğrendim sizle de paylaşayım belki bilenleriniz vardır. Doğumdan sonra annelerin saçlarında ve dişlerinde çok sıkıntı oluyormuş bunun için süt yoğurt gibi şeylere hem bebek için hemde anne için çok önemliymiş.
Bende bugün kan verdim yarın öğleden sonra sonuçlar. 24 aralıkta kadın doğumdan randevu aldım. Ayrıca şimdiden 3 kg almışım. Şerbetli tatlının yanında ayran içiyorum bravo ben
gunluk ped kullanmasan keske. o da enfeksiyonu artiriyr. onun yerine ic camasiri degisseniz devamli.
enfeksiyon icin de idrardaki lokosit eritrosit miktarina bakin.
Öyle yapacağım artık araştırıp iyi bi doktor bulurum inşallah sonucu öğrenmiş oldum en azından. Teşekkür ederim hayırlıca sağlıkla kucağımıza da alırız hepimiz inşallah
Adet günüm bugün, yani 28. Gün ama sat 15 Kasım, geçen gün çift çizgi çıktığında gebelik takvimine bakayım derken imzada hamilelik günlüğü çıktı.
Tabi çizgi de görünce kalsın bakalım dedim ama bugünkü ve son birkaç günkü testlerim negatif.
Yine de regl olana kadar kalsın bakalım takvim:)
Bu ay olsa ne iyi olacaktı, tam da okullar açılmadan bir ay önce doğum olacaktı, yani çok uygun tarihti
Parol kullanabilirsin demişti ama yinede doğal bişeyler varsa onlardan deneyim demiştim normalde hemen ilaç alırım ama bebiş olunca 2 kere düşünüyor insan
Parol kullanabilirsin demişti ama yinede doğal bişeyler varsa onlardan deneyim demiştim normalde hemen ilaç alırım ama bebiş olunca 2 kere düşünüyor insan
Kızlar sonunda bu sabah yaptırdım kan testini. Biraz önce baktım internetten sonucum 650 çıktı çok mutluyum rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder herkes için dua edeceğim
Kızlar sonunda bu sabah yaptırdım kan testini. Biraz önce baktım internetten sonucum 650 çıktı çok mutluyum rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder herkes için dua edeceğim