2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cidden pes

Aynısını benim oğlumda yapıyor. Babaannesine giderken anne sen gelme diyor. Niye diye bi gözlemleyince telefon ve televizyon izliyor ondanmıs. Sonra uyardım onlarda vermiyor artık. Özellikle ben bir şeye hayır dediysem babaanneme gidecem diyor. 3 yaşındaki akla bakar mısın :)) çok fena lar çok :))

3 yaş diyorlar buna canım. Anlattıklarını birebir yaşıyorum bende. Bizde cam kollarını sökeli çok oldu. İstedigi şey olmayınca eline ne geçerse acıyor. Üstüne attım diyor. Üstüne anne sana vurucam diyor. Tepki ölçüyor. Vurunca da vurdum sana diyor. Camdan balkondan atmadığı kalmadı. Akıllı saat kumanda terlik oyuncak... Ki dışarı da da artık zapdemiyorum. Sinir oluyorum ayrı yoruluyorum ayrı.
Sanırım 3 yılda tükendim. O yüzden yarım gün okula başladı. Bende geçen dönem çalışmıştım. Bu sene şuanlık evdeyim. Yarım gün için büyük dinlenme planlarım var. Tavsiye ederim :))

Biz 3 yasindayken burnumuzda sümük eheheh diye gezen tiplerdik kesin agzimiza edecekler ağzımıza

Merhabalar yasiyormusunuz analarrrr
Yıkılmadık ama ayakta da değiliz
İlk hafta oyun grubunda hastalık kaptı diye okula gondermedim, ekim ikinci haftasi başladı. Oryantasyon başta iyiydi dördüncü günden sonra su koyverdi sonraki hafta 3 tam gün her sabah gitmiycem diye aglayarak gitti. Kulağı ağrıyordu doktora götürdüm birinde kulak enfeksiyonu birinde alerjiden dolayi sıvı birikmesi bu arada alerji şurubu ve burun fisfisi başlamıştım zaten. İlaclar vs. Pazartesi teşhis, ilaçlar vs vs cuma temiz dendi. Cumartesi burnu akmaya başladı gece ateşi çıktı pazar öksürük de eklendi pazartesi doktor ve bronşit dedi, 12 tane iğne yazdı artı suruplar göz damlası burun fisfisi. Bugün son 2 iğne. Öksürük devam ediyor. Ben zaten ilk hastalığından beri hastayım bana da ilaç yazdilar ama ne fayda
Çocuk hem alerji şurubu hem iğnesi oluyor ve hala her akşam uyku için savaş veriyorum. Biri daha alerji ilaci uyutur derse ağzına vurucam

Alerji şurup çocuktan çocuğu değişiyor uyutma olayı canım. Benim oğlumda ilk zamanlar şurup içince oh mis gibi uyuyordu sonra bağışıklık kazandı uyumuyor şuan. Bazen colpol uyku yapıyor diyorlar. Verip uyutasım geliyor. Bizimde okula başladı hastalık başladı tam 1 ayda anca toparladı. Öksürük için doğal şeylere inanırsan bi şey tavsiye ederim. Çünkü ilaçla geçiremiyorum bizimkini bu karışım geçirdi. Geçmiş olsun bu ara da

4 ay oldu kreşe baslayali her hafta hastayiz artık bıktım ve geçenlerde doktor geniz eti bakti alerji ilaçları kullandik surekli geniz akintisi üst solunum enfeksiyonu olduğu icin ve geniz eti varmis ameliyat olacak tavsiyem baktir alerji değil çünkü çok zaman kaybettik bu konuda alerji diye diye kres donemi normal diye diye her hafta antibiyotik iğneler alerji ilaçları spreyleri suruplari Efe de uyumadi aksine delirtti yan etkileri özelikle air tarzi şişeler suruplar gerdi duygu karmaşıkligi da yaptı baya karisik durumdayız boşmuş yüzde 90 geniz eti kaplamış aletle bakıldı kamerayla dediğin hersey mevcut geniz akintisi hirilti oksuruk burun surekli tikali salya yastik ağzı açık uyuyor horlama gerilim agresiflik ses kısıklığı ileri boyutu sizin de varmış kulakta sivi birikmesi ve işitme kaybı oluyormuş kbb bakiyor bence göster mutluma Allah şifa versin sana da çok geçmiş olsun kiyamam
Allah kolaylık versin ise baslamana çok sevindim aynı yerde olmanız da sahane

Son düzenleme:
İnanmamak değil de ben erinir yapmam onu
Calpol vs de uyku yapmaz benim oglanda.
Geçen sene sanırım Kasım ayiydi, ilk kbbye gittik orda film falan çekildi, orta büyüklükte geniz eti ama sıvı birikmesi kesilmezse hem onu alırım hem kulaklara bisi takiyorlar onu takarım dedi. Sonra tavsiyeyle bi kbbye gittik o da gerek yok çocuğun alerjisi var çocuk doktorunun verdiği ilaçlara ek ilac verdi ve sonunda cocuk alerji profuna gidip test yaptırdım işte.
Büyüyen bir şeyse bilemiyorum ama geçen sene ameliyatlik degildi bakalım yeni doktor ne diycek ilaclar bitti goturucem tekrar, ona göre kbbye giderim yine.
Kendi çocuk doktoru hala doğum izninde.

Bizde alerji ilaçları kullandik aylardir nafile hepsi tez zamanda düzelsin insallah

11 kasımda olduk sizler naptinizz
A geçmiş olsun, düzeldi mi durumlar? Geniz eti alınıp kulağa şey mi taktılar?

Ben tavsiye üstüne bi çocuk göğüs hastalıkları profuna götürdüm Aralık sonu. Kadın tedavi cizelgeleri verdi diyim; hastaydı zaten, infulenza ve akciğer filmi temiz çıktı, cizelgelerden birini takip ettirdi. Sonra kontrole götürdüm, başka şeyler yazdı.
Her sabah bir hava ilacı veriyorum. 1 ay sonra randevu ve bağışıklık/alerji tetkikleri yazacakmis.
Çok hasta olursa ona gidilecek, hasta oldu 2-3 gün sonra geçmedi kötüleşti yine gidilecek. Ama hasta oldu o yazdığı ilaçları yöntemleri uygulanacak vs vs.

Özel klinik gibi bir yer, sgk gecmiyor, yazdığı ilaçları da karşılamıyor. 1.300 tuttu ilk muaynede verdiği ilaçları ben de aile hekimine yazdırdım 150 lira verdim.

Burdan sonra bi kulak enfeksiyonu oldu. Zaten bi kulak bi öksürük dönüşümlü hasta oluyor eylülden beri O hava ilacını her sabah kavga dövüş yapıyorum, o zamandan beri öksürük yok

Alerji için kullandığımız alerset surupla nazosfer burun spreyini bıraktırdı, çiğneme tableti verdi. Zaten 2 doktor daha çiğneme tableti yazmıştı (isimler farklı etken maddeler aynı). Ona da geçtim.

Bıraktım çocuğu valla kadının eline, ne dese yapıyorum.

Kaç kere antibiyotik kullandık sayamam bile, bu sene berbat geçiyor. Bir iyi yanı var bu kışın, normalde ateşi çok hızlı yukselirdi 39.5lar 40lar bize normaldi ya, bu kış ateşi o kadar çıkmadı. Herhalde 39.5 görmedim bile öyle diyim.

Bu kadar ilaçla doğru mu yapıyorum yanlış mı onu da zaman gösterecek

Bize onlar ise yaramadı hala devam bazı şeyler ama nefes kismen almaya başladı kiyamam mutluma gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…