• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konuna yazmisyjm canim iki oglum var 3. Geliyor benimkide beklenmesjk misafir
aaa doğru hatırladım. kusura bakmayın bu aralar şaşkınlıktan nerede yürüdüğümü hatırlamıyorum. bakalım inşallah haftaya kese büyümüş oluryok minik dedi doktor.

Kizlar merhaba benim mide bulantilarinin yaninda bir de şu var. Yedigim yemegi sanki midem sindiremiyor mesela oglen yedigim yemegi 6 saat boyunca midem bulaniyo sonra cikariyorum. Böyle bi durum yasayan var mi aranızda
evet hamilelikte sindirim yavaşlıyor yani miden hiç sindirmiş gibi hissediyorsun devamlı

Hayırlı olsun tekrar canım. Bu arada profilinde mühendis Ankara'da yaşıyor yazıyordu bende mühendisim ve Ankara'da yaşıyorum:) hangi hastaneye gidiyorsun? ben medicak park a gidiyorum.
bu arada ayniyiz ;)
ankara, muhendis,medical park ;)

Bende bir problem mi var acaba yaa öyle çok yoğun mide bulantılarım Yok sadece sabahları serviste hafif bulanıyor bir şeyler yiyince geçiyor. Yemediğimde daha çok bulantı oluyor. Gün içinde de ara ara ama öyle hayattan bezdirecek kadar olmadı :KK43: benim hormonlarda falan sıkıntı mı var bebek mi gelişmiyor acaba korktum şimdi :KK43:
Canım herkeste olmuyormuş bulantı. Senin yine biraz oluyormuş. Benim o bile yok :110: Hamile olduğumu anlayamıyorum bile tek fark çok uykum geliyor. Normalde hiç uyku sevmeyen biriyim. Bulantı olmadığı için buna sevinmemiz lazım yani Allah’ın izniyle bulantı kusma olmadan rahatça geçer hamileliğimiz

Kizlar merhaba benim mide bulantilarinin yaninda bir de şu var. Yedigim yemegi sanki midem sindiremiyor mesela oglen yedigim yemegi 6 saat boyunca midem bulaniyo sonra cikariyorum. Böyle bi durum yasayan var mi aranızda
Canım sonuçta hormonlarımız değişiyor ve bu herkeste ayrı bir etki yaratıyor. İnternete sindirimi zor olan gıdalar yazıp orda çıkan listeleri incele. Miden bu aralar daha hassastır orada yazanlara göre yediklerine biraz daha dikkat et canım. Normal bir insan için bile sıkıntı çıkarabilecek gıdalar şu an hamile olduğumuz için bizlerde daha farklı etkiler yaratabilir. Beslenmeni daha hafif tut canım az ve sık yemek en rahatıymış. Bebek için gerekli gıdaları da bilirsen çok rahat beslenme düzeni oluşturabilirsin kendine.

Peki bu durumun gebeligin bu kadar erken zamaninda olmasi normal mi ve 15-16. Haftadan sonra gecer mi yoksa ilerledikce sindirim zorluğu artar mi
karin şişmeye basladikca midenin alani daha daraliyor artabilir sanırım hamileyken yediğim hic biseyin tadini alamiyor insan ben keyifle çay içmeyi cok özlemiştim bi bardak bile icemezdim

Peki bu durumun gebeligin bu kadar erken zamaninda olmasi normal mi ve 15-16. Haftadan sonra gecer mi yoksa ilerledikce sindirim zorluğu artar mi
ozellikle 6. aylarda azicik bisey yesen bile midede baski oldugu icin cok sis hissediyosun. en iyisi az az yemek. ben yeyip yeyip sonra hep pisman oluyodum o siskinlikten sonra

Aramızda 4 gün var seninle canım :) bende yarın gideceğim :) cok heyecanliyim. Önceden bir kaybim oldugu icinde tedirginim..
Hiç tedirgin olmamaya çalış etkilenir bebişin pozitif olalım canım:) ben de hesaplarıma göre 8+5 çıkıyordu doktor 9+2 sin dedi. Onlar ultrason gelişimine göre hesaplıyor. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz:)

Çok teşekkürler canım, sen nasılsın? Bebiş nasıl? Gittin mi kontrole?

Canım hayırdır geçmiş olsun, kötü müsün??

Hiç tedirgin olmamaya çalış etkilenir bebişin pozitif olalım canım:) ben de hesaplarıma göre 8+5 çıkıyordu doktor 9+2 sin dedi. Onlar ultrason gelişimine göre hesaplıyor. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz:)

Amin inşallah :) benim iki seferdir 1 gün önde görünüyordu ama bakalım yarin ne olacak :) senin bebiş 4 gün falan önden gidiyor demekki :) ben bugün 8+3 üm

Canım sonuçta hormonlarımız değişiyor ve bu herkeste ayrı bir etki yaratıyor. İnternete sindirimi zor olan gıdalar yazıp orda çıkan listeleri incele. Miden bu aralar daha hassastır orada yazanlara göre yediklerine biraz daha dikkat et canım. Normal bir insan için bile sıkıntı çıkarabilecek gıdalar şu an hamile olduğumuz için bizlerde daha farklı etkiler yaratabilir. Beslenmeni daha hafif tut canım az ve sık yemek en rahatıymış. Bebek için gerekli gıdaları da bilirsen çok rahat beslenme düzeni oluşturabilirsin kendine.
Haklısın canim dikkat etmek ve olanlari kabul etmek gerekiyor yediklerime dikkat ediyorum ama az az ve sık sık yeme konusuna da dikkat etmeliyim

ben iyiyim canım canımın çektiği şeyleri yiyebiliyorum sadece .yoksa yiyemiyorum .kokulara karşı çok duyarlıyım eşim bana kurt kadına dönüştün diyor:KK70:.bugün 14.30 da kontrol inşallah bebişimde iyidir :KK200:
:)) inşallah iyidir canım yazarsın yine kontrolden sonra:)

Canım dün doktora gittim serum verdiler de hiçbir işe yaramadı bulantımı geçirmedi rapor aldım yatıyorum evde. Bulantılar dışında bir sıkıntım yok çok şükür:)

karin şişmeye basladikca midenin alani daha daraliyor artabilir sanırım hamileyken yediğim hic biseyin tadini alamiyor insan ben keyifle çay içmeyi cok özlemiştim bi bardak bile icemezdim
Psikolojimi hazirlayayim o zaman gecmeyedebilir diye yine de şükür bu duyguyu tatmak bile cok güzel :anneadayı::KK200:

Kızlar bulantısı olanlar tez zamanda normale dönerler inss.
Bende yok suan daha.
Bana da benimki anormal geliyor:KK70:
Keseyi görmesem valla hamile olduğumu unutcam:KK70:
O derece belirti yok..
Bizimki nrmal mi acep:)
Canım inan bende oyleym bir gariplik mi var diye dusunyrm cuma ilk kez ulstrsna gircem rahat etcem inşallah

Back
X