• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Slm kizlar 1 haftadir sag kaburga altinda agrim var ozellikle yemekler sonra. Bide mide yanmasi var hamilelikten diyordum ama sanirim degil. Sirt agrim gogus agrim var. Safra kesesinden suphelenmeye basladim dr a gittim genel cerrahiye. Bikac kan tahlili istedi bi de ultrason. Ocagin sonuna gun verdiler ya. Ya safra kesesinde birsey varsa naparim nasil gecer hamilelik hic bir fikrim yok. Moralim cok bozuk gunlerdir ne yiyorum ne yatabiliyorum agrim gecmiyo
Geçmiş olsun. İnşAllah safra kesesi değildir. Ocağın sonu çok geç değil mi? Sonuçlarını bir de kadın doğumcuna göster yakında gideceksen. Allah şifa versin :dua:

merhaba arkadaşlar,
Ocak 2017 doğumlu bir oğlum var. Ben şuan muhtemelen 5 haftalık hamileyim pazartesi günü kan testi yaptırdım. 3350 çıktı. spiral ile korunuyordum. doktor spirali yada gebelik kesesini göremedim dedi. yarın tekrar kontrole gideceğim. ne düşüneceğimi şaşırdım. çok kafam karışık. oğlum çok küçük nasıl yapacağım hala oğlumun çok bakıma ihtiyacı var. nasıl uyutacağım ikisini birlikte keşke spirale güvenmeseydim. oğluma haksızlık oldu. ben hazır değilim hiç bir şeye. tekrar o zor günler için kendimi hazır hissetmiyorum.
Merhaba hayırlı olsun. Haksızlık gibi düşünmeyin Allah kolaylık verir inşAllah. 2 yaşı geçik olacak araları. Sağlıkla alın kucağınıza:dua:

Ya bu mide bulantısı mAfetti beni 2 gündür yemek yiyemedm off ne zormuss bunu doğurabilirsem allah nasip ederse bidaha tövbeeee cocukk falann

Aralari 2.5 yaş olacak bence çok iyi arkadaş gibi olurlar evet senin için biraz zor olacak ama iyiki olmuş dersin. Oğluna da hiç haksızlık olmaz bence öyle düşünme. Benim arasi 5 yaş keşke daha az olsaydı ama hayırlısı böyleymis diyorum. 5 haftalikken kese görülebiliyor aslında neden göremedi ki dr acaba
Tesekkurler guzel yorumunuz icin neden goremedi bilmiyorum yarin tekrar kontrolum var yarin insallah goruruz bir sorun yoktur

Ya bu mide bulantısı mAfetti beni 2 gündür yemek yiyemedm off ne zormuss bunu doğurabilirsem allah nasip ederse bidaha tövbeeee cocukk falann
Ben de ikinciyi yapmıycam diyorum bazen de herkes kucağına alınca unutursun yeniden istersin diyor bakalım ne olacak canım ama büyük konuşmayalım ya bu bebeklerimiz sağlıklı olsun da bir süre çekeceğiz artık napalım. Bizim bir tanıdığın çocuğu yok keşke benim de olsaydı da 9ay kussaydım dedi. Çok şanslıyız ki Allah çok aratmadan verdi. Ben de bu aralar bunalımlardayım bulantı kusmalardan ama bizimki de böyle geçiyor napalım.

ilkinde cok sıkıntı çektim çok zor bir hamilelik geçirdim bebeğim de doğdu ve 70 gün yaşadı. çok abartiyordum 2 kilo bile almiyordum elime aman bisey oldu mu şöyle yapsam bişey olur mu diye
Bebeginiz neden yasayamadi? Neden hamileliginiz zor gecti kanamanizmi vardi? Cok merak ettim cevaplarsaniz sevinirim

Cok sevindim masallah. Normal mi tüp bebek mi ikiz duyunca çok mutlu oluyrm sağlıcakla kucağına alrsn inşallah. Eşim tarafnda çok ikiz var Hep hayal edyrdk:KK66:

teşekkür ederim canım. Allah herkese gönlüne göre versin. Tüp bebek benim :) ama bizim ailede de eşimin ailesinde de hep ikizler var :)

Merhaba Hamişler, acaba ikizlere hamile olanlar varmı aranızda, benim henüz belli değil , çok merak ediyorum.

benim ikiz canım :)

Kanaması olan yerleşme kanaması yaşayan varmı hiç başıma gelmemişti bugün başladı 33.günüm

benim oldu canım. Tam adet olacağım gün oldu iki gün sürdü geçti.

teşekkür ederim canım. Allah herkese gönlüne göre versin. Tüp bebek benim :) ama bizim ailede de eşimin ailesinde de hep ikizler var :)

Tşk ederim içim rahatladı korkuyorum yarın gidicem muayeneye ama meraktan duramıyorum rengi nasıldı ilaçlamı geçti

Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah

Benim çok ağrıyor canım ben hep sütyenle yatanlardandım ama şimdi eve gelince çıkarıyorum gece üstüne yattığımdada inanılmaz acıyla uyanıyorum ama sebebini biliyorum ya çok şükür :emir_bebek:bende birde bulantı değilde sürekli yeme ve doymama var deli olucam hep açım bu gidişle baya kilo alıcam sanırım :anneadayı:
Yaa bendede yemek yiyip tekrardan mide kazınması var ya iki kilo aldım daha iki haftada ama artık dikkat etmeye çalışcam öbür hamileliktrn aldığım 9 kiloda hala duruyordu üstüne bu olunca artıkk şişerim

Benim ilk hamileliğim o yüzden tahmin edemiyorum kaç kilo alırım ☺️
Bu arada kasık ağrısı benimde oluyor. Özellikle hapşırınca baya sancı giriyor 5 10 saniye kadar.
Canım hapşırırken öksürürken ayaklarını karnına çek başını öne doğru çek yatarkende otururkende böyle yap o zaman hiç ağrı olmuyor

Slm kizlar 1 haftadir sag kaburga altinda agrim var ozellikle yemekler sonra. Bide mide yanmasi var hamilelikten diyordum ama sanirim degil. Sirt agrim gogus agrim var. Safra kesesinden suphelenmeye basladim dr a gittim genel cerrahiye. Bikac kan tahlili istedi bi de ultrason. Ocagin sonuna gun verdiler ya. Ya safra kesesinde birsey varsa naparim nasil gecer hamilelik hic bir fikrim yok. Moralim cok bozuk gunlerdir ne yiyorum ne yatabiliyorum agrim gecmiyo
Belki üşütmüşsündür canım belki gazda sıkıştırmış olabilir kötü düşünme umarım bişey çıkmaz hamileliğin rahat geçer inş

Back
X