2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Slm herkese bebeğim 2 gün geriden geliyor sanırım ultrasona göre bu sorun mu acaba bilen var mi

Ay keşke bende sizin kadar zayıf olsaydım

Inşallah canım ben 10 kasım diye tahmin ettim satımı ama 3 kasım cıktı

Evet siz de mi :)

Bu arada 5. haftada hala kasıklarda sancı hissetmek normal mi sizce?

Evet canım bende trabzonluyum nikinde 61 görünce tahmin ettim

Son düzenleme:
Bende kilo almaktan korkuyorum çok kilo alıyorum ilk bebeğinde 30 ikinci bebeğinde 27 üçüncüde 25 kilo aldim bakalım bunda kaç kilo alacağım

Benim ilk hamileliğim o yüzden tahmin edemiyorum kaç kilo alırım
Bu arada kasık ağrısı benimde oluyor. Özellikle hapşırınca baya sancı giriyor 5 10 saniye kadar.

Aralari 2.5 yaş olacak bence çok iyi arkadaş gibi olurlar evet senin için biraz zor olacak ama iyiki olmuş dersin. Oğluna da hiç haksızlık olmaz bence öyle düşünme. Benim arasi 5 yaş keşke daha az olsaydı ama hayırlısı böyleymis diyorum. 5 haftalikken kese görülebiliyor aslında neden göremedi ki dr acaba

Selam Kızlar ben de Bugün doktora gittim ve 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim keseyi gördük çok şükür yalnız bir sorum var bu ultrason kağıdında bi GS diye bir değer var bu keseyle ilgili sanırım birde d diye bi değer var bunu anlayamadım bilen var mı

@greyfurt_ canım ne yaptın nasıl oldun? Ben de bugün serum aldım hiçbir işe yaramadı doktor da yatış yapalım istersen dedi ben istemedim şimdilik

Oh çok sevindim. Benim kuşlar arasında da fark var. Merak etme

Oh çok güzel. Çok dikkat et bundan sonra. Bol bol dinlen

Maşallah ikiz anneleri geneli doğal yolla sanki...
Benim doğal yolla biz de şaşkınız

Slm kizlar 1 haftadir sag kaburga altinda agrim var ozellikle yemekler sonra. Bide mide yanmasi var hamilelikten diyordum ama sanirim degil. Sirt agrim gogus agrim var. Safra kesesinden suphelenmeye basladim dr a gittim genel cerrahiye. Bikac kan tahlili istedi bi de ultrason. Ocagin sonuna gun verdiler ya. Ya safra kesesinde birsey varsa naparim nasil gecer hamilelik hic bir fikrim yok. Moralim cok bozuk gunlerdir ne yiyorum ne yatabiliyorum agrim gecmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…