2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gaz problemi yasayan varmı hep bi ishal halinde gibiyim böyle olan varmi

Günaydın kızlar; sizce bebek için alışveriş kaçıncı ayda yapılmaya başlanmalı?
gunaydin. ben 6 aydan sonra alisveris yapanlardanim

oh masallah...

gunaydin.

Kizlar nasilsiniz ben fındığımi gördüm 8 haftalık olmuşuz gayet sağlıklı dedi 1 ay sonraya gün verdi darisi sizlerin başına kizlar
masallahhh

Oh maşallah ne çok ikiz olmuşş bu ay. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Arkadaşlar ya sizinde göğüs ağrınız oluyor mu? Benim göğüslerim çok ağrıyor bazen ağrısına dayanamıyorum. Benim iki göğsümde de 3 4 tane kist var birazda ondan sanırım. İnşallah 9 ay böyle devam etmez. Baya zorluyor beni.

Benim çok ağrıyor canım ben hep sütyenle yatanlardandım ama şimdi eve gelince çıkarıyorum gece üstüne yattığımdada inanılmaz acıyla uyanıyorum ama sebebini biliyorum ya çok şükür bende birde bulantı değilde sürekli yeme ve doymama var deli olucam hep açım bu gidişle baya kilo alıcam sanırım

Kızlar merhaba. pazar günü peçeteye sildiğim de kanamam olduğunu fark ettim. hemen doktorumu aradım beni hastaneye yönlendirdi. baktılar kesem duruyordu iğne yaptılar. dünde hemen sabahtan doktoruma gittik kalp atışını duyduk :) doktorum iyi dedi şükür ama çok dikket etmen gerek dinlen dedi . hap verdi progestan 100 mg günde 3 tane kullanıyorum. rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın. çok korktum bir şey olcak diye .

Kizlar nasilsiniz ben fındığımi gördüm 8 haftalık olmuşuz gayet sağlıklı dedi 1 ay sonraya gün verdi darisi sizlerin başına kizlar
merhaba canım muhtemel doğum tarihlerimiz aynı .kısmet olursa inşallah.
benimde kontrolüm yarın .herdefasında heyecanlanıyorum birşey oldumu diye endişeleniyorum sanırım bunu her anne adayı yaşıyor .inşallah bende güzel haberlerle dönerim

İnşallah canımmm

cinsiyetini öğrendikten sonra başlanmalı çünkü alınacak o kadar çok oluyor ki her ay bir eksiğini alınca daha iyi oluyor

Doğrudur canım benim ilk hamileliğim o yüzden bayağı tecrübesizim.. O zaman cinsiyetlerden sonra neler alalım neler almayalım hepsini konuşuruz

Hiç kilo aldınız mı acaba? Bende diklat etmeye çalışıyorum ama bakalımm kaç kilo ile tamamlıycam

Hiç kilo aldınız mı acaba? Bende diklat etmeye çalışıyorum ama bakalımm kaç kilo ile tamamlıycam
Valla sanırım aldım eşim popon çıktı diyor ve göbeğimde biraz çıktı ben çok zayıfım 52 kiloydum pek sıkıntı etmiyorum henüz ama böyle devam ederse sıkıntı olacak gibi ben ilk gebeliğimde 16 kilo almıştım ama iştahım varmıydı hiç hatırlamıyorum 9 yıl geçti üstünden inş çok almayız canım dikkat etmek lazım tabi

Çok çok teşekkür ederim. Geçen bir iki bardak ayran içtiğimde farkı görmüştüm ama aklım beş karış havada olduğundan çok üstünde durmamıştım. Fakat senin de tavsiyenle eve ayran stoğu yapıcam :) çok sağol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…