2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
iki doktor deyince ben sık doktora gitmek diye düşündüm ama bence hamileliğin tadını çıkarmak lazım çünkü sonrası cok daha zor
Aslında sonrası güzel gibi düşünsene kucağında annesi

Canım benim şimdiden durup durup bi kusma isteği geliyor kokular beni mahvediyor yemeklere bakamıyorum. Henüz sabah bulantıları başlamadı ama ara ara yokluyor beni erkenden olması normal mi

Merhabalar 65 çıktığında adetiniz kaç gün geçmişti ? Benim hcg değerim düşük çıkıyorda kafauı yemek üzereyim

Merhabalar 65 çıktığında adetiniz kaç gün geçmişti ? Benim hcg değerim düşük çıkıyorda kafauı yemek üzereyim
Canin önemli olan hcg nin azlığı çokluğu değil iki günde bir 2 kat artış göstermesi. Adetin kaç gün gecikti ve kaç cıktı hcg?

Canin önemli olan hcg nin azlığı çokluğu değil iki günde bir 2 kat artış göstermesi. Adetin kaç gün gecikti ve kaç cıktı hcg?
Adet olmam gerekenden bir gün sonra 53 iki gün sonra ölçtürdüğümdede 107 çıktı ama ama böyle düşük hgcyle başlayan neredeyse hiç yok diye bu kadar endişeleniyorum

Canım sağolasın daha iyi hissediyorum şimdiden kendimi gerçekten rahatlama geldi çok şükür.
Ne güzel çok sevindim canım. Bir serum kaç saat sürüyor canım ya? Ben de sırf uzun sürecek diye gitmek istemiyorum ama gitsem iyi olacak

Adet olmam gerekenden bir gün sonra 53 iki gün sonra ölçtürdüğümdede 107 çıktı ama ama böyle düşük hgcyle başlayan neredeyse hiç yok diye bu kadar endişeleniyorum
2 kat artmış 2 gün sonra tekrarla bence artış normal canım canını sıkma. Demekki daha hamileliğin yeniyken öğrenmişsin daha düşük bile çıkanlar var. Dediğim gibi önemli olan artış

Canım benim şimdiden durup durup bi kusma isteği geliyor kokular beni mahvediyor yemeklere bakamıyorum. Henüz sabah bulantıları başlamadı ama ara ara yokluyor beni erkenden olması normal mi
Bilmem ki canım 5.haftan bitiyorsa normaldir. Kişiden kişiye değişiyor galiba kontrole gittiğinde söylersin ilaç verir belki çok zor bulantı

iki gunde 2 kat artmasi gerekiyor ve artmış belki de çok erken baktirmissinizdir hcg degerine çok kafa yormayin kanda hamile çıkmışsınız hayirlisiyla inşallah sağlıkla hayırlısi ile devam eder

Uyanır uyanmaz mı tüketiyoruz leblebiyi canım ne miktarla
Benim sabah uyandığımda bulantım oluyor. Kalkar kalmaz 5 10 tane yiyorum. Üstüne de su içiyorum bastırıyor. Bi de uyanır uyanmaz yatakta doğrulmuyorum bekliyorum biraz nefes egzersizi yapıyorum. İyi geliyor bunlar. Sonra kahvaltı. Gün içerisinde bulantım olunca da elma yiyorum hemen ilaç kullanmamı gerektirecek kadar bulantım olmadı. İnşallah da olmaz böyle doğal yollarla geçer hep hem bebişime de faydası olur.

Ne güzel çok sevindim canım. Bir serum kaç saat sürüyor canım ya? Ben de sırf uzun sürecek diye gitmek istemiyorum ama gitsem iyi olacak
Canım şuan takılan serumlar 2 buçuk saat falan sürdü sanırım ama dün acilde takılan 1 saate yakındı bence rahatlama sağlar sende git bence eziyet etme kendine canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…