Kızlar ben fenalaştım yine d. Hastanesine gittik 3 gün yatış verdi doktor çok bitkinsin toparlamamız lazım seni dedi yapacak bir şey yok Artık iyi olacaksak..
İnşallah hafifler canım ya stres yapma kusma isteği geliyorsa da kendini tutmaya çalışma kusunca rahatlıyor insan. Yediklerin midende kalıyorsa sıkıntı yok. Ben de sabah 1 kere kusuyorum sonra azar azar yemeye çalışıyorum onlar çıkmıyor çok şükür ama yine de kilo vermişim.
Canım benim şimdiden durup durup bi kusma isteği geliyor kokular beni mahvediyor yemeklere bakamıyorum. Henüz sabah bulantıları başlamadı ama ara ara yokluyor beni erkenden olması normal mi
Merhaba arkadaşlar bende 5+4 günlük hamileyim, bu hafta içi kese için ultrosana gitmeyi düşünüyorum, inşallah Ağustos annesi oluruz, 3. Hamileliğim oğlum 8 yaşında , bu ise sürpriz bir gebelik oldu
Hoşbuldumm teşekkür ederim :) benim oğlumda nisan 2015 doğumlu :) bu hamileliğime çok stresli başladım.. ilk kan tahlilimde betam 65 çıkmış.. ve ben nette bir sürü felaket senaryoları okudum dış gebelik ve kimyasal gebelikle ilgili...çok korktum 2 günde bir kan tahlilimi tekrarladım her defasında 2 katı artış gösterdi çok şükür.. ben aslında biraz daha beklemek istedim hem kese hem kalp atışını görebilmek için ama eşim benden aceleci çıktı :)
Adet olmam gerekenden bir gün sonra 53 iki gün sonra ölçtürdüğümdede 107 çıktı ama ama böyle düşük hgcyle başlayan neredeyse hiç yok diye bu kadar endişeleniyorum
Adet olmam gerekenden bir gün sonra 53 iki gün sonra ölçtürdüğümdede 107 çıktı ama ama böyle düşük hgcyle başlayan neredeyse hiç yok diye bu kadar endişeleniyorum
2 kat artmış 2 gün sonra tekrarla bence artış normal canım canını sıkma. Demekki daha hamileliğin yeniyken öğrenmişsin daha düşük bile çıkanlar var. Dediğim gibi önemli olan artış
Canım benim şimdiden durup durup bi kusma isteği geliyor kokular beni mahvediyor yemeklere bakamıyorum. Henüz sabah bulantıları başlamadı ama ara ara yokluyor beni erkenden olması normal mi
iki gunde 2 kat artmasi gerekiyor ve artmış belki de çok erken baktirmissinizdir hcg degerine çok kafa yormayin kanda hamile çıkmışsınız hayirlisiyla inşallah sağlıkla hayırlısi ile devam eder
Benim sabah uyandığımda bulantım oluyor. Kalkar kalmaz 5 10 tane yiyorum. Üstüne de su içiyorum bastırıyor. Bi de uyanır uyanmaz yatakta doğrulmuyorum bekliyorum biraz nefes egzersizi yapıyorum. İyi geliyor bunlar. Sonra kahvaltı. Gün içerisinde bulantım olunca da elma yiyorum hemen ilaç kullanmamı gerektirecek kadar bulantım olmadı. İnşallah da olmaz böyle doğal yollarla geçer hep hem bebişime de faydası olur.
Kızlar ben fenalaştım yine d. Hastanesine gittik 3 gün yatış verdi doktor çok bitkinsin toparlamamız lazım seni dedi yapacak bir şey yok Artık iyi olacaksak..