• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İnşAllah en kısa zamanda düzelir canım.Sağ salim kucağımıza alırız İnşAllah.
amin anim amin..

Çok geçmiş olsun. İnşallah yolunda gider herşey, bence devlette de güvenebileceğin bir doktor bulmaya çalış ve takibi iki doktorda yaptır. Benim ilk gebeliğim riskliydi benim takibimi 2 doktor yapıyordu ikisi de özeldi. Farklı gözler iyi oluyor bence
amin cnm. ben zaten riskli gebeyim hep. ilk iki bebegimi bu yuzden kaybettim. oglum sukur 4.5 yasinda. bu bebegimde mumkun degil olmaz dedikleri, ama mucize olarak gelen bebegim... Allaha biraktim herseyi. elimden geleni yapiyorum cunku.

İlerleyen zamanlarda rapor vs. alman gerekirse devlette takibi yapan dr daha çok yardımcı olur kendi hastası olduğun için. Her özel hastane heyet raporu vermiyor. Verdiği raporlar max 40 güne kadar diye biliyorum.
ben mesleki hayatimi ilk bebegimden sonra biraktim canim. oglum buyusun baslarim derken bu kuzum geldi...
calismayinca rapor gerekmedi ;)

Merhaba çok üzüldüm gerçekten Rabbim yardımcın olsun. Kanama alanı olmaması güzel bir haber. Umarım her şey yolunda gider. En kısa zamanda devlette bir doktor bulmalısın bence. İkili devam edersin bir süre. İstanbul’da mısın?
Özeldekinin istediğini devlette karşılamaya çalışmak çok sıkıntı veriyor ben de bazen tahlilleri devlette yaptırıyorum ama stresli gerçekten randevu al git derdini anlat. Allah tez zaman da şifanı versin :dua: çalışıyorsan rapor al yada izne çık.Haberdar et gelişmelerden. Rapor almak ta ayrı bir sıkıntı gerçi.
özele o kadar paralar vermeme rağmen 2 kürtajım da da 5 gün den fazla rapor alamadım. Lekeler var dı istirahat gerektirir mi bu durum derdim yok yok sağlıksız ise zaten düşer sen progestana devam derlerdi. İş yerinde Arkadaşlar bir şeyleri yokken abuk subuk hastalıklardan rapor alırlardı ben bu sıkıntılarla çalışmaya devam ettim. Hatırladıkça sinirleniyorum bak şimdi. Kürtaj olduğum özel bir hastane de doktora bir süre işten uzak kalmak istiyorum iyi hissetmiyorum dedim kürtaj işleminde rapor sürecimiz 5 gün dedi bana. 2 günü de cts- pazara denk geldi. Burda bir arkadaş lekelenme yaşamış doktor hemen rapor vermiş. Benim Gittiğim doktorlar da mı sıkıntı var yoksa siz de böyle yaklaşımlar görüyor musunuz?
Gebelik öncesi bir doktora görünmüştüm benim iş yerim biraz riskli bir ortam,kimyasallar açısından, bundan bahsettim bana gebelikte ilk 3 ay sizi yakından korumalıyız izinlerinizi bu döneme denk getirirsiniz dedi. Ben mi yanlış düşünüyorum anlamadım.
amin canim. ankaradayim ben.
ben de dedigin muameleleri aksine devlette gordum. ozel de daha cok titrediler uzerime ve oglum oldu bin sukur.
4 gebeligin hepsinde de yasadim ne yazik ki bu kanamalari. umarim oglum gibi yasar bu bebegimde...

Aa ne varmış canım aslan burcunda herkes bişey söylemiş :110: bende eşimde aslan burcuyuz valla kızlar aslan burcu candır ya demeyin öyle :confused: ahahahah valla burç falan bir yerde boş oluyor. Hayırlı evlatlar, iyi insanlar olmayı nasip etsin Rabbim. Tabi en önce sağlıkla kucağımıza almayı :dua:
Aminn canım

Kızlar slm
Kesemizi gördük sükürr
5+3 müsüz ama eve gelince leke basladı:KK43:
Progestana basladık.
İns tutunur bebisimm
Geçmiş olsun. Lekelenme yaşayan çok insan var. Merak etme bol bol dinlen .

Bugun gittim hastaneye ve duydum kalp atışını:)birşeyler hissederim diye düşünüyordum ama yok hala hissetmiyorum.tabiki mutluyum ama bilmiyorum zaman gösterir.Yalnız kuyruk sokumumda acayip bir ağrı var ama mide bulantim falan yok aksine aşirı açlık yaşiyorum.yoklukta kalmış gibi saldirıyorum her seye.doktor butün gebelik olayini 8 kiloyla bitircez dedi.tabi yarindan itibaren yarim saatlik yuruyusler planliyorum.doktorum ne derse odur:)
Hayırlı olsun
Herkese merhaba bende 6+6 haftalık hamileyim perşembe günü hem kesesini hemde kalp atışlarını duyduk çok şükür. Haftaya tekrar kontrole çağırdı doktor :)
Hayırlı olsun.

Bende özelden hep memnun kaldım en azından ilgileniyorlar benim denk geldiklerim hep iyiydi rabbim iyilerle karsilastirsin

Bende 4. Sezeryanim olacak diye korkuyorum salı günü doktor randevum var konuşacağım bakalım

Bende özelden hep memnun kaldım en azından ilgileniyorlar benim denk geldiklerim hep iyiydi rabbim iyilerle karsilastirsin

Bende 4. Sezeryanim olacak diye korkuyorum salı günü doktor randevum var konuşacağım bakalım
hic korkmayin. benim doktorum 6 sezeryan bile yapilir dedi....

Sezaryan durumu kişiden kişiye değişebilir.benim rahatsızlıkların var.benim dr.da 3 sezaryan kadar izin verdi

Canım allah herkesin gönlüne göre versin:KK200: Bizde çin takvimine göre yaptık. Ama değişik yapıyor bazıları. Kendi yaşının üstüne 1 veya 2 yaş ekleyenler var. Ben olduğum yaşa bakıyorum. Annem teyzelerim yengelerim halalarım hep bu şekilde doğru çıkıyor. Yeni mi çıktı bu yaş ekleme
Yok canım bende dediğin gibi yaptım yas ekleme yapmadım

Merhaba kizlar cok mutluyumm:KK71: sabah ozelde muayene oldum kesemide gordum kalp atisinida duyduk cok sukur esim napacagini sasirdi ya gercekten cok duygusal bir an gozlerimden yaslar suzuldu rabbim tum isteyen kullarina nasip etsin insallah.hafta hesabini ultrason ovulasyon gunumu baz alarak hesapladi suan 5 hafta 6 gunlukmusuz sizinkiler neye gore hesaplandi kizlar thmini dgum tarihi 18 agustos gorunuyo:emir_bebek:

Merhaba kizlar cok mutluyumm:KK71: sabah ozelde muayene oldum kesemide gordum kalp atisinida duyduk cok sukur esim napacagini sasirdi ya gercekten cok duygusal bir an gozlerimden yaslar suzuldu rabbim tum isteyen kullarina nasip etsin insallah.hafta hesabini ultrason ovulasyon gunumu baz alarak hesapladi suan 5 hafta 6 gunlukmusuz sizinkiler neye gore hesaplandi kizlar thmini dgum tarihi 18 agustos gorunuyo:emir_bebek:
Ay çok sevindim maşallah :KK200: bütün doktorlar sata göre hesapliyo geç döllenme olsada sonradan yakaliyo genelde gününü.

Ay çok sevindim maşallah :KK200: bütün doktorlar sata göre hesapliyo geç döllenme olsada sonradan yakaliyo genelde gününü.
Sagolasin canim bende oyle dusununce 7 haftalik oluyor aradaki 1 hafta oynamasi onemli degil.yeterki saglikli olsun bebeklerimiz aayyy fotografinida aldim icim kipir kipir :KK73:galiba 1 2 gun gecince tam olarak inanicam daha hayal gibi geliyor:KK33:

Gözünz aydın canım darısı bize inşallah. Daha ultrsna grmedm 2sini bir göreyim diye canım.

Gözünz aydın canım darısı bize inşallah. Daha ultrsna grmedm 2sini bir göreyim diye canım.
Bende kac gundur iple cekiyordum insallah senin meleginde canlanmistir sende ayni duygulari tadarsin beklemek daha iyi oluyor.nasilsin bulantin var mi canim gunlerin nasil geciyor o luzumsuz dumandan siyirmissindir kendini insallah :dua:

Kizlar gittigim doktora sordum normalde sezeryanda 1500 tl dedi sizce nasil cogu hastane daha yuksek soyluyor da bana uygun gibi geldi

Back