2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
son adet tarinize göre hesaplamadi yani. nasıl hesapladı neden aciklar mısınız

Ay çok sevindim maşallah bütün doktorlar sata göre hesapliyo geç döllenme olsada sonradan yakaliyo genelde gününü.
geç döllenme olduğunu nasıl anlayabiliriz artık zor sanırım biz eşimle tek bir gun beraber olmuştuk o da adetin 18. gününe denk geliyor

Bende kac gundur iple cekiyordum insallah senin meleginde canlanmistir sende ayni duygulari tadarsin beklemek daha iyi oluyor.nasilsin bulantin var mi canim gunlerin nasil geciyor o luzumsuz dumandan siyirmissindir kendini insallah
Bugün tam 5. Haftasnda teyzesi şükür bulantm yok Her hangi bir ağrım yok. Bu arada karışmış sanrm ben sigara dumannda bile durmam kendimi bildm bileli kullann arkdslar varsa inşallah tez zamanda bırakırlar. Ben de çok istyrm duymayı kalbni çünkü sanki o zaman hamile oldgm kesin olck gibi hissdyrm

Canım bugün bende tam 5 haftalığım bende hala çok şaşkınım kalp atışını duyunca o zaman galiba tam olarak inanıcam bende ama çok güzel bir duyguymuş

Bugün doktora gittim.keseyi gördük çok şükür 5+3 olması gerekiyordu ama 4+5 göründü. Doktor bunu önemsemedi. Bakalım hayırlısı ile haftaya kalp atışı için gideceğiz.3 ay önce kürtaj yaşadığım için tedirginim☹bu günün 4+5çıkması sorun değildir umarım

Canım bugün bende tam 5 haftalığım bende hala çok şaşkınım kalp atışını duyunca o zaman galiba tam olarak inanıcam bende ama çok güzel bir duyguymuş
Zaman çabuk geçiyor değil mi bir bakmissn kalbini kucağımizda duyduğumz günler gelecek annesi

MaşaAllah darısı bize.Karından mu duydu kalbi.Erkenden dıymuşsunuz ne güzel

Merhaba kızlar.
Ben de doktordan şimdi çıktım. Keseyi gördük çok şükür haftasıyla uyumlu dedi. 4+3 günlük kese 4.85mm yazıyor. Coraspin ve önlem olarak iğne başlayalım dedi. Heparin verdi. 3 ocakta kontrole çağırdı. 2 hafta sonra inşAllah kalp atışını da duyarız. Ve istirahat vercem dinlen iyice dedi. Doktordan çok memnun kaldım fakat sigorta ile hiç bir bağı yok. Oksaparı sağlık ocakları yazabiliyor mu? Bilginiz var mı?

Aminn aminn canım. ağustostan beri istyrz olmadı diye uzulmstm yıllarca bekleyn anneler için hep duacym.
Evet canım bende sen gibi aynıyım baya bi uğraştım şükürler olsun ki rabbime bizi bu mutlu haberle çok sevindirdi gerçekten çok zor ki rabbim bize verdi beklemek çok ama çok zor ama şükürler olsun artık hamişiz

kızlar benim gibi yeni yıkanmış çamaşır kokusundan bile midesi bulanan var mı
oğlumun altını değiştirirken çok kötü oluyorum canımın çektiği şeyleri yiyebiliyorum yoksa yiyemiyorum .

Devlette kadın doğumcuya gitmen lazım canım.Bende bir kere reçetesiz almaya kalktım 10tanesi 120tl.O yüzdn dün devlette kadın doğumcuya gidip kan pıhtılaşma sonuçlarımı gösterip rapor aldım.5kutusuna 80tl ödedim.

kızlar benim gibi yeni yıkanmış çamaşır kokusundan bile midesi bulanan var mı
oğlumun altını değiştirirken çok kötü oluyorum canımın çektiği şeyleri yiyebiliyorum yoksa yiyemiyorum .

Valla benim her kokudan midem bulanıyor canım.Şu içemiyorum direk midem kötü oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…