• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım ben dış gebelik geçirdim ondan kese içinde aynı şey benim için kalp atışı sonraki evre ben korkuyorum ki tekrar dış gebelik geçiririm Allahım korusun
O dış gebelik çok zormuş rabbim geçirenlere yardım etsin. Annemin ilk gebeliği öyleymiş bi yumurtalığı alınmış hatta o daha zor geçirmiş.

O dış gebelik çok zormuş rabbim geçirenlere yardım etsin. Annemin ilk gebeliği öyleymiş bi yumurtalığı alınmış hatta o daha zor geçirmiş.
Canım şükür ki ben tüpüm alınmadı bi iğneyle atlattım Rabbime hamd olsun Rabbim kimseye yaşatmasın

Kızlar kese göründü çok şükür:) iki hafta sonra kalp atışı için gidecegim Allahın izniyle
Canım gözün aydın saglıkla al kucagına inşallah :dua:bende bugün 4+2 yim. Hemsıre haftaya pazartesıne al desede Haftaya persembe ayın 6 sına randevu aldım keseyı sen kac haftalıkken gordun bende görürmüyüm acaba ?bi yandan erken gitmek istiyorum bı yandan da sureklı gıtmeyeyıö gıtmısken görmeyi ıstıyorum:dua:

Canım gözün aydın saglıkla al kucagına inşallah :dua:bende bugün 4+2 yim. Hemsıre haftaya pazartesıne al desede Haftaya persembe ayın 6 sına randevu aldım keseyı sen kac haftalıkken gordun bende görürmüyüm acaba ?bi yandan erken gitmek istiyorum bı yandan da sureklı gıtmeyeyıö gıtmısken görmeyi ıstıyorum:dua:
Ben bugun 4+5 im canım . Hcg değerimde persembe gunu 1520 idi. Icin nasil rahat edecekse öyle git tabi

Kızlar kese göründü çok şükür:) iki hafta sonra kalp atışı için gidecegim Allahın izniyle
Ayyyy kuzum bana da dua et lütfen bende korkuyorum herkes bi hayaller hevesler içinde olmazda büyük bi yıkım olacak gibi Allah korusun gerçekten insallah bende görürüm :(

Ayyyy kuzum bana da dua et lütfen bende korkuyorum herkes bi hayaller hevesler içinde olmazda büyük bi yıkım olacak gibi Allah korusun gerçekten insallah bende görürüm :KK43:
Insallah sorunsuz bir sekilde olur hersey ve sağlıkla kavuşursun canım benim :) duamdasın . Rabbim herkese istediğini versin

Gözün aydın canım:)) çok sevindim inşallah kalbini de duyarsın sağlıkla kucağına da alırsın:) ben de şu an 3+6’da görünüyorum sat’a göre. Yalnız benim anlamadığım bir şey var canım şimdi yarın 3+7 mi oluyor yoksa 4+0 mı deniyor buna? Pek anlamadım ben bu konuyu:KK23:

Gözün aydın canım:)) çok sevindim inşallah kalbini de duyarsın sağlıkla kucağına da alırsın:) ben de şu an 3+6’da görünüyorum sat’a göre. Yalnız benim anlamadığım bir şey var canım şimdi yarın 3+7 mi oluyor yoksa 4+0 mı deniyor buna? Pek anlamadım ben bu konuyu:KK23:
Çoook tesekkur ederim.. amin insallah herkes bu süreci saglikla tamamlayip kavussun Allahin izniyle. Canım genelde doktorlarin sistemi 4+0 ,4+1 ,4+3 ,4+4 ,4+5, 4+6 ,5+0 seklinde . Telefon programlarininda cogu boyle ama bazilari ilk gunu +1 alıyor son gunde haliyle +7 oluyor ve ertesi gün 5+0 oluyor.

Canım benimki öyle karısıkki ben adet gördüm adetimin 4. Günü hamile olduğumu öğrendim en son dün gittim dr a dün 193 tü değerim artış güzel bhcg ama progesteronum çok düşük 0.1 :KK43:
Senle aynı durumdayız.
Adetinin 10. Günü öğrendim 155le
2 Gün önce değer 300 oldu ama progestan düşük.
Bugün tekrar kan verdim.

Çoook tesekkur ederim.. amin insallah herkes bu süreci saglikla tamamlayip kavussun Allahin izniyle. Canım genelde doktorlarin sistemi 4+0 ,4+1 ,4+3 ,4+4 ,4+5, 4+6 ,5+0 seklinde . Telefon programlarininda cogu boyle ama bazilari ilk gunu +1 alıyor son gunde haliyle +7 oluyor ve ertesi gün 5+0 oluyor.
Ay çok teşekkürler canım benim telefon programı 3+7 diyor sonra 4+1’e geçiyor. Başka yerde de sıfırlı yazanlar gördüm emin olamamıştım:) doktor sistemini baz alayım o zaman ben hem 4+0 olunca daha büyükmüş gibi oluyor :)) ne kadar 3+7 ile aynı şey olsa da :confused:

Back