- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
İnsallah kuzum sende bana haber ver merak ederim yaz bana muhakkak dua edeceğimInşallah bu sefer sağlıkla kavuşursun. Dua et bana yarın randevum var..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah kuzum sende bana haber ver merak ederim yaz bana muhakkak dua edeceğimInşallah bu sefer sağlıkla kavuşursun. Dua et bana yarın randevum var..
Yazacağım inşallahİnsallah kuzum sende bana haber ver merak ederim yaz bana muhakkak dua edeceğim
Canım sende koku var mı vajinal yoldaYazacağım inşallah
Doktor hafif enfeksiyon var dedi biraz akintim oluyor biraz da kasık ağrım. Koku yok ama bi ara hafif vardıCanım sende koku var mı vajinal yolda
İnsallah geçer kuzummmDoktor hafif enfeksiyon var dedi biraz akintim oluyor biraz da kasık ağrım. Koku yok ama bi ara hafif vardı
O dış gebelik çok zormuş rabbim geçirenlere yardım etsin. Annemin ilk gebeliği öyleymiş bi yumurtalığı alınmış hatta o daha zor geçirmiş.Canım ben dış gebelik geçirdim ondan kese içinde aynı şey benim için kalp atışı sonraki evre ben korkuyorum ki tekrar dış gebelik geçiririm Allahım korusun
Canım şükür ki ben tüpüm alınmadı bi iğneyle atlattım Rabbime hamd olsun Rabbim kimseye yaşatmasınO dış gebelik çok zormuş rabbim geçirenlere yardım etsin. Annemin ilk gebeliği öyleymiş bi yumurtalığı alınmış hatta o daha zor geçirmiş.
Canım gözün aydın saglıkla al kucagına inşallah bende bugün 4+2 yim. Hemsıre haftaya pazartesıne al desede Haftaya persembe ayın 6 sına randevu aldım keseyı sen kac haftalıkken gordun bende görürmüyüm acaba ?bi yandan erken gitmek istiyorum bı yandan da sureklı gıtmeyeyıö gıtmısken görmeyi ıstıyorumKızlar kese göründü çok şükür:) iki hafta sonra kalp atışı için gidecegim Allahın izniyle
Ben bugun 4+5 im canım . Hcg değerimde persembe gunu 1520 idi. Icin nasil rahat edecekse öyle git tabiCanım gözün aydın saglıkla al kucagına inşallah bende bugün 4+2 yim. Hemsıre haftaya pazartesıne al desede Haftaya persembe ayın 6 sına randevu aldım keseyı sen kac haftalıkken gordun bende görürmüyüm acaba ?bi yandan erken gitmek istiyorum bı yandan da sureklı gıtmeyeyıö gıtmısken görmeyi ıstıyorum
Ayyyy kuzum bana da dua et lütfen bende korkuyorum herkes bi hayaller hevesler içinde olmazda büyük bi yıkım olacak gibi Allah korusun gerçekten insallah bende görürümKızlar kese göründü çok şükür:) iki hafta sonra kalp atışı için gidecegim Allahın izniyle
Insallah sorunsuz bir sekilde olur hersey ve sağlıkla kavuşursun canım benim :) duamdasın . Rabbim herkese istediğini versinAyyyy kuzum bana da dua et lütfen bende korkuyorum herkes bi hayaller hevesler içinde olmazda büyük bi yıkım olacak gibi Allah korusun gerçekten insallah bende görürüm
Gözün aydın canım:)) çok sevindim inşallah kalbini de duyarsın sağlıkla kucağına da alırsın:) ben de şu an 3+6’da görünüyorum sat’a göre. Yalnız benim anlamadığım bir şey var canım şimdi yarın 3+7 mi oluyor yoksa 4+0 mı deniyor buna? Pek anlamadım ben bu konuyuKızlar kese göründü çok şükür:) iki hafta sonra kalp atışı için gidecegim Allahın izniyle
Amiiinnn canım çok sagolllInsallah sorunsuz bir sekilde olur hersey ve sağlıkla kavuşursun canım benim :) duamdasın . Rabbim herkese istediğini versin
Çoook tesekkur ederim.. amin insallah herkes bu süreci saglikla tamamlayip kavussun Allahin izniyle. Canım genelde doktorlarin sistemi 4+0 ,4+1 ,4+3 ,4+4 ,4+5, 4+6 ,5+0 seklinde . Telefon programlarininda cogu boyle ama bazilari ilk gunu +1 alıyor son gunde haliyle +7 oluyor ve ertesi gün 5+0 oluyor.Gözün aydın canım:)) çok sevindim inşallah kalbini de duyarsın sağlıkla kucağına da alırsın:) ben de şu an 3+6’da görünüyorum sat’a göre. Yalnız benim anlamadığım bir şey var canım şimdi yarın 3+7 mi oluyor yoksa 4+0 mı deniyor buna? Pek anlamadım ben bu konuyu
Senle aynı durumdayız.Canım benimki öyle karısıkki ben adet gördüm adetimin 4. Günü hamile olduğumu öğrendim en son dün gittim dr a dün 193 tü değerim artış güzel bhcg ama progesteronum çok düşük 0.1
Aaaa kaç canım senin dr un ne dedi sanaSenle aynı durumdayız.
Adetinin 10. Günü öğrendim 155le
2 Gün önce değer 300 oldu ama progestan düşük.
Bugün tekrar kan verdim.
Ay çok teşekkürler canım benim telefon programı 3+7 diyor sonra 4+1’e geçiyor. Başka yerde de sıfırlı yazanlar gördüm emin olamamıştım:) doktor sistemini baz alayım o zaman ben hem 4+0 olunca daha büyükmüş gibi oluyor :)) ne kadar 3+7 ile aynı şey olsa daÇoook tesekkur ederim.. amin insallah herkes bu süreci saglikla tamamlayip kavussun Allahin izniyle. Canım genelde doktorlarin sistemi 4+0 ,4+1 ,4+3 ,4+4 ,4+5, 4+6 ,5+0 seklinde . Telefon programlarininda cogu boyle ama bazilari ilk gunu +1 alıyor son gunde haliyle +7 oluyor ve ertesi gün 5+0 oluyor.
Bana kimyasal geçirmişsin düşmüş dedi.Aaaa kaç canım senin dr un ne dedi sana