• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
2 gün önce gittim kese görünüyor 2 hafta sonra gel dedi. Çok uzun zaman gibi geliyor sabırsızlanıyorum
Degerin kacti canım ? :) kalp atışına gideceksin sanırım :)
Bu karindan görünmesi kilo ile de ilgili galiba zayiflarda daha rahat gorunuyormus

Böyle bi topik bende açmayı düşündüm ama siz önce davranmışsınız bende hamileyim ama ne kese ne başka bişry henüz göremedik bakalım sabırla bekliyoruz :KK54:

ne zaman gittiniz doktora ben dün öğrendim ve pazartesi gününe randevu aldım ben görebilecek miyim bilmiyorum

ne zaman gittiniz doktora ben dün öğrendim ve pazartesi gününe randevu aldım ben görebilecek miyim bilmiyorum
Canım benimki öyle karısıkki ben adet gördüm adetimin 4. Günü hamile olduğumu öğrendim en son dün gittim dr a dün 193 tü değerim artış güzel bhcg ama progesteronum çok düşük 0.1 :(

Canım anca yazabildim çok şükür bu gün keseyi gördük haftaya Cumartesi tekrar çağırdı belki kalp atışı duyarız sen bi gel dedi :) sizden de hayırlı haberler bekliyorum:)
Yaa cok sevindim :) bende yarin gidecegim heyecanliyim cok. Karindan gorunmezse vajinal istemeyi düşünüyorum. Ben ilk gebeligimde 5+0 ken karından degilde vajinal ultrasondan görünmüştü. Degerimde iyi aslinda insallah sorunsuz devam eder benim de herkesinde saglikla kavusuruz :)

Kızlar siz yazdıkça ben de heyecanlanıyorum görmek istiyorum ama bana erken daha bat bugün ya da yarındı. Haftaya çarşamba filan gitmeyi düşünüyorum belki görünür diye. Evde kendim test yapıp koyulaşıyor mu diye bakıyorum onun dışında da sabırsızlanıyorum görmek için. İnşallah her şey yolundadır sağlıklıdır hepimizin bebişleri:KK200:

Kızlar siz yazdıkça ben de heyecanlanıyorum görmek istiyorum ama bana erken daha bat bugün ya da yarındı. Haftaya çarşamba filan gitmeyi düşünüyorum belki görünür diye. Evde kendim test yapıp koyulaşıyor mu diye bakıyorum onun dışında da sabırsızlanıyorum görmek için. İnşallah her şey yolundadır sağlıklıdır hepimizin bebişleri:KK200:
Amin aminnnn :)

Yaa cok sevindim :) bende yarin gidecegim heyecanliyim cok. Karindan gorunmezse vajinal istemeyi düşünüyorum. Ben ilk gebeligimde 5+0 ken karından degilde vajinal ultrasondan görünmüştü. Degerimde iyi aslinda insallah sorunsuz devam eder benim de herkesinde saglikla kavusuruz :)
Ya ben de çok heyecanlıydım baya su içtim sıkışık gittim rahat gördü ama kalp atışı için haftaya vajinal yapabiliriz dedi.Amin inşallah herkes sağlıkla kavuşsun bebişimiz haber et bize yarın

Amin canım inşallah ♥️

Degerin kacti canım ? :) kalp atışına gideceksin sanırım :)
Bu karindan görünmesi kilo ile de ilgili galiba zayiflarda daha rahat gorunuyormus
Test yapmadı doktor geçen hafta yapıldığında 1147 çıkmıştı. Çok kilom yok evet ama kiloyla ilgili olduğunu daha önce duymamıştım. Evet 2 hafta sonra kalp atışına gidicem inşallah :) sizin ne durumda ?

Test yapmadı doktor geçen hafta yapıldığında 1147 çıkmıştı. Çok kilom yok evet ama kiloyla ilgili olduğunu daha önce duymamıştım. Evet 2 hafta sonra kalp atışına gidicem inşallah :) sizin ne durumda ?
Ben yarın gidecegim doktoruma :) . Benim değerim persembe gunu yani dün 1520 cikti. Insallah yarin görünür:)

Slm canim bende 6 haftaligim belirli dogum tarihim 27 temmuzu gosteriyor inşallah saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi

Ben yarın gidecegim doktoruma :) . Benim değerim persembe gunu yani dün 1520 cikti. Insallah yarin görünür:)
Canım sende benim gibi çok erken öğrenmişsin galiba gebeliğini :)

Back