- 8 Mayıs 2018
- 798
- 1.241
- 33
Ben deger 7 iken ogrendim :) 19 kasimda :) 3 haftalikkenCanım sende benim gibi çok erken öğrenmişsin galiba gebeliğini :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben deger 7 iken ogrendim :) 19 kasimda :) 3 haftalikkenCanım sende benim gibi çok erken öğrenmişsin galiba gebeliğini :)
Bende 13.5 la öğrendim canım ama adet gördüm ben 4. Gün ögrendimBen deger 7 iken ogrendim :) 19 kasimda :) 3 haftalikken
Bende çok Ümit ettim Doğum günüm 19 Kasım öğrenirim diye ama olmadı 20 Kasım’da adet oldum :/Ben deger 7 iken ogrendim :) 19 kasimda :) 3 haftalikken
Yani hamile degil misin su an ?Bende çok Ümit ettim Doğum günüm 19 Kasım öğrenirim diye ama olmadı 20 Kasım’da adet oldum :/
Bende 19 Kasım’da evde test yaptığımda öğrenmiştim 20 Kasım’da test yaptırmıştım bebeklerimiz yakın günlerde doğacak sanırım allah nasip ederseBen deger 7 iken ogrendim :) 19 kasimda :) 3 haftalikken
Canım üstüne gördüm hamileyim şükür ama kese falan görmedik henüz bakalım haftaya anca görebilicem benim bat 21 kasımdı çok iş yaptım 20 de oldum 24.ünde hamile olduğumu öğrendim bhcg takip yapıldı artış düzenliydi ama progesteron hormonu çok düşüktüYani hamile degil misin su an ?
Benim bat 24 kasimdi . 1 haftalik gecikmem var suan
Aaaa evetttt insallah ya ben daha kese falan görmedim hiçBende 19 Kasım’da evde test yaptığımda öğrenmiştim 20 Kasım’da test yaptırmıştım bebeklerimiz yakın günlerde doğacak sanırım allah nasip ederse
Herşeyin zamanı var görürsün inşallah bende kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum kese görmekte herşey bitmiyor içinde Bebek var mı kalp atışı var mı onlar var.Aaaa evetttt insallah ya ben daha kese falan görmedim hiç
Canım ben dış gebelik geçirdim ondan kese içinde aynı şey benim için kalp atışı sonraki evre ben korkuyorum ki tekrar dış gebelik geçiririm Allahım korusunHerşeyin zamanı var görürsün inşallah bende kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum kese görmekte herşey bitmiyor içinde Bebek var mı kalp atışı var mı onlar var.
0Aaaa evetttt insallah ya ben daha kese falan görmedim hiç
Insallah saglikla kavusuruz :)Bende 19 Kasım’da evde test yaptığımda öğrenmiştim 20 Kasım’da test yaptırmıştım bebeklerimiz yakın günlerde doğacak sanırım allah nasip ederse
Allah korusun canım . Dış gebelikte belirtilerin nelerdi. Kaçıncı haftada belli olduCanım ben dış gebelik geçirdim ondan kese içinde aynı şey benim için kalp atışı sonraki evre ben korkuyorum ki tekrar dış gebelik geçiririm Allahım korusun
Şuan bhcg ve progestan kaçCanım üstüne gördüm hamileyim şükür ama kese falan görmedik henüz bakalım haftaya anca görebilicem benim bat 21 kasımdı çok iş yaptım 20 de oldum 24.ünde hamile olduğumu öğrendim bhcg takip yapıldı artış düzenliydi ama progesteron hormonu çok düşüktü
Canım beta dün 193 tü progestana bakılmadı bi dahaŞuan bhcg ve progestan kaç
Canım onda çok agrım oluyodu adetim gecikmişti 10 gün ama kanda daha çıkmamıştı bana 10 gün bekle dediler tam kan verecektim adet oldum normalde kanamam az olur 10 gün aşırı kanamam oldu gusül aldım 11. Gün bişey yok 12. Gün ağrılı hafif kanamam oldu hastaneye gittim kan verdim 2700 lerdeydi yani 5-6 haftalık ama kese falan yoktu vajinal bakıldı öylede yoktu sonra kemoterapi iğnesi yedim ve kaybettim ama aşırı agrım vardı artık hastaneye yatmadan sırtım kopuyodu baygınlık hissi vardı çok rahatsızdımAllah korusun canım . Dış gebelikte belirtilerin nelerdi. Kaçıncı haftada belli oldu
İnsallah canım bi kere kaybettim bidaha yasamak ağır bi travma olabilir ama napalım nasip der çekiliriz ama insallah bunlara gerek kalmaz da haftaya keseyi görürüz belkide kalp atışını duyarız insallah0
Insallah saglikla kavusuruz :)
Gecmis olsun canımCanım onda çok agrım oluyodu adetim gecikmişti 10 gün ama kanda daha çıkmamıştı bana 10 gün bekle dediler tam kan verecektim adet oldum normalde kanamam az olur 10 gün aşırı kanamam oldu gusül aldım 11. Gün bişey yok 12. Gün ağrılı hafif kanamam oldu hastaneye gittim kan verdim 2700 lerdeydi yani 5-6 haftalık ama kese falan yoktu vajinal bakıldı öylede yoktu sonra kemoterapi iğnesi yedim ve kaybettim ama aşırı agrım vardı artık hastaneye yatmadan sırtım kopuyodu baygınlık hissi vardı çok rahatsızdım
Amin insallah canım çok sağol bende herkese dua ediyorum gerçekten zor bi imtihan olmayan için...Gecmis olsun canım
Sağlıkla kavuşursun kavuşuruz inşallah. Tanıdığım tanımadığım herkes duam da. Rabbim herkese nasip etsin
Canım bahsettiğin agrılar bayılma hissi falan nasıldı ve ne zaman başladı ?Amin insallah canım çok sağol bende herkese dua ediyorum gerçekten zor bi imtihan olmayan için...
İlk zamanlar yoktu canım yani 6 haftalıkken basladı çok şiddetliydi böyle sanki tansiyonum düşüyordu ayakta zor duruyodumCanım bahsettiğin agrılar bayılma hissi falan nasıldı ve ne zaman başladı ?
Inşallah bu sefer sağlıkla kavuşursun. Dua et bana yarın randevum var..İlk zamanlar yoktu canım yani 6 haftalıkken basladı çok şiddetliydi böyle sanki tansiyonum düşüyordu ayakta zor duruyodum