- 21 Temmuz 2008
- 17.354
- 54.166
-
- Konu Sahibi Maleficent2012
Açsaydın canım ya, ne iyi olurdu :)ayy canım benim yaaa, ben açmayayım...topik açmak sürekli ilgilenmeyi gerektiriyor.benim bu yılki hedeflerim içinde sosyal medyada az zaman geçirmek var, ben sürdüremem ki o işi
Canım sen toptan birikim yaptın onu ödüyorsun, şubatta liralar gelecek gelecekyaaa yazmayın birikimlerinizi, içim akıyor oralara doğru..benim bu ay birikim yok, deliriyorum, rüyalarımda falan sarı liralar görüyorummmmm
anladım dostum o zaman son bi soruCanım sen ben yada başkası tam olarak isim verilmedi ama başlıkta birikim konularının dışına çıkıldığı için takip edemiyoruz konu bozulmaya başladı gibi şikayet mesajları aldım ondan yazmak istedim :)
biz zaten her koşulda yapıyoruz lak lakımızı şekerim, bize topik mi lazımAçsaydın canım ya, ne iyi olurdu :)
Demirbaşın olurdum
Canım sen toptan birikim yaptın onu ödüyorsun, şubatta liralar gelecek gelecek
Canım bir kez çağırdın daha davet etmedinBenim var lak lak topiğim ama gelmiyonuz
Beni görebilio musın peki iyi birikimlerYa bu gözardı et seçeneği ne kaaa güzel bi şeymiş yaaa :)))
Bu arada ben de ocak ayı birikimimin dolar kısmını tamamladım. Tl için kumbara açıcam ayın sonunda. Hala hiç altın almadım
Tamam tamam hadi o zaman hazırlanınCanım bir kez çağırdın daha davet etmedin
Nakit de birikim cancağızım.. Hem de alasıbiz zaten her koşulda yapıyoruz lak lakımızı şekerim, bize topik mi lazım
yalnız konuyu biraz daha uzatırsak kovulacağız..ben nakdi birikimi birikimden görmüyorum sanırım, bana sarı lira lazım :)))) şaka bi yana hamdolsun,çok şükür halimize...
:))) ben de olmayan altından bahsediyorum...şubat gelse de kavuşsam sarı liralarıma tekrardan. Allahım çok amin...Nakit de birikim cancağızım.. Hem de alası
Kovulmayız bence bak altın, para diyoruz.. Daha ne diyelim
Allahım çok, çok amin...:))) ben de olmayan altından bahsediyorum...şubat gelse de kavuşsam sarı liralarıma tekrardan. Allahım çok amin...
canımsın, hepimiz bol bol alalım inşallahAllahım çok, çok amin...
Dostlarım da alabilsin sarı sarı olsun her yer
Teşekkür ederim sana da iyi birikimlerBeni görebilio musın peki iyi birikimler
32 yaşındayım memurum şuanlık çeyrek ama maaş günü alıcam inşallah bilezik sağol sen d eTeşekkür ederim sana da iyi birikimler
Ne biriktirdin bakiim sen çeyrek mi?
Mesleğin nedir kaç yaşındasın
Ay içtim ama cilekli istiyodumOh afiyet olsun minnoşa milkshake de mi içmiş :)
Ekliyorum canım :)) masallah sana2018 yılının ilk birikimi oldu hayırlısıyla.
1075 ten ata altın aldım :)
Aylık hedef 1.200 dü, kalan 125 tl yi de kumbarama atacağım.
M Maleficent2012 ekleyebilirsin cnm.
Ahhahaha ya gözardı edemediklerimiz ??Ya bu gözardı et seçeneği ne kaaa güzel bi şeymiş yaaa :)))
Bu arada ben de ocak ayı birikimimin dolar kısmını tamamladım. Tl için kumbara açıcam ayın sonunda. Hala hiç altın almadım
Aynen uzun zamandır beklemiodum topik heyecanıyla geçmiyorAyın 15 i gelmiyorrrr
AnlaştıkAy bir suru mesaj olmuş şimdi okuyabildim şu an misafir var . Kızlar ocak şubat martta aileme yardım edicem bide ödemem var pek bişey yapamiycam sanirim ama bakalim 3 aylık sıkışıklığım var bu sıkışıklıkta ne kadar biriktirebilirim bakıcam. Yine de o yüzden düşükte olsa hedef koyucam aslında hedefim 5 gr + kumbaraydi. Kumbaradan 220 tl cıktı 5 gr altının parasinida yine aileme vericem bakalim ya Allah kerim bi sure sıkışsamda sonradan rahat rahat biriktiririm cunki marttan sonra aileme vermicem anlastik