2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

ayy canım benim yaaa, ben açmayayım...topik açmak sürekli ilgilenmeyi gerektiriyor.benim bu yılki hedeflerim içinde sosyal medyada az zaman geçirmek var, ben sürdüremem ki o işi
Açsaydın canım ya, ne iyi olurdu :)
Demirbaşın olurdum
yaaa yazmayın birikimlerinizi, içim akıyor oralara doğru..benim bu ay birikim yok, deliriyorum, rüyalarımda falan sarı liralar görüyorummmmm
Canım sen toptan birikim yaptın onu ödüyorsun, şubatta liralar gelecek gelecek

anladım dostum o zaman son bi soru
Sence ben para biriktirmek dışında bi konu yazdım mı? Senin fikrini merak ettim.

Açsaydın canım ya, ne iyi olurdu :)
Demirbaşın olurdum

Canım sen toptan birikim yaptın onu ödüyorsun, şubatta liralar gelecek gelecek
biz zaten her koşulda yapıyoruz lak lakımızı şekerim, bize topik mi lazım
yalnız konuyu biraz daha uzatırsak kovulacağız..ben nakdi birikimi birikimden görmüyorum sanırım, bana sarı lira lazım :)))) şaka bi yana hamdolsun,çok şükür halimize...

Nakit de birikim cancağızım.. Hem de alası
Kovulmayız bence bak altın, para diyoruz.. Daha ne diyelim

Ay bir suru mesaj olmuş şimdi okuyabildim şu an misafir var . Kızlar ocak şubat martta aileme yardım edicem bide ödemem var pek bişey yapamiycam sanirim ama bakalim 3 aylık sıkışıklığım var bu sıkışıklıkta ne kadar biriktirebilirim bakıcam. Yine de o yüzden düşükte olsa hedef koyucam aslında hedefim 5 gr + kumbaraydi. Kumbaradan 220 tl cıktı 5 gr altının parasinida yine aileme vericem bakalim ya Allah kerim bi sure sıkışsamda sonradan rahat rahat biriktiririm cunki marttan sonra aileme vermicem anlastik

Anlaştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…