Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Sabah erkenden kalktım

Piyaz yapmak için kuru fasulye haşladım ,patates haşladım ceviz kırdım.
Küçük oğlanı kahvaltıya çağırdım büyük oğlan geç yatmış uyuyormuş
Kuru biber kavurdum, domates sosu açtım domatesli yumurta yaptım,buzluktan geçen yaptığım bazlama ekmeklerinden çıkardım, sucuk vs derken sıkı bir kahvaltı yaptırdım

Sonrasında pazara gittik bugünkü harcama 615 tl

Levrek 580 tl
Mor lahana 25 tl
Ekmek 10 tl

Akşam menüm

Mercimek çorbası (tavuk sulu)
Fırında levrek (patatesli soğanlı )
Brokoli salatası
Piyaz (mor lahana ,havuç, turplu)
Vişne kompostosu
Çikolata soslu san sebastian cheesecake

Büyük oğlan isterse ona nohutlu pilavdan ısıtırım ,istemezse yarın yesinler

Yıkanacak çamaşır getirmemişler o nedenle çok da koşuşturmadım çamaşır yıka ser kurut topla diye ☺️

Sabah erkenden kalktım

Piyaz yapmak için kuru fasulye haşladım ,patates haşladım ceviz kırdım.
Küçük oğlanı kahvaltıya çağırdım büyük oğlan geç yatmış uyuyormuş
Kuru biber kavurdum, domates sosu açtım domatesli yumurta yaptım,buzluktan geçen yaptığım bazlama ekmeklerinden çıkardım, sucuk vs derken sıkı bir kahvaltı yaptırdım

Sonrasında pazara gittik bugünkü harcama 615 tl

Levrek 580 tl
Mor lahana 25 tl
Ekmek 10 tl

Akşam menüm

Mercimek çorbası (tavuk sulu)
Fırında levrek (patatesli soğanlı )
Brokoli salatası
Piyaz (mor lahana ,havuç, turplu)
Vişne kompostosu
Çikolata soslu san sebastian cheesecake

Büyük oğlan isterse ona nohutlu pilavdan ısıtırım ,istemezse yarın yesinler

Yıkanacak çamaşır getirmemişler o nedenle çok da koşuşturmadım çamaşır yıka ser kurut topla diye ☺️
Ellerine sağlık ablacım yiyenlere de afiyet şifa olsun ❤️

Canım kızlar benim bugün çok moralim bozuk
:KK43:

Sınıfın birinde hırsızlık olayı var bir kaç defa tekrarlamış bütün gün bununla uğraştım sınıfa girdim konuştum sonra bütün bebeleri tek tek odama çağırdım %95 kim olduğunu buldum ama itiraf etmedi için bi şans verdim tekrar sınıfa girip bunu duyurdum yapanın itiraf etmesi için pazartesi 10 a kadar süre veriyorum vs bilgi verdim. İtiraf ederse ifşa etmeyeceğim sorunu birlikte çözeceğiz dedim.

Neyse bu ve bunun gibi çok olay var branşım gereği her öğrenci başka bir sorunla geliyor bazen kendimi ağlama duvarı bazen de bi çöp kovası gibi hissediyorum gelip boşaltıp gidiyorlar mental olarak beni de aşağı çeken çok durum oluyor

Gizli kalması gereken ve yasak bildirim zorunluluğu olan olayların mental ve vicdani zorluğuna değinmiyorum bile

Her neyse bugün bunlar işe uğraşırken sınıfın biri öğretmenler günü için kutlama yapıyormuş 4-5 öğretmeni çağırmışlar pastalar hediyeler (olay hediye değil asla hatırlanmamak) ben akıllarına bile gelmedim

Bu beni çok üzdü branşımı severek sectim ve severek çalışıyorum ama her öğretmenler gününde yetim öksüz çocuklar gibi hissediyorum 🥺

İçimi dökmek istedim hakkınızı helal edin ☹️
Sıkma canını güzel kardeşim sen iyi bir öğretmensin çokta güzel kalpli bir insansın ❤️gençler aklı bir karış havada niye ayrı gayrı iş yapmışlar onu anlayamadım koca okulda bir sürü öğretmen vardır herhalde biraz hareketleri saçma olmuş genç işte

Sıkma canını güzel kardeşim sen iyi bir öğretmensin çokta güzel kalpli bir insansın ❤️gençler aklı bir karış havada niye ayrı gayrı iş yapmışlar onu anlayamadım koca okulda bir sürü öğretmen vardır herhalde biraz hareketleri saçma olmuş genç işte
Teşekkür ederim ablacım güzel düşüncelerin için Allah razı olsun ❤️🥰🤲🏻

çocuklar aslında düşünemiyorlar belki de ne bileyim benim de alınganlığım tuttu işte geçti şimdi daha iyiyim ❤️

Bugün İstanbul'un ilk karı yağdı 😃çok güzeldi tabi ev sıcak dışarı soğuk hep evdeydim camdan lapa lapa karın yağısını seyrettim.Pazara gitmedim evdede acil birşey yoktu zaten gidersem balık için gidecektim Oğlumla güzel bir kahvaltı yaptık menemen vardı akşamada evde lahana vardı kuru patlican vardı buzluktada yaprak. Karışık dolma yaptım .Yarında bir akrabanın karşıda 40 yemeği var gidermiyim gitmezmiyim karar veremedim biraz hava durumuna bağlı .Böyle havalarda evde durmayı daha çok seviyorum hepinize iyi geceler😘🥰

Bugün İstanbul'un ilk karı yağdı 😃çok güzeldi tabi ev sıcak dışarı soğuk hep evdeydim camdan lapa lapa karın yağısını seyrettim.Pazara gitmedim evdede acil birşey yoktu zaten gidersem balık için gidecektim Oğlumla güzel bir kahvaltı yaptık menemen vardı akşamada evde lahana vardı kuru patlican vardı buzluktada yaprak. Karışık dolma yaptım .Yarında bir akrabanın karşıda 40 yemeği var gidermiyim gitmezmiyim karar veremedim biraz hava durumuna bağlı .Böyle havalarda evde durmayı daha çok seviyorum hepinize iyi geceler😘🥰
Ne güzel kaaaarrr caaanım İstanbul giydi mi beyaz gelinliğini 🥹🥹🥹🥹🥹 ay bi de buna ağlayam ben şimdi 🥹🥹🥹🥹

Keşke buraya da yağsa ya şöyle tatil olsa 🤣

X