Selam kizlar,

sinava son iki gün. Benim tipim artik tüm gün böyle 😵‍💫
Ay yeterli puani alamazsam bide 3 hafta sonra sözlü sinava girmem gerek. Kecileri oynatirim ozaman herhalde 😂
Evi artik bildiginiz b.k götürüyor. Sinavdan sonra evi bi ters cevirmem gerek resmen.

Altin sanki biraz düstü? Halen ala bilen var mi?
Asmin insallah cok guzel gecer sinavin ve istedigin puani alirsin, bizi haberdar et.
Gecen hafta baya cikmisti altin degil mi, simdi 3700 civari gozukuyor gram fiyati. 2024 Agustosunda 2700 civariydi, cunku biraz dolar goturup altina cevirmistik, oradan hatirliyorum. Bizim Turkiye`de ufak bir kira gelirimiz var, kiraci yatirinca esim onu altna ceviriyor, hedefimiz birikeni cocuklarin universite egitimi icin kullanmak.

Asmin insallah cok guzel gecer sinavin ve istedigin puani alirsin, bizi haberdar et.
Gecen hafta baya cikmisti altin degil mi, simdi 3700 civari gozukuyor gram fiyati. 2024 Agustosunda 2700 civariydi, cunku biraz dolar goturup altina cevirmistik, oradan hatirliyorum. Bizim Turkiye`de ufak bir kira gelirimiz var, kiraci yatirinca esim onu altna ceviriyor, hedefimiz birikeni cocuklarin universite egitimi icin kullanmak.
Hafta sonuna kadar umarım sonuclari alirim.
Bugün tansyonum bi düstü bi indi hic iyi degildim. 2 saat ders calisip biraktim bugünlük. Yarinda artik biraz tekrarlama yapip artik ne olursa olsun kafasiylada sali sinava gitcem 😂

Zeynepcim kuzularina cok güzel birikim yapiyorsun bence masallah sana. Birikimleri katlansin ve cogalsin insallah.

Ben kizima 3 kumbara yaptim. Biri büyüdügü zaman icin, biri harcligini almak icin özel birsey icin biriktirsin diye, biride savurup harcamak icin 😂

Böylece birikim yapmayi ögetmege calisiyorum. Gecen babasi bu kumbara nerdese dolmus acalim dediginde, kiyameti kopardi bizimki. O para büyüdügümde bana lazim olcak, acamayiz diye 😂

Hafta sonuna kadar umarım sonuclari alirim.
Bugün tansyonum bi düstü bi indi hic iyi degildim. 2 saat ders calisip biraktim bugünlük. Yarinda artik biraz tekrarlama yapip artik ne olursa olsun kafasiylada sali sinava gitcem 😂

Zeynepcim kuzularina cok güzel birikim yapiyorsun bence masallah sana. Birikimleri katlansin ve cogalsin insallah.

Ben kizima 3 kumbara yaptim. Biri büyüdügü zaman icin, biri harcligini almak icin özel birsey icin biriktirsin diye, biride savurup harcamak icin 😂

Böylece birikim yapmayi ögetmege calisiyorum. Gecen babasi bu kumbara nerdese dolmus acalim dediginde, kiyameti kopardi bizimki. O para büyüdügümde bana lazim olcak, acamayiz diye 😂
Hadi hayirlisi olsun, sen calistin, emek verdin.
Cocuklarin sorumlulugu cok fazla bence, madem dunyaya getirdik elimizden geleni yapmaliyiz onlar icin diye dusunuyorum, oyle sinirsiz imkan sunamayiz maasla calisan insanlariz ama en azindan egitimlerini karsilayalim istiyorum.
Sizin kumbara sistemi de iyiymis, ben de oglana haftalik 5 dolar veriyorum, kumbarasina atiyor, cumalari basliyor nerede benim 5 dolar demeye.

benimkine ocakta basladik henüz 6 yasinda. Ayda 10€ 😁 Bakalım neylere harcıyacak. Bşr ikikez çok ucuz oynak aldı, su dergilerin icinde satilanlardan. 6€ su gitdi ve oyuncak hemem kirildi. Alirken uyardim, cok cok ucuz oyuncaklar cabuk bozulur, birikim yap daha iyi birsey al diye.
Ikinci oyuncaktan sonra bana hak verdi, ve ne anlatmaya calistigimi anladi.

Bugün sinav günüydü. 180 kisiden belki 10 tanesi almandi, gerisi hep yabanci 😂

Ilk bölüm cok zordu, bazi sorulari cevabliyamadim. Ikinci bölüm bir hesaplama olayinda cok zorlandim bude iki soruda hic bilgim yoktu artik uydurdum bisiler, ama genel olarak ikinci bölüm benim icin cok daha iyidi.

Pazartesine kadar emaille haber vercekler. 100de 50 sini yapa bildiysem sözlü sinava gire bilcem. Email gelmezse postayla mektup yazacaklar ya full kaybetdim ozaman yada bir mucize oldu ve 90 puan alip direk gecdim sinavi.

Yani ben yarindan ihtibaren yine ders calisip ögrendiklerimi tekrar yapacam. Sözlüye girersem eger 23 gün zamanim var ve bukez izin alamiyacagim.

Son durumlar bu.

Back
X