2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

Ben dolara yatırım yapmaktan vazgeçicek giyim gittikçe düşüyo ya biraz yorum okudum dinledim falan... Ne yapsam ya karar veremiyorum

Son düzenleme:
Evet kizlar bununla ilgili mesaj da alıyorum başlıkta birikim haricinde konuşulmasından rahatsız olan arkadaşlarımız var konunun açılma amacından sapilmamasini isteyen sadece birikim adına konuşmak isteyen bu sebeple başlıkta sadece birikim adına konuşalım herkes kendi birikimini , hedefini yada birikim adina yaptiklarini paylassin diğer türlü fazla şikayet aldım. Günlük şeyleri konuşmak için başka basliklar da var ancak burada daha çok herkes belli zorluklar ile çaba sarf ederek birikim yapmak istiyor ciddi ciddi birikimi amaçlamış bu birikim ile ev araba yasa borç ödemek isteyenler var ciddiyetle devam edelim .. gelen mesajlardan ötürü yazdım katılan tüm arkadaşların dikkatine . Sizleri seviyorum .

Ben diilim dimi kız
Para için çabalıyorum

Ben dolara yatırım yapmaktan vazgeçicek giyim gittijçe düşüyo ya birqz yoeum okudum dinledim falan... Ne yapsam ya karar veremiyorum
Bende canim ayni fikirdeyim
3300 dolar vardi Allahtan hislerime güvenip 3.91den sattim düşüşe gecerken. Simdi altindayim. Fakat yinede tek birikime bagli kalmamak adina sirf euro hesabim yok diye 25 dolar alarak ise başladim. Fakat galiba donald trump başkanliğinda folar düsecek diye yorumlari bende cok okuyorum ve gelişmeleri de takip edince hak veriyorum yorumculara.
En kisa zamanda euro hesabi acriracagim

Ben dolara yatırım yapmaktan vazgeçicek giyim gittijçe düşüyo ya birqz yoeum okudum dinledim falan... Ne yapsam ya karar veremiyorum
Bak ben şöyle bi yol izleyeceğim altın alıp kumbarada çıkanlara da dolar alacağım. Hani ikisinden de olsun maksat belki bir anda artar canim

Aldıpım dolar kalsın daha almıyım diyorum. Yükselirse satarım ama bir daha 3.91leri görmez gibi geliyo. Anca büyük bir olay kriz olursa az bir şey yükselir hehalde

Ya da almaya devam edeyim bir sene de iki sene de beklesem illaki yükselir

Amaan kafam karıştı en iyisi daha almamak galiba

Güven meselesi aslinda yabanci paraya yatirim.
Ülkelerin hareketleri etkiliyor para birimlerini
Siz benden iyi bilirsiniz uzun süredir emek sarf ediyorsunuz birikim konusunda sizi takip edeceğiz bizde bilgilerinizi paylaşın bizimle ben dediğim gibi sadece hani bir Yere birikim olmasın diye öyle dolar düşündüm planlı programlı değil:)

Tabiki kimsenin hakkina asla girmek istemem. Satin yada satmayin diyemem. Yüklü miktarsa suan satmak çok zarar ettirebilr. Yani soyle düsunmek lazim dolari 3.50 iken almissan ve kârda isen ve satmaya kararli isen iyi olur.
Fakat cok zarar ederek satmani istemem

buna katılıyorum konular sohbet de karışınca dağılıp gidiyor.bi de birikimcinin sohbet alanı diye bi topik mi açsak, orada lak lak eder tüm birikimciler :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…