2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

Ailene yardım etmeni takdir ettim ben.
Genç yaşta paranın varlığını bilip yönetmeye çalışıyorsun.
Bu ileride o kadar işine yarayacak ki.
Özlem denizmenin en sevdiğim sözü ;
Parasını yöneten hayatını yönetir.
Sende yöneteceksin cnm maaşallah

ben senden 7-8 sene sonra farkettim. Har vurup harman savurduğumu

Ah ah farkediyorum da ailemin canı sağolsun hareket edemiyorum ama anlaşma yaptık son 3 ay daha yardım edeceğim ve ondan sonra yardım istemiyorlar zaten onlarında kredi borcu bitiyor onlar da rahat edecek. Ben napiyim ki onlar sıkışırken onlarca altınım olsa ne fayda bu türlü içim daha rahat olacak.

Takdir ettim seni canım..
Çok haklısın, ama böyle düşünüyorsun ya Rabbim görüyor duyuyor.. Bereketlendirecektir seni..

Allah yardimcin olsun...
Onlarin hayir duasini almaan hem dunya hem ahiret icin iyi bir yatirim.
Altindan daha kiymetli

Allah yardimcin olsun...
Onlarin hayir duasini almaan hem dunya hem ahiret icin iyi bir yatirim.
Altindan daha kiymetli
Ay sağol canım bakalim ıste neler olacak aylığı aldığım gibi verdim ıste büyük bölümünü kumbarayi açmıştım ya yeni kumbara aldım hemen ona da bi 50 tl attım elimde kalsa harcarım cunku

Günaydınlar herkese :) ise gitmek üzere hazırlanıyorum . Dün bir kumbara getirdi arkadaşım kocaman ve kapağını da yapıştırıcı ile yapıştırdı kendim de minik kumbara almıştım o minik dolunca büyüğe başlıcam . Diger kumbara 15 gunde hemen hemen dolmustu 220 tl cikmisti bakalim bundan kac cikacak

Günaydınlar :)
Ben de 2018 de birikim yapma amacıyla hareket edenlerdenim. Aslında eşim benden daha çok çabalıyor kabul ediyorum :)
Giyime çok para harcıyorum şu sıralar.. 1.5 yıldır pek birşey almamıştım, bazı özel durumlar nedeni ile. Bu nedenle kışın neredeyse gardrobumu yeniden dizdim. Şimdi kışlık almayı durdurdum ama yazlıklara başladım erkenden :))) 3-4 yıl önce 3-4 sneaker almıştım onları kullandım hep. Bu yıl artık kullanılamayacak duruma geldiler. Yaz için bi beyaz bi siyah zaruri olmak üzere iki sneaker almam gerek. Ve biraz da tişört vs. Dün mesela hazır indirim dönemi iken tişört vs alayım dedim, gitti 100 tl. Sonra da acaba almasa mıydım oldum. Ama gerçekten ihtiyacım var yapacak bir şey yok.

Ne çok konuşmuşum :)))
Hızlı bi giriş yaptım ama sabahtan beri bunun muhasebesini yapıyorum içimde:) Haliyle yazmışım da yazmışım :)

Canim yazliklar çikmis mi

Merhaba aramıza hoş geldin . Peki hedefin nedir

Merhaba aramıza hoş geldin . Peki hedefin nedir
Merhabalar :)
O kadar konuşup asıl konuya gelmemişim :)
2018 hedefim aslında mevcut kredi borcumuzu kapatıp yeni bir ev borcuna girmek:)
Bunun için birikim yapmaya çalışıyoruz. Her ay ödediğimiz krediye ek olarak aylık hedefim 5 gr altın ve 50 Euro. Yıl bazında 60 gr ve 600 Euro yapıyor.
İnşallah başarabiliriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…