- 27 Kasım 2017
- 1.037
- 1.215
- Konu Sahibi Maleficent2012
Merak etme sadece kendi birikim yöntemini söyledin sen bize :)Benim soylediklerimi de yatirim tavsiyesi olarak almayin lutfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merak etme sadece kendi birikim yöntemini söyledin sen bize :)Benim soylediklerimi de yatirim tavsiyesi olarak almayin lutfen
yok istesem de yapmam :)Ahahha :) sikma kendini cok
haklisin arkadasim kesinlikle katiliyorum hatta ne yalan soylim topiklerde dialoglarini gormek istemedigim kisiler icin goz ardi et diye bi secenek var tikladim rahatladm valla sayfa bosa doluyo asil keyifle okuduklarimi kaciyorum boyle oluncaEvet kizlar bununla ilgili mesaj da alıyorum başlıkta birikim haricinde konuşulmasından rahatsız olan arkadaşlarımız var konunun açılma amacından sapilmamasini isteyen sadece birikim adına konuşmak isteyen bu sebeple başlıkta sadece birikim adına konuşalım herkes kendi birikimini , hedefini yada birikim adina yaptiklarini paylassin diğer türlü fazla şikayet aldım. Günlük şeyleri konuşmak için başka basliklar da var ancak burada daha çok herkes belli zorluklar ile çaba sarf ederek birikim yapmak istiyor ciddi ciddi birikimi amaçlamış bu birikim ile ev araba yasa borç ödemek isteyenler var ciddiyetle devam edelim .. gelen mesajlardan ötürü yazdım katılan tüm arkadaşların dikkatine . Sizleri seviyorum .
Evet tabi ki doğru buluyorum dediğini ama acaba ben de konu dışına çıktım mı die düşündüm ve merak ettim :)Her birimiz için geçerli canım. Sadece birikim konuşalım burada ben gelen şikayetler için yazmak istedim . Kişi olarak değil de hepimizin dikkatine yazdım
Haklısın:) bende biraz fazla şikayet aldığım için yazmak istedim . Birde o buton nerede :)haklisin arkadasim kesinlikle katiliyorum hatta ne yalan soylim topiklerde dialoglarini gormek istemedigim kisiler icin goz ardi et diye bi secenek var tikladim rahatladm valla sayfa bosa doluyo asil keyifle okuduklarimi kaciyorum boyle olunca
Canım sen ben yada başkası tam olarak isim verilmedi ama başlıkta birikim konularının dışına çıkıldığı için takip edemiyoruz konu bozulmaya başladı gibi şikayet mesajları aldım ondan yazmak istedim :)Evet tabi ki doğru buluyorum dediğini ama acaba ben de konu dışına çıktım mı die düşündüm ve merak ettim :)
kisinin adinin yazdigi yeri tikla orda bilgileri gelince sagda goz ardi et secenegi var onu tikla. sayfalarda en altta goz ardi ettiklerini gor oluyo sonradan merak edersen ordan bakabilirsinHaklısın:) bende biraz fazla şikayet aldığım için yazmak istedim . Birde o buton nerede :)
Ay harika bir fikir bu, nolur açç damla cikolata kuzu...buna katılıyorum konular sohbet de karışınca dağılıp gidiyor.bi de birikimcinin sohbet alanı diye bi topik mi açsak, orada lak lak eder tüm birikimciler :))))))
Diiğ mi ama, lak lak edeceğimiz topiği de damla cikolata açsınAhahah olur sen ac onu da valla Hem de öyle iyi olur ki dimi :)) karamelli_turta
Ne dicem beybisi Allah derimbakalım karamelli_turta ne diyecek bu konuda?
Ahahaha :) soralım bi :)
Yok artıkhaklisin arkadasim kesinlikle katiliyorum hatta ne yalan soylim topiklerde dialoglarini gormek istemedigim kisiler icin goz ardi et diye bi secenek var tikladim rahatladm valla sayfa bosa doluyo asil keyifle okuduklarimi kaciyorum boyle olunca
Koptum koptum ''buton nerede " hahhaHaklısın:) bende biraz fazla şikayet aldığım için yazmak istedim . Birde o buton nerede :)
kisinin adinin yazdigi yeri tikla orda bilgileri gelince sagda goz ardi et secenegi var onu tikla. sayfalarda en altta goz ardi ettiklerini gor oluyo sonradan merak edersen ordan bakabilirsin
Ahaha :) teşekkür ederim belki bir gün lazım olur :)kisinin adinin yazdigi yeri tikla orda bilgileri gelince sagda goz ardi et secenegi var onu tikla. sayfalarda en altta goz ardi ettiklerini gor oluyo sonradan merak edersen ordan bakabilirsin
Ahahaha :)))))Ay harika bir fikir bu, nolur açç damla cikolata kuzu...
Diiğ mi ama, lak lak edeceğimiz topiği de damla cikolata açsın
Ne dicem beybisi Allah derim
Yok artık
öyle bir seçenek mi vardı da biz bilmiyorduk
Niye bize de söylemedin
Koptum koptum ''buton nerede " hahha
Çok yaşayın emi, ne güldüm
Oh afiyet olsun minnoşa milkshake de mi içmiş :)Ay bugün disari ciktim
20 lira bebek giysisi
5 lira corap ve bandana bebej icin
11 lira yemek
5 lira çiğdem
4 lira milkshake
20 lira kazak
Birikimci hatunlarda yapıyoruz biz sohbetimizi amaAy harika bir fikir bu, nolur açç damla cikolata kuzu...
Yok artık
Niye bize de söylemedin
ohhh maşallah, bereketli olsun kuzumm..ben buradaki mesajları görmemişim hiç, dur okuyayım hemen2018 yılının ilk birikimi oldu hayırlısıyla.
1075 ten ata altın aldım :)
Aylık hedef 1.200 dü, kalan 125 tl yi de kumbarama atacağım.
M Maleficent2012 ekleyebilirsin cnm.
ayy canım benim yaaa, ben açmayayım...topik açmak sürekli ilgilenmeyi gerektiriyor.benim bu yılki hedeflerim içinde sosyal medyada az zaman geçirmek var, ben sürdüremem ki o işiAy harika bir fikir bu, nolur açç damla cikolata kuzu...
Yok artık
Niye bize de söylemedin
yaaa yazmayın birikimlerinizi, içim akıyor oralara doğru..benim bu ay birikim yok, deliriyorum, rüyalarımda falan sarı liralar görüyorummmmm2018 yılının ilk birikimi oldu hayırlısıyla.
1075 ten ata altın aldım :)
Aylık hedef 1.200 dü, kalan 125 tl yi de kumbarama atacağım.
M Maleficent2012 ekleyebilirsin cnm.
Benim var lak lak topiğim ama gelmiyonuzAy harika bir fikir bu, nolur açç damla cikolata kuzu...
Yok artık
Niye bize de söylemedin