Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Bulaşık makinesi bozuldu, üç gündür elde yıkıyorum çok köyü bir şeymiş :KK43:
Bugün servis geldi baktı, motoru gitmiş tamir olmazmış.
Çamaşır makinesi de arada sulu bırakıyor ya da altında ıslaklık oluyordu onun da ömrünün bitmesine az kalmış.
Boschta kampanya vardı çamaşır makinesi de aldım.
Yılbaşında zam gelir kesin.
Yine iyi dayandılar 14. Yılda veda ediyorlar
İnşallah buzdolabına birşey olmaz o un fiyatı ikisinin toplamından daha çok :KK43:
Canım durduk yere masraf çıkmış. Benimkiler de yakında başlar arizalara hissediyorum.

Güle güle kullan makineni..Aman buzdolabı bir şey olmasın onun telafisi her şekilde zor. İçindekilere yazık olması mi dersin fiyatlar mi dersinn..

Vallahi iple cuma gününü çekiyorum. Oğlumun sınavlar bitsin evde kağıt goresim yok artık...
Dr kontrolüne gittim. Baş ağrım geçmedi. Bir çok tahlil tetkik verdi..Migren başladı bence. İnşallah başka şey yoktur

Birkaç gündür beslenmemi düzenledim. Demir değerim çok düşmüş.

Tüm sonuçların çıkması falan Kasım sonunu bulacak..

Bulaşık makinesi bozuldu, üç gündür elde yıkıyorum çok köyü bir şeymiş :KK43:
Bugün servis geldi baktı, motoru gitmiş tamir olmazmış.
Çamaşır makinesi de arada sulu bırakıyor ya da altında ıslaklık oluyordu onun da ömrünün bitmesine az kalmış.
Boschta kampanya vardı çamaşır makinesi de aldım.
Yılbaşında zam gelir kesin.
Yine iyi dayandılar 14. Yılda veda ediyorlar
İnşallah buzdolabına birşey olmaz o un fiyatı ikisinin toplamından daha çok :KK43:
Makinelerin hayırlı olsun güle güle kullan canim
Akşama yeşil mercimek yapacağım yanına da mantar soslu makarna yaparım.

Bu ara kendime yönelik yemekler yapacağım ve yemek zorundalar🤣🤣
Bende akşam pırasa yanına makarna yaptım piyasayı sadece ben yemişim🤣

Oglum seneye 1.sınıfa gıdecek nasıpse bakalm asırı heyecanlıyım iş yerine yakın devlet okulu var oraya vermeyi dusunuyorum sınıflarda her yerde cok kalabalık hijyen sorunu had safadaymıs ögretmen secımı de kesınlıkle yok dıyorlar bakalım yasayıp görecegiz Rabbim iyilerle karsılastırsın hepımızı

X