2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

haklisin arkadasim kesinlikle katiliyorum hatta ne yalan soylim topiklerde dialoglarini gormek istemedigim kisiler icin goz ardi et diye bi secenek var tikladim rahatladm valla sayfa bosa doluyo asil keyifle okuduklarimi kaciyorum boyle olunca

haklisin arkadasim kesinlikle katiliyorum hatta ne yalan soylim topiklerde dialoglarini gormek istemedigim kisiler icin goz ardi et diye bi secenek var tikladim rahatladm valla sayfa bosa doluyo asil keyifle okuduklarimi kaciyorum boyle olunca
Haklısın:) bende biraz fazla şikayet aldığım için yazmak istedim . Birde o buton nerede :)

Evet tabi ki doğru buluyorum dediğini ama acaba ben de konu dışına çıktım mı die düşündüm ve merak ettim :)
Canım sen ben yada başkası tam olarak isim verilmedi ama başlıkta birikim konularının dışına çıkıldığı için takip edemiyoruz konu bozulmaya başladı gibi şikayet mesajları aldım ondan yazmak istedim :)

normalde ben de altıncıyım
ama bu ay doları da birikimime eklemeye karar verdim
yatırımda tek bir şeye bağlı kalmayın diyor uzmanlar
bunun iki sebebi var, birincisi dolar şu an grafiğe baktığımızda gerçekten çok aşağı seviyelere geldi, altın yükselişte
ikincisi de yıl sonu yurtdışı seyahati istiyorum, euro hesabım olmadığı için usd almaya başladım

buna katılıyorum konular sohbet de karışınca dağılıp gidiyor.bi de birikimcinin sohbet alanı diye bi topik mi açsak, orada lak lak eder tüm birikimciler :))))))
Ay harika bir fikir bu, nolur açç damla cikolata kuzu...
Ahahah olur sen ac onu da valla Hem de öyle iyi olur ki dimi :)) karamelli_turta
Diiğ mi ama, lak lak edeceğimiz topiği de damla cikolata açsın
bakalım karamelli_turta ne diyecek bu konuda?
Ne dicem beybisi Allah derim
Ahahaha :) soralım bi :)

Yok artık
öyle bir seçenek mi vardı da biz bilmiyorduk
Niye bize de söylemedin
Haklısın:) bende biraz fazla şikayet aldığım için yazmak istedim . Birde o buton nerede :)
Koptum koptum ''buton nerede " hahha
kisinin adinin yazdigi yeri tikla orda bilgileri gelince sagda goz ardi et secenegi var onu tikla. sayfalarda en altta goz ardi ettiklerini gor oluyo sonradan merak edersen ordan bakabilirsin

Çok yaşayın emi, ne güldüm

Ahahaha :)))))

Birikimci hatunlarda yapıyoruz biz sohbetimizi ama

ayy canım benim yaaa, ben açmayayım...topik açmak sürekli ilgilenmeyi gerektiriyor.benim bu yılki hedeflerim içinde sosyal medyada az zaman geçirmek var, ben sürdüremem ki o işi

2018 yılının ilk birikimi oldu hayırlısıyla.
1075 ten ata altın aldım :)
Aylık hedef 1.200 dü, kalan 125 tl yi de kumbarama atacağım.
M Maleficent2012 ekleyebilirsin cnm.
yaaa yazmayın birikimlerinizi, içim akıyor oralara doğru..benim bu ay birikim yok, deliriyorum, rüyalarımda falan sarı liralar görüyorummmmm

Benim var lak lak topiğim ama gelmiyonuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…