- 21 Temmuz 2008
- 17.354
- 54.166
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #87.061
Aynı ben aynıııYuh nasıl sakladı ki
Benim biseyim olsa yedi duvel bilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı ben aynıııYuh nasıl sakladı ki
Benim biseyim olsa yedi duvel bilir
O yaşta o kiloyla tayt mı giyecekmişSuprgeli cadı...
Gözüm yok der 120 kiloydu. Giydiğim taytytan istemiş eşimden
Koşu bandı istedi aldı yılar önce eşim. Bozulur diye binmedim zayıflayınca binecek. Zaten taşımaz almayın dedim
Benimkide eve tadilat yaptırıyorSuprgeli cadı...
Gözüm yok der 120 kiloydu. Giydiğim taytytan istemiş eşimden
Koşu bandı istedi aldı yılar önce eşim. Bozulur diye binmedim zayıflayınca binecek. Zaten taşımaz almayın dedim
Hakket ya ben bile giyemiyorum tayt giyen ineğe benzemeyim diyeO yaşta o kiloyla tayt mı giyecekmiş
Sorma canım cok eylendi cocuklar. 2 ayda tatli almama gerek yok eve herhaldeCadılar bayramı mı
Çok eğlenceli olacağı kesin
Birikimin de bereketli olsun cnm
Zaten ne giyse tayt oluyor. Kıskanç canım. Oğlunu büyütmüş. Sanki biz sazlikta büyüdükO yaşta o kiloyla tayt mı giyecekmiş
İnsan begense bule farklı olsun aynı olmasin diye uğraşır. Al işte al birini vur ötekine...Benimkide eve tadilat yaptırıyor
Mutfağımın aynisini yaptirdi
Ankastre seti bile ayni
YaaaaaaHakket ya ben bile giyemiyorum tayt giyen ineğe benzemeyim diye
Tanışalım güzelim akrabayiz herhalde bende köle cennetmeyvesiVe şuraya işlerini bitirmiş köle tatlu bırakıyorum...
Akşama eski okuldan arkadaşlarla buluşacağız biraz eglenecegiz...
Yârin köle Katya yine iş basinda olacak
Bende kendimi tanistirayim: kül kedisi la kücükken ne hayelerim vardi….ev isi icinde yoktuTanışalım güzelim akrabayiz herhalde bende köle cennetmeyvesi
Canım cikti bugün yeminle
Tabanlarim sızlıyor pazar çarşı ütü nevresim değişme temizlik yemek ve ben finito
Neyse gidemde yatam yarin lahana sarcam
Bir ara geyikli taytlar çok modaydıO yaşta o kiloyla tayt mı giyecekmiş
Erkek canım patronum oK kahvemsimutluluk aklıma geldi yılbaşı geliyor senin güzel hediyeleri olan müdür duruyormu kahvemsi cömert bi kadındı hatırladıgım
Teşekkür ederim, bu yönü iyi ama bu günlere gelene kadar benden gidenleri bir Allah bilir bir de bençok geçmiş olsun çalışma şartları süpermiş
yazlıkta harika güle güle oturun