Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Suprgeli cadı...
Gözüm yok der 120 kiloydu. Giydiğim taytytan istemiş eşimden😡
Koşu bandı istedi aldı yılar önce eşim. Bozulur diye binmedim zayıflayınca binecek. Zaten taşımaz almayın dedim😅😅
Benimkide eve tadilat yaptırıyor
Mutfağımın aynisini yaptirdi
Ankastre seti bile ayni🙄

Selam kizlar,
okadar uykusuz kalmisimki dün yataga girdigim gibi uyumusum. 8 saat araliksiz uydum, halen uykum var 😂
Kizla babasi parka gitdiler, bende hamur yogurdum. Kiza pide yapcam, buzluguada atacam. Isden sonra kolaylik oluyor. Annem herhalde haftaya gelecek, yilbasindada iki görümcem. Annem gelince benim stressim cok azaliyor.
Hava muhtesem bugün sonra kizi disari götürcem.
Aksamda yine erken uyumayi planliyorum 😁

Ve şuraya işlerini bitirmiş köle tatlu bırakıyorum...
Akşama eski okuldan arkadaşlarla buluşacağız biraz eglenecegiz...

Yârin köle Katya yine iş basinda olacak🤣🤣🤣
Tanışalım güzelim akrabayiz herhalde bende köle cennetmeyvesi🤣🤣
Canım cikti bugün yeminle
Tabanlarim sızlıyor pazar çarşı ütü nevresim değişme temizlik yemek ve ben finito
Neyse gidemde yatam yarin lahana sarcam😂

Tanışalım güzelim akrabayiz herhalde bende köle cennetmeyvesi🤣🤣
Canım cikti bugün yeminle
Tabanlarim sızlıyor pazar çarşı ütü nevresim değişme temizlik yemek ve ben finito
Neyse gidemde yatam yarin lahana sarcam😂
Bende kendimi tanistirayim: kül kedisi 😂😂😂 la kücükken ne hayelerim vardi….ev isi icinde yoktu 😂

Selam kizlar,

4,5 saat sonra kalkmam gerekiyor ve uyku tutmadi iyimi?
Demin ceyran sirketlerin fiyatlarina baktim. Benimkini yarin degistircem herhalde. Ayda 20€ az ödüye bilirim bide puan sayesinde 250€ alma ihtimalim var. Hic degistirmemisdim. Arkadaslarim degisiyor ben dinosor gibi geride kaliyorum bu islerde 😂
Birkac sigortamida gözden gecircem. Hic sevmiyorum bu tür isleri, onun icin ilgilenmiyorum ama zarar ediyorum.
Kizim odasinda tek uyuyor. 5 kez gitdim üstünü örtdüm. Yaninda dösekde uyumak sanki daha iyidi 😔 kizimi özledim ya 😵‍💫

Bulaşık makinesi bozuldu, üç gündür elde yıkıyorum çok köyü bir şeymiş :KK43:
Bugün servis geldi baktı, motoru gitmiş tamir olmazmış.
Çamaşır makinesi de arada sulu bırakıyor ya da altında ıslaklık oluyordu onun da ömrünün bitmesine az kalmış.
Boschta kampanya vardı çamaşır makinesi de aldım.
Yılbaşında zam gelir kesin.
Yine iyi dayandılar 14. Yılda veda ediyorlar
İnşallah buzdolabına birşey olmaz o un fiyatı ikisinin toplamından daha çok :KK43:

X