Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Canım akıl vermek gıbı olmasın ama bence limit dusurme bundan sonra kolay kolay limit artırma yapmayacaklar dıyorlar nolur nolmaz lazım olabılir diye dusunuyorum ben kendine hakim olmaya calıs :KK48: Hayat artık gercekten cok zor Rabbim hepımızın yardımcısı olsun
Evet birkaç yerde onu da okudum. Kendimi tutmak gerekli evet. Ama bakıyorum market çocuğun okul taksidi kasko sigorta böyle seyler hep kartta aslında. Yani önceden yaz ayrı kış ayrı alırdım bir şeyler ne mümkün şimdi

Günaydın kizlar.
Çocuğu spora kursa getirdim.
Gelemden tüm evi mutfağı topladım. Kahvaltı sonrasi sil şupur yaparim. Hava yağacak bir posta çamaşır beklesin şimdilik...
Et sote pilav çorba yaparım bir de sebze yemeği eklerim yarına da kalsın yemek diye. Artık tempo başlıyor. Sanki çok oturduk da😅😅

Selam herkese🥰Cuma günü yarım altın aldım Allah bereket versin.Borcları ödedik kira gelince bir ekstra çıkmazsa Euro alırım biraz diye düşünüyorum.Ocakta kasko sigorta şubatta çocuğun okul fiyatı belli olur.Kısır döngü devamlı ekleniyor uç uca😀Aralıkta pek ödeme yok gibi bir Ajda alırım inş🤣

Vallahi şimdi oturdum.. isyan etmek istemiyorum ama nedir bu koşturma bitmeyen işler...
Yârina da yemekler yapıldı ev temizlendi. Duş aldım ve uzandım.. Yarın okul var ve nobetim var. Yani bomba gibi başlıyorum.
Nöbet öyle zor ki 1500 öğrenci arasında yüksek sese maruz aman Allahım😭😭
Haftasonu çok hızlı ve yorucu geçiyor bacim
Akşam yemekten sonra oturabiliyorum bende
Allah saglik verinde yapalım napalim

Selamlar, herkesler iyidir insallah. Yil sonuna yaklastigimizdan bizde isler yogun ama once Sukran gunu sonra Christmas ve yeni yil derken tatil imkanimiz olacak. Gecen secim gununde de okullar tatildi, izin aldim evde kaldim.
2024`de nereye ne kadar harcamisiz onlara baktim, mutfak butcesinde gereksiz bir harcama yok,disarda yemek kararinda olmus, faturalara daha dikkat edebiliriz tabi ama esas Amazon ve genellikle cocuklarin ihtiyaclarini aldigin magazada cok harcama yapmisim, az az ama toplama bakinca baya harcamisiz, gelecek yil buralara dikkat edecegim.
Bu ay 4 gram altin aldik, bir de eve 10 bin ara odeme yaptik, boylelikle tam 6 yililimiz kaldi.
Sukran gunu haftasinda 4 gun evdeyiz, bir iki saat uzaklikta kapali aqua parki olan bir otel var, cocuklar icin oraya gidecegiz, degisiklik olur. Bendeki haberler boyle, herkese iyi haftalar.

Evet birkaç yerde onu da okudum. Kendimi tutmak gerekli evet. Ama bakıyorum market çocuğun okul taksidi kasko sigorta böyle seyler hep kartta aslında. Yani önceden yaz ayrı kış ayrı alırdım bir şeyler ne mümkün şimdi
Kartsız malesef bu dönemde çok çok zor canım yalnız degılsın biz de devamlı kartla alıyoruz her seyi yoksa taksit yaptırmadan vs bıse almak mümkün degıl. Kendini bu konuda rahatsız hıssetme bence hepımız oyleyız

Selam kizlar,

doktorda oturuyorum, rapor yazdircam bu haftaya. Grip kapdim herhalde. Kizda nezle onuda krese yollamiyorum bugün.

Bu arada birikimleriniz bereketli olsun kizlar.

Esim bir kac kez bahce isine gitdi son günlerde iyi oldu baya bi masrafları ödedik böylece. Ayrica bu ayda kar isine basladi, en azindan martin sonuna kadar düzenli maas gelcek su taxi isine girene kadar.
Annemde bizde, en azindan isden gelince yemek derdimiz olmuyor sağolsun.
Bu haftada evdeyken iycene des calismayi planliyorum taxi sinavi icin. Kizimida kresden erken alirim bu hafta, normalinde hep son cocuk o kaliyor çok üzülüyorum, öyle olunca.
Yani sirada azar azar dolaplarimin icini topluyorum, düzenliyorum.
Sizde ne var ne yok?

Zamlar ne olacak onu düşünüyorum ne düşünüyorsunuz kızlar asgari, memur zammı sizce ne olur
Asgariyi 20-21 bin bandında düşünüyorum ben. Etrafımda 25 civarı rakamlar duyuyorum ancak enflasyon rakamlarını belirli bir düzeyde tutmak için o seviyede zam yapmazlar diye düşünüyorum. Keşke gerçekten alım gücümüz olsaydı da bu rakamlar çok güzel gelseydi. Bundan 4 sene önce 20 bin ile çok güzel geçinirdik çünkü.

Oransal açıdan bakarsak eğer %20-25 arası olabilir diye düşünüyorum.

Selam kizlar,

kizla ben halen hastayiz. Krese yollamadim bu hafta. Ben bildiginiz dökülüyorum. Iki gündürde sesim kisik. Saki gününe kadar raporu uzatdi doktor. Düzelmezsem sali yine doktora gitcem.
Ders hic calisamadim. Artik umarim haftaya düzelipte calisa bilirim.
Bugün komsumun dogum günü. Onun hediyesini aldim teslim etdim. Evine girmedim kapidan verdim onada hastalik bulastirmiyayim diye.
Parasal durumlarda cok degisiklik yok. Zulam halen 600de sürünüyor, ama evde olunca baya panel doldurdum 270€ oldu. 800e kadar doldurma hakkim var, vergi ödemeden.
Gelecek ay baya masrafli olcak. Görümceler, cocuklari ve annemde bizde yilbasi icin. Koyun kestircem et kalmadi evde. Yilbasi hediyeleri ve mutfak masrafi biraz yüklü olcak. Umarim güzel bir yilbasi geciririz.
Sizde ne var ne yok?

Selam kizlar,

kizla ben halen hastayiz. Krese yollamadim bu hafta. Ben bildiginiz dökülüyorum. Iki gündürde sesim kisik. Saki gününe kadar raporu uzatdi doktor. Düzelmezsem sali yine doktora gitcem.
Ders hic calisamadim. Artik umarim haftaya düzelipte calisa bilirim.
Bugün komsumun dogum günü. Onun hediyesini aldim teslim etdim. Evine girmedim kapidan verdim onada hastalik bulastirmiyayim diye.
Parasal durumlarda cok degisiklik yok. Zulam halen 600de sürünüyor, ama evde olunca baya panel doldurdum 270€ oldu. 800e kadar doldurma hakkim var, vergi ödemeden.
Gelecek ay baya masrafli olcak. Görümceler, cocuklari ve annemde bizde yilbasi icin. Koyun kestircem et kalmadi evde. Yilbasi hediyeleri ve mutfak masrafi biraz yüklü olcak. Umarim güzel bir yilbasi geciririz.
Sizde ne var ne yok?
Geçmiş olsun Canim Allah şifa versin
Bizde durumlar aynı haftasonu özellikle turbo takılmış motor gibi kosturuyorum🤣

Geçmiş olsun Canim Allah şifa versin
Bizde durumlar aynı haftasonu özellikle turbo takılmış motor gibi kosturuyorum🤣
kiz sana zaten hic bir yerde rahat yok, ne evde ne isde. Bosuna atom karinca demiyorlar sana 😂 senin kahvaltida cikardigini ben tüm günde belki cikartirim ortaya 😂😘🧿

Selam kizlar,

bugün gitdim raporumu cumaya kadar uzatdirdim. Antibiyotik verdi. Alsam mi almasam mi karar veremedim. Yarin düzelme olmazsa baslarim herhalde. Yazin en son antibiotik almisim doktora göre.

Kizda halen öksürüyor. Kuzum gecen salidan beri ne krese gitdi, nede komsu cocuklariyla oynamasina izin verdim, kimseye bulastirmiyalim diye.
Zavalim kendi kendine veya bizimle oynuyor arada, ama cok fazla tabletde malesef.
Umarim düzelirizde yine normal hayatimiza döneriz.
Ikinci el sitelerinden kizin bir kac kiyafetini ve oyuncagini satdim. Toplam 100€ oldu. Kizin kumbarasina atdim.
Persembe maasim sene sonu primle birlikte yatacak, esiminde maasi gelcek. 200€ Zulaya atmayi planliyorum. Bugünde 50€ atdim zulaya.
Esim tüm gün disardaydi diye kizim babasina aksam yemegi sofrasini sen topluyacaksin cezasi verdi. Yeminle annemin yapmadigi kaynanaligi kizim yapiyor adama 😂 Tabiki topladi. Toplarkende söylendi, yok bugün evide ben topladim diye. Hic orali olmadik 😂😂😂

Selam kizlar,

bugün gitdim raporumu cumaya kadar uzatdirdim. Antibiyotik verdi. Alsam mi almasam mi karar veremedim. Yarin düzelme olmazsa baslarim herhalde. Yazin en son antibiotik almisim doktora göre.

Kizda halen öksürüyor. Kuzum gecen salidan beri ne krese gitdi, nede komsu cocuklariyla oynamasina izin verdim, kimseye bulastirmiyalim diye.
Zavalim kendi kendine veya bizimle oynuyor arada, ama cok fazla tabletde malesef.
Umarim düzelirizde yine normal hayatimiza döneriz.
Ikinci el sitelerinden kizin bir kac kiyafetini ve oyuncagini satdim. Toplam 100€ oldu. Kizin kumbarasina atdim.
Persembe maasim sene sonu primle birlikte yatacak, esiminde maasi gelcek. 200€ Zulaya atmayi planliyorum. Bugünde 50€ atdim zulaya.
Esim tüm gün disardaydi diye kizim babasina aksam yemegi sofrasini sen topluyacaksin cezasi verdi. Yeminle annemin yapmadigi kaynanaligi kizim yapiyor adama 😂 Tabiki topladi. Toplarkende söylendi, yok bugün evide ben topladim diye. Hic orali olmadik 😂😂😂
Öksürük için kozalak özü satılıyor burda. Orda varsa bir dene çok işe yarıyor geçmiş olsun ikinize de.

Öksürük için kozalak özü satılıyor burda. Orda varsa bir dene çok işe yarıyor geçmiş olsun ikinize de.
sagol canım ❤️
burda bulam onu malesef 😔 Birdaha türkyeye geldigimde alip yanima getireyim ama.
Dün gece uyumadan kiz baya öksürdü sonunda agladi anne dursun artik diye.

Bugün gece öksürüyü durdurmak icin ilac aldim kiza. Tadi kötüydü, benimki artik nasil biktisa öksürmeden yinede icti 😂 en azindan bugün rahat uyudu sipa.

A Asmin75 gecmis olsun, insallah bugun daha iyisinizdir.
Sukran gunu dolayisiyla persembe cuma tatiliz, bugun de konsololukta randevumuz var, pasoportlarimizin suresi bitiyor, uzatmamiz gerek, buyuzden ise gitmeyecegiz. Sonra cocuklarin okul yarim gun, onlari alacagiz, eve gelip ufak bir bavul hazirlarim, iki gunlugune yakin bir yere gidecegiz, karda geliyormus yarin ama cok degil, artik yavas yavas gideriz.
Her yerde indirimler var, dayanamadim Tefal in tencere setini aldim, 8 parca 40$ a dusmustu, bir de hamur yogurma makinesinin degisik degisik aparatlari oluyor, rende takimini aldim indirimden.

A Asmin75 gecmis olsun, insallah bugun daha iyisinizdir.
Sukran gunu dolayisiyla persembe cuma tatiliz, bugun de konsololukta randevumuz var, pasoportlarimizin suresi bitiyor, uzatmamiz gerek, buyuzden ise gitmeyecegiz. Sonra cocuklarin okul yarim gun, onlari alacagiz, eve gelip ufak bir bavul hazirlarim, iki gunlugune yakin bir yere gidecegiz, karda geliyormus yarin ama cok degil, artik yavas yavas gideriz.
Her yerde indirimler var, dayanamadim Tefal in tencere setini aldim, 8 parca 40$ a dusmustu, bir de hamur yogurma makinesinin degisik degisik aparatlari oluyor, rende takimini aldim indirimden.
Sagol canim biraz daha iyiyiz sanki. ☺️
Aldiklarini iyi günlerde kullan. 40 bence uygun.

Selam kızlar hasta olanlara geçmiş olsun
İşi çok olanlara başınız sağolsun diyorum artık🤣🤣
Koskoca hafta köle gibi çalıştım. Şimdi de evrak isleri var bugün. Oğlanı kursa getirdim birazdan biter eve geçeriz. Kahvaltı sonrası başlamalıyım işlere ..
Dün battı valik yan gider al bir tane 10 Gr Ajda taksitle ödersin dedim kendime😅😅

X