2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

günaydın herkese mutlu haftalar. ben bu ayki altın hedefimi tamamladım ama euro hedefinde kararsız kaldim altın kadar uzun süreçte kar etmiyor galiba. ama tek yönlü birikimde yapmak istemiyorum kararsız kaldim
Bende ayni kararsizlik icersindeyim.
Ama dolara göre euroya daha saglam bakiyorum nedense. Ama yine de ne yapacagimi bilmiyorum.

günaydın herkese mutlu haftalar. ben bu ayki altın hedefimi tamamladım ama euro hedefinde kararsız kaldim altın kadar uzun süreçte kar etmiyor galiba. ama tek yönlü birikimde yapmak istemiyorum kararsız kaldim

Biz Euro alıyoruz düzenli olarak ama kar-zarar için değil de tatil planımız için. Dolar-Euro işi siyasi sanki. Siyasette ne olacağı da meçhul. Aslında birikim için çok doğru olmayabilir.

Bende bugün başlıyorum birikime

Kızlar size bi soru intenette altın hesabı var ya int bankacılığı orda alışla satış arasındaki fark genelde nasıl? Bunu çok merak ediyorum
Garantisi geçen alış ve satış miktarında çok çok az di değişim yani 0.04 TL yani kuruş karda ama iş bankasında benim hesap alış diyelim 158 ise satış 160 olmakta (yani banka satışı )

Garantisi geçen alış ve satış miktarında çok çok az di değişim yani 0.04 TL yani kuruş karda ama iş bankasında benim hesap alış diyelim 158 ise satış 160 olmakta (yani banka satışı )
Oley cevap geldi sağol baksana ben şunu anlamadım çeyrek alıp satarken yani bozdurken altı yedi tl farkediyo zarar diyelim
Ama gramın alış satışı ile fark nie az o zaman gram gram alalım biz enayi miyiz onu anlamadım para gibi düşün ha beş tane 1 lik ha bi tane beşlik
E kuyumcuda da arada fark yokmuş ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…