- 27 Kasım 2017
- 1.037
- 1.215
-
- Konu Sahibi Maleficent2012
Maşallah canım Allah bereket versin :) hemen ekliyorum hedefini.Katılmadığım birikim topiği kalmasın
Ocak ayı 1 gram altın 10 dolar 300 tl
2018 hedefim 6.000 tl 25 gr altın 1000 dolar
Ocak ayı hedefin olarak ne yazıyım canım bunları mi ekstra ekleme yapayım mi?Ocak ayi elimde 14 gram altinim var cok sukur.
100 lira biriktirdim. Onuda bankayaa aticam
Tamam hemen ekliyorum :) birikimin hakkında bilgi verirsin arada bir olur mu :)Bende 3 aydır birikim yapıyorum yeni sayılırım :)
Ocak ayı hedef 10 gram altın
2018 hedefim 120 gram altın
Eklerseniz sevinirim :)
Hedeflere ekliyorum canım.Buraya da katilayim bari 2018 hedef 12 ceyrek+1000 dolar+7 gr altin
Tesekkur ederim cnm
:) çok güzel düşünmüşsün. Düğününüzden sonra elinizde kalan paranızı hesaplarsınız borçlarınızi , giderlerinizi, gelirlerinizi hesaplarsınız aylık bir birikim hedefi koyarsınız . Çalışıyor musunuziyi geceler kızlar ben bu sayfayı yeni keşfettim diğer sayfaların geçmişi çok fazla bende aranıza katılmak isterim şubatta dügünüm var o yüzden ocak ayı para bitiktiremicem o yüzden 2018 hedefi olarak hedef koymak isterim kendime ben ilk defa ev yöneteceğim için pek hedef kestiremiyorum kendime
Olsun eşinizden alacağınız günlük harçlıklar ile bir düzen oluşturursunuz:) az çok demeden. Damlaya damlaya göl olurmalesef çalışmıyorum
Aynen canım planını oluşturur sende katılırsın bize önümüzdeki ay :)öyle yapacağım alışverişlerde indirimleri takip edeceğim artık :)
Insallaaah :)inşallah :) Allah’ın izni ile huzurlu sağlıklı bol altınlı birikimli bir yıl olsun inşallah :)