Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Büyük oğlan san sebastian cheesecake tatlısını çok seviyor onu istiyordu hayır dedim ama sürpriz yapmak istedim, yaptım

Bir de küçük oğlanın istediği bir tatlıyı yaparım

Böylece haksızlık olmamış olur inşaallah😊

Hasta ziyaretine gideceğim nasipse 40 dk ya kadar çok durmayacağım hemen geri geleceğim

Pirinci sıcak suya koyar giderim
Köfteyi yoğurdum
Kırmızı pancarları buzluktan çıkardım
Kompostoyu sabahtan kaynattım

Ön hazırlıklar ve soğuması gerekenler yapıldı
Zorlanıyorum :(
Yiyenlere afiyet bal olsun 😕

Canım kızlar benim bugün çok moralim bozuk
:(

Sınıfın birinde hırsızlık olayı var bir kaç defa tekrarlamış bütün gün bununla uğraştım sınıfa girdim konuştum sonra bütün bebeleri tek tek odama çağırdım %95 kim olduğunu buldum ama itiraf etmedi için bi şans verdim tekrar sınıfa girip bunu duyurdum yapanın itiraf etmesi için pazartesi 10 a kadar süre veriyorum vs bilgi verdim. İtiraf ederse ifşa etmeyeceğim sorunu birlikte çözeceğiz dedim.

Neyse bu ve bunun gibi çok olay var branşım gereği her öğrenci başka bir sorunla geliyor bazen kendimi ağlama duvarı bazen de bi çöp kovası gibi hissediyorum gelip boşaltıp gidiyorlar mental olarak beni de aşağı çeken çok durum oluyor

Gizli kalması gereken ve yasak bildirim zorunluluğu olan olayların mental ve vicdani zorluğuna değinmiyorum bile

Her neyse bugün bunlar işe uğraşırken sınıfın biri öğretmenler günü için kutlama yapıyormuş 4-5 öğretmeni çağırmışlar pastalar hediyeler (olay hediye değil asla hatırlanmamak) ben akıllarına bile gelmedim

Bu beni çok üzdü branşımı severek sectim ve severek çalışıyorum ama her öğretmenler gününde yetim öksüz çocuklar gibi hissediyorum 🥺

İçimi dökmek istedim hakkınızı helal edin ☹️

Bugün oğlanlar gelecek vişne kompostosu kaynattım, soğumaya bıraktım

Birazdan kıymayı yoğururum
Ceviz kırarım tatlı için

Taaaaa akşam 21.00 gibi burada olacaklar nasipse

Bugüne nasipse bir de hasta ziyareti ayarlamak istiyorum inşaallah
Merhaba kaç yaşındasınız? Oğullarınız il dışında falan mı okuyor?

:(

Sınıfın birinde hırsızlık olayı var bir kaç defa tekrarlamış bütün gün bununla uğraştım sınıfa girdim konuştum sonra bütün bebeleri tek tek odama çağırdım %95 kim olduğunu buldum ama itiraf etmedi için bi şans verdim tekrar sınıfa girip bunu duyurdum yapanın itiraf etmesi için pazartesi 10 a kadar süre veriyorum vs bilgi verdim. İtiraf ederse ifşa etmeyeceğim sorunu birlikte çözeceğiz dedim.

Neyse bu ve bunun gibi çok olay var branşım gereği her öğrenci başka bir sorunla geliyor bazen kendimi ağlama duvarı bazen de bi çöp kovası gibi hissediyorum gelip boşaltıp gidiyorlar mental olarak beni de aşağı çeken çok durum oluyor

Gizli kalması gereken ve yasak bildirim zorunluluğu olan olayların mental ve vicdani zorluğuna değinmiyorum bile

Her neyse bugün bunlar işe uğraşırken sınıfın biri öğretmenler günü için kutlama yapıyormuş 4-5 öğretmeni çağırmışlar pastalar hediyeler (olay hediye değil asla hatırlanmamak) ben akıllarına bile gelmedim

Bu beni çok üzdü branşımı severek sectim ve severek çalışıyorum ama her öğretmenler gününde yetim öksüz çocuklar gibi hissediyorum 🥺

Kuzum benim hassas zamanlardan geçiyorsun sanırım
Böyle hissetmen gayet insani şeyler
İşin hiç kolay değil dert babası gibi sürekli dert dinlemek insanı moral motivasyon bakımından aşağı çeker maalesef
Allah gönlüne ferahlık versin 😘🤗

:KK43:

🥹

Hoşbuldum canım, çok şükür, sen de iyisin inşallah 🥰
Gözün aydın oğlanlar gelmiş🤩

Yorgundum akşam, bi baktim, kaçtım 🤭

Herkese günaydın, hayırlı sabahlar 🌺
Evet çok şükür geldiler evler doluverdi nasipse yarın gidecekler hayırlısı
Allah'a emanet olsunlar her daim

Kuzum benim hassas zamanlardan geçiyorsun sanırım
Böyle hissetmen gayet insani şeyler
İşin hiç kolay değil dert babası gibi sürekli dert dinlemek insanı moral motivasyon bakımından aşağı çeker maalesef
Allah gönlüne ferahlık versin 😘🤗
Amin ablacım Allah razı olsun 🥰❤️

Ayyy günaydın abammm kızzzz dünkü can sıkıntıma ogluşların geldiğini fark etmemişim gözünaydın bidenemmmm🥰
Allah razı olsun canım benim
Rabbim sana şöyle dünya ve ahirette göz aydınlığın olabilecek çok naif bir beyfendi ile evlilik nasip etsin
Sonra da akıllı fikirli dini imanı ahlâkı bütün yavrular versin 🤲🤗😍😘

Back