- 3 Kasım 2012
- 1.556
- 2.136
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.101
Hanımlar merhabaBen de arabıza katılmak isterim . Kan ve idrar testlerim pozitif . Pazartesi ve çarşamba tekrar kan verip betahcg artış takibi yaptıracağım . Sonra da sonuçlarımla birlikte kadın doğuma gideceğim . Son adet tarihim 9 Ekim Beklenen adet tarihimin üzerinden ise bugün ile birlikte 4 gün geçti İlk 3 gün kasık batması özellikle sağ , karın ağrısı gibi hafif düzeyde ağrılarım oldu . Bugün tamamen kesildi diyebilirim . Çok çok ince bir sızı şeklinde ara sıra vuruyor . Hayırlısını beklemedeyim ...
Canım ben izmirden im. Bucada oturduğum için buca tıp merkezine gidiyorum. Can postacı doktorum. İki sefer gittim henüz ama memnunum şimdilikKızlarrr içinizde izmirden olan varmııı hangi doktora gidiyosunuz ben ege ünide tüp bebek yaptırdım kalbini duyduktan sonra doktor bulucam hatta karşıyakadan olursa süper oluryada ege üniye devammı etsem profösör doktorum özel seçtim ama hem çook yoğun hemde kendisi doğum yaptırmıyo çok yoğun olduğu için doğum kontrolleri yapıp seni en son kadın doģum doktoruna yönlendirio
Hayırlı olsun canımMerhaba kızlar, bende 5+2 yim öğreneli bi kaç gün oldu, beklemiyorduk sürpriz oldu bize o yüzden hazırlıksız yakalandık biraz :)
Merhaba kızlar, bende 5+2 yim öğreneli bi kaç gün oldu, beklemiyorduk sürpriz oldu bize o yüzden hazırlıksız yakalandık biraz :)
Ben de merak ediyorum kalp atışını duyanlar en erken ne kadarlık en duydunuz acabaKalp atisini duyan var mi aranizda kizlar ne zaman duydunuz. doktora gidip bos gebelik ya da dis gebelik stresi yasamak istemiyorum ayın 22 sine randevu aldim ama erken mi sizce 5+5 olacak o zamana nasipse
Benim de erkek çıktı hayırlısıGecmis yazilari okudum da Çin takvimi diye bir sey varmis. Cinsiyet ogrenebiliyormussun :) daha neler ogrenecegim. Cok bilgisizimne kadar dogrudur bilmem tabii ama cinsiyet erkek cikti. Ben erkek istiyorum esim kiz. Bakalim ne olacak :) saglikli olsun da saglikla kucagimiza alalim da...
Slm kizlar hepimize hayirli ugurlu olsun Rabbim tamamina erdirsin. Bende Rabbim nasip ederse temmuz annesi olcam 5 yildan sonra
Herkese merhaba kısmet olursa bende temmuz Annesi olacağım.Allah hepimize sağ salim kucağımıza almak nasip etsin.
Merhaba kızlar, bende 5+2 yim öğreneli bi kaç gün oldu, beklemiyorduk sürpriz oldu bize o yüzden hazırlıksız yakalandık biraz :)
Hoşgeldiniz kızlar hayırlı olsun inşallah sağlıklı evlatlarımıza kavuşuruz hep beraberMerhaba hanımlar. Ben de Temmuz'da ilk bebeğimi kucağıma alacağım Allahın izniyle. Öncelikle tüm anneleri tebrik ediyorum ve sevincinizi paylaştığımı belirtmek istiyorum. Dilerim hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz. Ayrıca anne olmayı dileyen herkesin en kısa zamanda dileklerine kavuşmasını temenni ediyorum.
Benimde sat 1 ekimdi. Adetimin gecikmesinin ikinci günü -2 kasım (ayrıca doğum günüm)- test yaptım ikinci anında beliren ikinci çizgi ve ertesi günü kan test yaptırarak hamile olduğumu öğrendim. Geçtiğimiz cuma karından ultrason ile keseyi gördük. 2 hafta sonra kalp atışlarını duymak için tekrar gidicez. Doktorun dediğine göre bugün 4+3üz. İnşallah duyabiliriz. Çok heyecanlıyım :)
Teşekkür ederimmmmmmmmHoşgeldin canım:) seni tanıyorum diğer gruptan. 2018e hamile olarak girmek isteyenler grubundan. Demek hamiş oldun sen de hayırlı olsun inçi canım rabbim tamamına erdirsin :)
Hoşgeldin aramıza hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallahTeşekkür ederimmmmmmmmSağlıklı gebeliklerimiz ve bebiklerimiz olur inşallh Henüz kalbini duyup varlığından emin olamadım ama düşük değerimle anne adayı olarak geldim bakalım , sonumuz hayrolsun
Valla bnde bilmiyorum hayırlısı inşallah duyarsın habet ver bizede kaçta randevu sabhmıBu arada 6+1 oluyorum yarın erken olmaz değilmi...
Teşekkür ederimHoşgeldin aramıza hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallah
Evet canım randevum sabah 9.30 da inşallah haber ederim yarın...Hoşgeldin aramıza hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallah
Valla bnde bilmiyorum hayırlısı inşallah duyarsın habet ver bizede kaçta randevu sabhmı
Güzel haberlerle gel inşallahEvet canım randevum sabah 9.30 da inşallah haber ederim yarın...