- 12 Ekim 2017
- 1.792
- 2.091
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.081
Betahcg ye baktırdım cuma günü 79 çıktıHoşgeldin cnm bnmde sat 9ekim aynıyız :)
Yenş gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Bn 4kasımda ilk baktırdım 167 flndı 7 kasımda 556.7 cıktı 16kasımda 2.kez kadın doğuma gidicem inşallahBetahcg ye baktırdım cuma günü 79 çıktıyarın ve salı günü tekrar vereceğim . Sonra da kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum . Senin nasıl ilerliyor ?
Hadi bakalım hayırlısı inşallahBn 4kasımda ilk baktırdım 167 flndı 7 kasımda 556.7 cıktı 16kasımda 2.kez kadın doğuma gidicem inşallah
Slm kizlar hepimize hayirli ugurlu olsun Rabbim tamamina erdirsin. Bende Rabbim nasip ederse temmuz annesi olcam 5 yildan sonra
hosgeldiniz kizlar amin amin yurekten aminHerkese merhaba kısmet olursa bende temmuz Annesi olacağım.Allah hepimize sağ salim kucağımıza almak nasip etsin.
Hep beraber Akrep anneleri olucazz
Akrep nerden çıktı yaYengeç burcu Annesi olacağız canım kısmetse
Bu mesaja sesli güldüAkrep nerden çıktı yayengeç düşünüp akrep yazan nadide insnlardanm heralde
Güldü kim güldü ? GüldümBu mesaja sesli güldü
Bu mesaja sesli güldü
Çok güzel bir dua amin inşallah canımGitgide çoğalıyoruz ne güzel. Hiç kötü şeyler yazılmasın buraya inşallah.. en kötü günümüz kustuğumuz günler olsunnn..
Hoşbulduk,teşekkürlerYeni katılan annişler hoşgeldiniz...Hepinize sağlıklı mutlu hamilelik diliyorum
Merhabalar. Ben de katılayım aranıza. Hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum.
Benim sat 27 Eylül. Şu an 6+4 günlük hamileyim. Keseyi gördük ama kalp atışlarını duyamadık. Bu çarşamba randevum var kalp atışları için.
Çok aşırı bulantım ve kasık ağrısı var bende ama doktorum normal dedi. Sizde kasık ağrısı oluyor mu.
İlk gebeliğimde 8. haftada kalbi durduğu için en küçük şeylerden bile korkuyorum