2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı


Benmde gogus hassasiyetim azaldi ya . Ama bulantim fln devam ediyor
 
kızlar günaydın bugün ikili testi yaptırdık sonucu doktoruma gösteremedim doktorum ameliyattaydı asistanı kan tahlili için kağıt verdi gittik kanı verdik cuma günü sonucu alıcaz. cinsiyeti daha belli değil öğrenemedik yani normalde 12+3 ultrasna göre 12+6 elleri ayakları minnak minnak yerim onu ben ya
 
Günaydın kızlar gaz yüzünden uyuyamayan bir ben miyim
ben iki gündür uyuyamıyorum geceleri. tuvalete gidip yatağa dönemiyorum gaz çıksın yada midemi boşaltıp kusayım diye evin içinde turlayıp duruyorum. Üşütüyormuyuz, yediklerimiz mi dokunuyor yada kesemiz ve bebişimiş büyüyor diyemi böyle oluyor çözemedim.
 
Hahaa vall bayıldım lafına zorla aidat toplayan yönetici
 
Hayırlısıyla inşallah canım sağlıklı sıhhatli şekilde kucaklaşırsınız inşallh önceki doktorlar ne demiştiki sana
 

Bende varım dr emin olmamakla birlikte erkek gibi dedi. 6 haftadır dinmek bilmeyen bulantılar göz açtırmıyor. 56 kiloyla hamile kaldım 52 kiloyum şimdi. Sen ne durumdasın?
 
Bende varım dr emin olmamakla birlikte erkek gibi dedi. 6 haftadır dinmek bilmeyen bulantılar göz açtırmıyor. 56 kiloyla hamile kaldım 52 kiloyum şimdi. Sen ne durumdasın?
Ben de 45 le hamile kaldım 42 ye düştüm ama şimdi 43 oldum biraz azalsa da hala çok rahatsızlık verici bulantı. İlaç içiyorum her gün. Aksi gibi doktor inanmıyor ya da öyle işine geliyo 3 aydan sonra şiddetli bulantı olmaz diyip kestirip attı. Ocakta öğreniriz artık cinsiyeti
 

merhaba bende üye oldum ama genelde yazılarınızı takip ediyorum.Hatta bir kaç defa kafama takılan birkaç şey vardı sordum ve cevabını verdiler kızlar. Sadece yazılarınızı takip etmek bile bana yardımcı oluyor. Benimde ilk gebeliğim ve yaşım 40 bundan dolayı endişelerim var fakat kendimi olumlu yönde hep teselli ediyorum dr.umda açıkçası hep korkuttu ileri yaşımla ilgili. çalıştığımdan dolayı sürekli yazamıyorum kusuruma bakmayın. İnşallah hepimiz küçük mucizelerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.
Bilgilerimi de paylayım sizinle, sat 15 ekim, 4 haftalıkken kese göründü, 6 haftalıkkan kalp atışını duyduk. yaş 40 bebeğin tahmini doğum tarihi 22 temmuz birde istanbuldayım.
 
bende 39 yaşındayım canım bir hastaneye gittim doktor resmen her iki lafından biri 39 yaşındasın riskli gebelik cart curt dedi bıraktım orayı... boşver yaşa takılma miniğin sağlıcakla gelsin inşallah
 
hanimlar kan sulandirici igne kullanan varmi arsmizda benim gbi pihtilasma olup?
Hayırdır cnm ne oldu bn kukkanmıyorum ama ablam kullanıyor bende baktırıcam bnmde kullanmama gerek varmı die

Hahaa vall bayıldım lafına zorla aidat toplayan yönetici
:) valla bn kendimi okulun son günleri yoklama alan öğretmene benzetmiştim ama arzusaka ona benzetti daha doğru gibi :))

İkili testim iyi çıktı şükür darısı başınıza kizlarrr
Geçmiş olsun cnm darısı başımıza

Hayırlı olsun hoşgeldin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…