2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ama olmazki sanmiorum buyuyo zaten iri bebek olabilir ondan olabilir sanmiyorum cnm arkadasm da bnle ayni haftada onunda 1.7 cikti baska arkadasin 1 cikti her cocugun ayni degilki milimetrik hesaplara takilma nolur normal bnce internette kemalhukemn die bi doktor var soru sorabiliosun sor ona istersen icin rahatlasin

Bide hatırlıyorum çok ense yi ölçtüğünü de anımsayamadım. Hareketli olduğu için boyunu 10 defa ölçtü. Enseyi ölçmek benim farketmeyeceğim kadar kısa sürmüş olmamalı. Şu an da şehir dışındayım malesef, yoksa doğum hastanesine giderdim direk. Off kan sonucum çıkana kadr rahat etmeyeceğim galiba :KK43:
 
O kısmı ben de anlamadım ya bı kalbini dinledik bı boyunu ölçtü bı pipisine baktı hadi bitti dedi. Ölçümü unuttu sandım ama olcmus belki de makine kendi olcuyodur.

Evet benimkide boyuna takıldı baya, sonra her şey normal görünüyo dedi kaldırdı. Enseyi ne ara ölçtü hatırlamıyorum:KK43:
 
ben de iş yeri ile çok zorlanıyorum..özellikle de migrenimin azdığı korkunç başağrısı çektiğim ve ilaç alamadığım zamanlarda.. normalde doktorumdan çok memnunum ama bireysel muayane olduğu için rapor alamıyorum ondan ihtiyacım olduğunda. sanırım hastane bağlantılı 2. bir kadın doğumcu daha bulmam gerek sırf rapor alabilmek için. sırf rapor için başka doktora da gitmek istemiyorum. sizce ne yapmalıyım?
Doğum raporu yazamayacak ozaman o doktor canım devlete yada rapor yazan bir özele gitmelisin
Kizlar ben geceleri cok sık uyanıyorum
Bu sizde de oluyor mu?
Onceden boyle bir sıkıntım yoktu ama hamileligimden beri var...
Normal mi acaba
.
Birse yuzumu alnimi sivilce basti:KK43:((
Bende gece çok uyanıyorum en az 4 kere :KK43:

Birde doğum parası 6 bin falan yazan vardı ben geçen özele sordum normal 1400 sezeryan 1300 1 gece kalma dahil dedi ama 2018de artacakmış ilden ile farkediyor sanırım.
 
Ya arkedaşlar bizim bi akraba dedi bu ikili üçlü testlerin doğruluk payı yüzde 50 imiş bence çok kaptırmayın ay sağlıksız diye çünkü akrabaya iki bebeğine de down sendromlu demişler hatta üç tane doktor ama iki doğumdada sapasağlam bebekleri olmuş maşallah okumaya devam edelim inşş ayetel kürsi vb şeyler
 
Doğum ücretleri ilden ile hastaneden hastaneye büyük fark gösteriyor. Sordum doktoruma ama daha erken dedi söylemedi büyük ihtimal yılbaşından sonra zamlı rakam söyleyecek. Zaten çok pahalı bir doktor artı ikiz offf fantastik bir rakam bekliyorum. Tüp bebek fln derken artık koy verdim :KK43: neyseki babam yardımcı olacak.
 
baska resım vermedımı seklı belırgınlesmıs erkek olabılır
V3dWNn.jpg

Kız BeyazOrkidem BeyazOrkidem nubunu anlayamadım bı bakiverseneee... Sat 12+0 bebe 13+3
Gecen hafta 4 boyutluyla kız bebek demişti bu hafta erkek gibi ama kordon da olabilir gördüğüm dedi
Baska resım ver
 
İyi geceler kızlar, yorumlarda gördüm bebeği 8-9 gün önde giden arkadaşlar da var kafama takıldı. 2 gün önce kontrolüm vardı bebeğim 3 gün önde gidiyordu, bi sonraki kontrolüm 3 ocakta 13+1 olacak günü ama yine önde gider mi test 13+6dan sonra yapılmıyormuş ne yapmalıyım sizce önde giderde günü kaçırırsam diye korkuyorum
 
kızlar cuma günü ikili taramam var devlette yaptırmak istedim araştırma hast olduğu için. sonuçları 15 gün sonra çıkıyormuş. nasıl beklicem o kadaaarx :işsiz:
 
ama olmazki sanmiorum buyuyo zaten iri bebek olabilir ondan olabilir sanmiyorum cnm arkadasm da bnle ayni haftada onunda 1.7 cikti baska arkadasin 1 cikti her cocugun ayni degilki milimetrik hesaplara takilma nolur normal bnce internette kemalhukemn die bi doktor var soru sorabiliosun sor ona istersen icin rahatlasin
bencede çok takılmayın kızlar çünkü bu testler bi ihtimal Allah ım sağlık sıhhat versin dua edin sadece panik evham bi işe yaramaz.kemal hükmen benim dr um kendisi gerçekten çok sağlam bi dr.rahmimde kist de vardı ben her defasında kist bişi yaparmı diorum progestanı kullan bişi olmaz biz şuan bebeğe odaklandık onu düşünme dio:KK49: sorun içiniz rahatlasın cidden paniğiniz gider ben bile aramıyorum sorular kısmından yazıyorum:KK70:
 
20 gündür miniğimi görmüyorum daha 10 gün var gitmeme meraktan öldüm ne kadar büyümüştür die netten bakıp duruyorum.bir diyorum devlete gidim bir baktırıyım bir de diyorum nakineleri eski saçma sapan şeyler söylerler kendimi boşa üzmeyim diyorum napıcamı şaşırdım bende.. belirtilerimde çok dalgalanma var daha hiç kusmadım bulantı çoğalıp azalıo falan çok ilginç yemiyorum ama kilo alıyorum buda ilginç. Ama eşimle anlaştık doğumdan sonra fitness a gitcem o bebişe bakıcak yanımda bende kilolarımı vericem Allah nasip ederse o günleri görürüz İnşallah :anneadayı::KK200::emir_bebek:
 
Kizlar ben geceleri cok sık uyanıyorum
Bu sizde de oluyor mu?
Onceden boyle bir sıkıntım yoktu ama hamileligimden beri var...
Normal mi acaba
.
Birse yuzumu alnimi sivilce basti:KK43:((
Ben de gece uyanıyorum, hatta 9:30 gibi uyuyup, 1:30 gibi uyanıyorum ve 3-4 saat uyuyamıyorum bir daha. alnımda da çokça sivilce oldu ki normalde hiç olmaz. Normal sanırım bunlar.
 
Ben gebelik testi yaptırmak istediğimde aile hekimim hormon testi de istemişti. Allah ondan razı olsun. Ben geçen sene 9 haftalık bebegimi kaybettim. Benim hiç hormonlarima bakilmamisti. Düşükten sonra bi doktor bakmıştı o da 4.5 çıkmıştı normal demişlerdi. Ama degilmis . Hamilelikte 2 ya da en fazla 2,5 olmaliymis.. şimdi ki hamileliğinde 6.61 çıktı. Aile hekimim gebelik için çok yüksek hemen endokrine yönlendirdi. Endokrin doktoru ultrason yaptı tiroid bezlerimin nerdeyse hiç çalışmadığını ve hasimato sınırında olduğumu söyledi. İlaç başladı hemen fakat 6 ya düşmüş ancak yarın yine endokrine gideceğim. Sakın ihmal etmeyin siz de
Çok geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda tam sağlığına kavuşursun ve bebişin de sağlıkla büyür.
 
X