- 19 Eylül 2017
- 2.124
- 1.485
- Konu Sahibi ayprensesii
Hayırlısı canımBnm ilk ama bn baktm erkek çıkıyor hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı canımBnm ilk ama bn baktm erkek çıkıyor hayırlısı
Çok teşekkür ederim canım rabbim hepimize sağlık versin inşallahSeninde Doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı güzel bir ömür versin rabbim bebişle
Benim de ilk ve erkek cikiyo.Bnm ilk ama bn baktm erkek çıkıyor hayırlısı
Benim doktorum hamile olduğumu ögrendiğimizde ne olduğunu bilmediğim bürsürü test yaptı. Geçrn gittiğimde hepsi iyi kızamık vs bürsürü şey saydı hepsini geçirmişsin dedi. Sadece troid ilacı kullanıyorum ama hamilelikle artmış onun için dahiliyeye gittim. Bide eşimle bende kan uyuşmazlığı var ben A rh - eşim B rh+ bunla ilgiliydi sanırım bi test yaptırdı 29 ekimde gittiğimde belli olcak.Günaydın kızlar:)) doğumgünü olanlar varmış. Nice güzel yılları olsun inş mutlu sağlıklı bebişleri ile yeni yaşını kutlasınlar seneye bu zamanlar:))
Bende tam idrar testi ve idrar kültürü testi yaptırmaya gidicem birazdan. Doktorum istemişti. Kan da istedi ama ona aç gitmek gerek sanırım artık haftaiçi okula geç gidip yaptırırım ilk derste dedim. Benim gibi test yaptıran var mı doktoru isteyen?
Daha erken bulantım yok demek için.. bu haftalardan sonra başlıyor normalde.. umarım olmaz,hayattan soğutuyor bulantı beni.. iş,ev,çocuk bide üstüne bulantı olursa hiç çekilmez..Evet inşallah kısa sürer ne güzel maşallah senin bulantının olmaması
Evet canım öyle bende. İdrar kültürü de istendi benden temiz çıktı. Hamilelikte oluyor demek ki.Kızlar bendeki hafıf sarımsı gibi normal mi krem şeklinde beyaz duruyor ama iç çamasırda hafıf sarımsı oluyor sızdede oylemi?
Günaydın canım. 5 haftalikken 6 tüp kan aldılar benden. Bir de idrar testi. Bazı doktorlar böyle erkenden bakiyormus. Bazıları kalp atışı bekliyor sonra bakiyormus.Günaydın kızlar:)) doğumgünü olanlar varmış. Nice güzel yılları olsun inş mutlu sağlıklı bebişleri ile yeni yaşını kutlasınlar seneye bu zamanlar:))
Bende tam idrar testi ve idrar kültürü testi yaptırmaya gidicem birazdan. Doktorum istemişti. Kan da istedi ama ona aç gitmek gerek sanırım artık haftaiçi okula geç gidip yaptırırım ilk derste dedim. Benim gibi test yaptıran var mı doktoru isteyen?
Günaydın kızlar:)) doğumgünü olanlar varmış. Nice güzel yılları olsun inş mutlu sağlıklı bebişleri ile yeni yaşını kutlasınlar seneye bu zamanlar:))
Sanırım coombs testi o. Sende + Rh a karşı direnc var mı ona bakilcak. Çocuğun +Rh olma ihtimali var çünkü. Bizde de var kan uyusmazligiBenim doktorum hamile olduğumu ögrendiğimizde ne olduğunu bilmediğim bürsürü test yaptı. Geçrn gittiğimde hepsi iyi kızamık vs bürsürü şey saydı hepsini geçirmişsin dedi. Sadece troid ilacı kullanıyorum ama hamilelikle artmış onun için dahiliyeye gittim. Bide eşimle bende kan uyuşmazlığı var ben A rh - eşim B rh+ bunla ilgiliydi sanırım bi test yaptırdı 29 ekimde gittiğimde belli olcak.
Günaydın canım. 5 haftalikken 6 tüp kan aldılar benden. Bir de idrar testi. Bazı doktorlar böyle erkenden bakiyormus. Bazıları kalp atışı bekliyor sonra bakiyormus.
Benim de bugün kontrolum var dua edin de kalp atışı gozuksun artık
Bende yaptırdım canım cuma günü, pazartesi sonuç göstereceğim. Kan için aç olmam gerekmiyor ama onu da verebilirsin.
Evettt hepsinde negatif sonuç iyi bişeymi kötü bişeymi bilemedimSanırım coombs testi o. Sende + Rh a karşı direnc var mı ona bakilcak. Çocuğun +Rh olma ihtimali var çünkü. Bizde de var kan uyusmazligi
Buldum netten negatif olması iyimişEvettt hepsinde negatif sonuç iyi bişeymi kötü bişeymi bilemedim
Hangi doktora gidiyordun ben de izmirdenimBen İzmirdenim. Benim doktorda hiç tahlil fln istemedi kalp atışını duyalım isticem dedi.
Kacinci haftada gördün bebeğini hayırlısı olsunMerhaba kızlar bende sabah kan verdim henüz almadım sonucunu sonra kadım Doğum doktoruna gittim ultrasonda baktık ve bebişimi gördüm çok şükür kese ve embriyo gayet güzel görünüyo... haftaya tekrar gidicem aç gidip kan vericem test yapacakmış birde şıkışık gel Benin’e öyle bakalım haftaya kalp atışını duyarız dedi çok şükür rabbime
Bu arada alıntı yapamadım doğumgünü olan arkadaşlara Mutlu yaşlar diliyorum
Bu şu demek; sen daha önce hiç +Rh la karsilasmamissin. Bebeğini tehdit edecek bir şey yok kanında şuanda. Eğer herhangi bir kanaman olmazsa 28. (Emin değilim) hafta civarı bir iğne vurulacak bu böyle devam etsin diye. Ama kanaman olursa daha önceden vurulur bu iğne.Evettt hepsinde negatif sonuç iyi bişeymi kötü bişeymi bilemedim