- 20 Ocak 2013
- 4.041
- 9.134
-
- Konu Sahibi ayprensesii
Resim yokmu
Atiyo dediyse atiyodur cnm mereaklanmaYok cnm resim fln zaten devlet hasanelerinden nefret ediyorum, ne kese boyu ne embriyo boyu hiç bişey söylemedi. Bende kalp atışı yorumunu düşünmekten aklıma gelmedi sormadım, foto zaten hakgetire
Özelde öyle canım ben ptesi tekrardan gideceğim doktora bu sefer üniversite hastanesineYok cnm resim fln zaten devlet hasanelerinden nefret ediyorum, ne kese boyu ne embriyo boyu hiç bişey söylemedi. Bende kalp atışı yorumunu düşünmekten aklıma gelmedi sormadım, foto zaten hakgetire
Canim bende senin gibi hamime kalmistim. 5 ayima kadar enzirdim büyük oğlumu.Valla benim evdeki daha 9 aylik. Pazartesi dra gidecegim. Karnimdakinin kalp atışini duymadan memeyi birakmak istemiyorum.
Ben pazar günü tabi hamile olduğumu bilmiyordum sardalya yedim onda var ağır metal merak ettimKızlarrr balık olarak ne balığı tüketiyorsunuzzzz??? Bazılarında ağır metal varmış da
Özelde öyle canım ben ptesi tekrardan gideceğim doktora bu sefer üniversite hastanesine
Kızlarrr balık olarak ne balığı tüketiyorsunuzzzz??? Bazılarında ağır metal varmış da
Bende özelden memnun kalmadım doğru düzgün doktor bulamadım buradanBen özelde almıştım cnm foto ve 30 dakika boyunca her şeyi konuşmuştuk. Devlette daha ultrason sandalyesinden kalkmadan sıradaki hasta diye bağırıyorlar. Lanet olsun onların döner sermayelerine...
Bende özelden memnun kalmadım doğru düzgün doktor bulamadım buradan
Denizli canım inşallah bu ptesi üniversite hastanesindeki doktorum son olurNerede yaşıyorsun?
Denizli canım inşallah bu ptesi üniversite hastanesindeki doktorum son olur
İnşallah canım hepimizin olsunİnşallah her şey istediğin gibi olur..
Hoşgeldin canım hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar. Bende 2018 Temmuz annesi olacağım inşallah.. 22 aylık bir kuzucuk annesiyken şimdi yeni heyecanlar içerisindeyim :)
Hoşbulduk canım,seninde bebeğin hayırlı olsun.. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah..Hoşgeldin canım hayırlı olsun
Merhaba arkadaşlar. Bende 2018 Temmuz annesi olacağım inşallah.. 22 aylık bir kuzucuk annesiyken şimdi yeni heyecanlar içerisindeyim :)
Hoşbulduk canım,hepimizinki hayırlı olur inşallah..Hayırlı olsun inşallah hoşgeldin