2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

1 yaş sonrası atak çok zorladı bizi çok inatlaşmaya başladı , 2 yas sendromunun ön gösterimi gibi korkmaya başladım :)

1 yaş sonrası atak çok zorladı bizi çok inatlaşmaya başladı , 2 yas sendromunun ön gösterimi gibi korkmaya başladım :)
Bende aynı şeyi düşünüyormuşum. 2 yaş gibi 1 yaş sendromuda var galiba deyip duruyordumHayır demeyi inatlaşmayı ve eliyle itmeyi öğrendiğinden beri çok zorluyor bizi. mesela sokağa çıktık diyelim. hep ters yöne gitmek istiyor. döndürüyorum. 3 adım atıp tekrar ters yöne gitmek istiyor.hayır deyince eliyle ittiriyor kızıyor.tekrar kendi istediği yöne gitmek istiyor. birde arabayla gezmeden dönüp eve geldiğimizde araban inince ilk yaptığı şey evin tersi yönünde koşmak.kendi başına yürüyemediği için parmağımı tutup benide koşturuyor. Geçen haftada kendi dilince konuşmayı keşfetti bıdı bıdı sürekli konuşuyor birşeyler anlatıyor tabi biz hiçbirşey anlamıyoruz anlıyormuşuz gibi cevap vermeye çalışıyoruz bu çok güldürüyor bizi

Evet canım benim kız da öyle , o nereye isterse o tarafa gidilecekmiş, birinin elinde bir şey görsün gidip istiycekmiş, elimi bırakıp kedi köpek arkasından kosacakmış :))

Kızlar birşey sorucam mevlüt setini nasıl yapabilirim yasin tesbih kese nerden bulabilirim bunları

Kızlar birşey sorucam mevlüt setini nasıl yapabilirim yasin tesbih kese nerden bulabilirim bunları

HaZır halde satılıyor internette ınstıgramda veya sitelerde , yada hac malzemeleri satan yerlerde ,kece süs esyası satan yerlerde.

Kızlar benm oğlan artık hiç bşey yemiyo ne yparsam boşa gdyo szinkilerde öylemi ya neler yedryosnz sıcaklardan mı yemyo acaba

Kızlar benm oğlan artık hiç bşey yemiyo ne yparsam boşa gdyo szinkilerde öylemi ya neler yedryosnz sıcaklardan mı yemyo acaba
Çocuklar bazen çok garip olabiliyorlar.Bazen benim kızım benim elimden yemiyor.o zamanlarda babası yediriyor. Mesela benim elimden biberon almıyor. muhallebi tarzı kaşık mamaları yapıp yediyorum. ben yokken teyzesi biberonda mama yapıp veriyormuş. Uzun zaman birşey yemediği zamanlarda dışarı çıkıp çorbacıya götürüyorum. Dışarıdayken çok iştahlı oluyor. etrafına baka baka yiyor ne verirsem. İştahlarının azalmasının nedenleri sıcaklar olabilir. yeni diş geliyor olabilir. büyüme hızları yavaşlıyor olabilir.

Muhallebi tarzı kaşık mamaları neler ypyosn cnm senin bebişin sevdklerinden bir kaç tarif verirmsn banada

çalıştığım için hazır alıyorum çoğunlukla. sütlü irmikli muhallebileri seviyor kızım. bazen evde kendimde yapıyorum internetten bakıp o an bulduğum tarifi yapıyorum.not ettiğim bir tarif yok. tecrübe ettiğim kadarıyla meyve ile tatlandırılmışları çok sevmedi. bir kez muz rendelemiştim birkezde elma rendeledim sevmedi ama pekmez ile tatlandırınca yemişti.

O tarz mamaları hiç yemiyor benim kızım, yese kurtarıcı olurdu zor zamanlarda.

Merhaba kızlar nasılsınız
Oğlum 13 aylık oldu ama yuruyemiyor siralarken parmak uçlarıyla yürüyor elimden tutup yürümek istiyor ama iki elini tutayım istiyor tek elini tutarsan kızıyor

Oğlum 13 aylık oldu ama yuruyemiyor siralarken parmak uçlarıyla yürüyor elimden tutup yürümek istiyor ama iki elini tutayım istiyor tek elini tutarsan kızıyor
merhaba canım kendini öyle güvende hissediyordur. Benim kızımda parmak uçlarında yürüyordu hep. yürüteçden kalma alışkanlıktı. sürekli düz bastırmaya çalıştım. topa teptirip koşturdum. yumuşak ayakkabı aldım ayakkabı ile yürüttüm. evde iken çıplak ayakla bassın internette öyle okumuştum öylede yaptım zamanla düzeldi. ilk zamanlar sadece kolunun altından tutturuyordu. sonra iki elimi tutmaya başladı. şimdi sadece parmağımı tutuyor yürürken. 1 yaş aşısını olduktan sonra rutin doktor kontrolüne götürdüm kızımı beşiği dışında hiçbir yerde tutunup ayağa kalkamıyordu. koltukta sıralamak istemiyordu yada zorlanıyordu bilemiyorum. doktor balık yağı verdi içinde vitaminde var. onu kullandıktan sonra güçlendi kızım. istersen bir doktora götür ama zamanla parmak uçlarına basmayı bırakıp yürüyecektir diye düşünüyorum.

Yeterki bı yerimizden tutsun parmagimida tutuyor evt kendini öyle güvende hissediyor rahatta sıralıyor olmadı bir dra götürürüm bakalım.. teşekkür ederim

Yeterki bı yerimizden tutsun parmagimida tutuyor evt kendini öyle güvende hissediyor rahatta sıralıyor olmadı bir dra götürürüm bakalım.. teşekkür ederim
Benim kızım da 13 aylık. Aynen dediğin gibi parmak ucunda durduğu için henüz yürüyemiyor. Canı isteyince ayağını tam basıyor sıralaması gayet iyi Ama bu durum canımı sıkıyor açıkçası. Doktora götürmeli miyiz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…