2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar menenjit aşısını yaptrdnz mı bugün doktorumuz 3doz olanı önerdi bize ilkini 9. Ayda 2.sini 11. Ayda yapalm dedi fiyatı ne kadar ki yaptran var mı aranzda
Bizim 9 ve 13 de yapacağım dedi ama hastalıktan dolayı olamadık 10 da da olur dedi ama bazı dr lar 13 de tek doz bide 2,5 yaşında yapıyormuş çok karışık bu aşı bide Ocak da yeni türü çıkmış

İdrar yolu enfeksiyonundan 3 gece hastanede yattık kızlar canımdan can gitti valla ya 😢 damar yolu açmak zordu tıkandı yine açmak zorunda kaldılar ateş 3 günde anca düştü 😕

Geçmiş olsun canım. Bizim de idrarda enfeksiyon çıktı. Pazar geceden beri yüksek ateş var. Bu gün kültür için idrar alındı tekrar. Antibiyotik verdi doktor. Siz de nasıl oldu?

Geçmiş olsun canım. Bizim de idrarda enfeksiyon çıktı. Pazar geceden beri yüksek ateş var. Bu gün kültür için idrar alındı tekrar. Antibiyotik verdi doktor. Siz de nasıl oldu?
Of çok geçmiş olsun canım aynı yüksek ateş oldu dün tahlil verdik hala geçmemiş antibiyotik devam 5 gün devam 7-10 gün sürüyormuş ama inş hemen toplar kuzu ya insanın içi gidiyor valla

Of çok geçmiş olsun canım aynı yüksek ateş oldu dün tahlil verdik hala geçmemiş antibiyotik devam 5 gün devam 7-10 gün sürüyormuş ama inş hemen toplar kuzu ya insanın içi gidiyor valla

Aynen hiç neşesi yok yawrumun ya sürekli ağlıyor ek gıda yemiyor uyku desen yok :KK43: bu gün başlıcaz antibiyotik kullanmaya biz. 10gün dedi doktor. 4gün sonra kültür sonucuna göre konuşuruz tekrar dedi. Siz kal gündüz kullanıyorsunuz canım antibiyotik? Faydası oldu mu düştü mi bari ateşi? Pazar’dan beri düşmüyor bizimki hala. Calpol dolven veriyorum. Bi de ne sebepten oluyormuş ki bu enfeksiyon dedi mi doktor size? Bana kakadan oluyor genelde dedi.

pelcel pelcel C cigdemmm26 kizlar size de gecmis olsun Allah sifa versin yavrulara.

Bizimki de 13 gundur ishal, tahlil verdik temiz cikti. 15 gunu aşarsa daha fazla tahlil yapilacakmis. Ayni yenidogan gibi surekli kakali bez degistiriyorum. Gece uykusu iyice açiliyor bez degistirirken.

kendinizi nasıl resetliyorsunuz
resetleyemiyorum canim. Kafami dagitamiyorum. Bir de unutkan oldum. Gecen gun kaka tahlili icin numuneyi evde birakip hastaneye gittik. Surekli tencere tava yakiyorum. Allah bilir unuttugumu unuttugum seyler neler. Hatta supradyn onerdi eczaci, onu da aldim icmeyi unuttum :-)

resetleyemiyorum canim. Kafami dagitamiyorum. Bir de unutkan oldum. Gecen gun kaka tahlili icin numuneyi evde birakip hastaneye gittik. Surekli tencere tava yakiyorum. Allah bilir unuttugumu unuttugum seyler neler. Hatta supradyn onerdi eczaci, onu da aldim icmeyi unuttum :-)
Omega 3 denedin mi ?
Bana cok iyi gelmisti .

Allah kolaylik versin cok zor ikiz büyütmek. Ayni anda aglamalar,uyanmalar,birinin bakimi bitti derken digeri baslardi zombi gibi gezerdim uykusuzluktan :) kaynanayi gel diye cagirmistik 1haftada kacmisti :)9yasina geldiler sipalar ama simdide kavgalari bitmiyor. Cinsiyetleri ne seninkilerin?
Ikiside erkek benim, masallah sen büyütmüşsün darısı başımıza artık. Benim k.v. ve bakıcı beraber bakıyor gündüz ben işe gidiyorum. Ama cidden çok zor yani hele dışarı çıkmak hepten zor.

Ikiside erkek benim, masallah sen büyütmüşsün darısı başımıza artık. Benim k.v. ve bakıcı beraber bakıyor gündüz ben işe gidiyorum. Ama cidden çok zor yani hele dışarı çıkmak hepten zor.
Buyurler merak etme 2kisinin bakmasi daha guzel tabi. Hayirli omurleri olsun insallah

X