:)))) ya uykusunun sorun olduğu zamanlar benimde tek düşündüğüm uykuydu, rüyalarıma girmedi ama :)
Canım aynen benim oğlumda öyleydi eğitimden önce, gece ağladığında memeden başka sakinleşmezdi, babasının bile omzunu boynunu emmeye kalkıyodu:)
Ama işte eğitimin amacı o ve yönteminin içinde de ağlatmak var zaten, başka türlü sakinleşiyor olsalar, okşayarak da uyutabilirdik.
Ben şahsen çok memnunum şu andaki düzenimizden. İşe başladım birde, eskisi gibi gecede 7-8 defa kalksaydım işyerinde yerlerden kazınırdım.
İlk 2 gün benimkide sağlam ağladı, benim şansım ağlaması 15 dk yı geçmedi, ki 1 saat ağlama normaldir diyorlardı ona dayanamayabilirdim.
Bence sen de hazır olmayı bekliyorsun. Hazır olduğunda ve işe başlamadan bu sorunu hallet.
Bebeğimde hiç bir şekilde etkilemedi onuda ayrıca belirteyim. Hatta eskiye oranla daha mutlu ve motor gelişimi, dönemsel mi uykusunu alıp dinç olmasından mı bilmiyorum, hızlandı gibi. Ses çıkarma çabaları, emekleme çabaları, adım atması vs. Son 2 haftadır falan baya değişik şeyler yapmaya başladı.
Her anne kendi evladını bilir. Benim oğlum bana çekmiş biraz vurdumduymaz be soğukkanlı. Kafasını küt diye peteğe vurunca bile ağlamayan bi çocuk. Mesela @Afilim92 in kuzusu gibi duygusal olsaydı bende yapmazdım.
Bebeğini ve kendini hazır görüyorsan başla bence, pişman olmazsın.