2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ama ben az önce bir paket cips yedimtutamadım kendimi artık cipside tanıyacaklar ne yapalım .

Oy canım ya anılarım canlandı çok çok az kaldı ben de aynıydım hiç bir bulantı ilacı serum falan ise yaramamıştı dedim herhalde bende de 9 ay bulantı sürenler gibi olacak ama 15 haftalık olunca birden bire baya baya azaldı 16.haftda geçti gitti az daha sabret inşallah geçecek hiç hatırlamıycaksın bile , Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kuzum cok tesekkur ederim .Ben de bir seyler bulursam paylasirim mutlaka .Icimize sinen bir sey alıriz insallah .

Ya biraksak Adana filan yedirir benimki .En azindan ek gida yelpazesinde bir sey yemis senin kuzu
Sağol canım. Bugun biz en içimize sineni bulduk gibi. Bir ara detaylı yazarım baktıklarımızı

Yok artik diyecegim de kv nin benim lohusa oldugum donemde odadaki parkeleri islak mendille sildigini gördükten sonra evde su ve bez yok zaten .
Ama ben az önce bir paket cips yedimtutamadım kendimi artık cipside tanıyacaklar ne yapalım .
Arada oluyor cok kasmamak lazim .Sadece onlar farkına varınca eve almamakta fayda var .

Yok artik diyecegim de kv nin benim lohusa oldugum donemde odadaki parkeleri islak mendille sildigini gördükten sonra evde su ve bez yok zaten .

Arada oluyor cok kasmamak lazim .Sadece onlar farkına varınca eve almamakta fayda var .
Şimdi aynısını düşünüyordum ben zaten senede 1 cips yerim ama eşim hergün bisküvi yer. Bütün alışkanlıkları değiştirememiz gerekecek.

Bu arada senin k.v. de rakipsiz yani.. Bu eve taşınınca bir arkadaşım ıslak mendille kanepe silmisti .
Benim bakıcı unibaby yenidoğan ile yer sildi... yani sanırım daha fazla şaşırtmaz beni.

Ben ben 5 ay sürdü benim bulantılar. Gece gündüz vardı. Kilo kaybım olmadı amaahiç kilo alamamıştım. 5.aydan sonra azaldı ama arada hep oluyordu. Amaaaa şimdi çok sağlıklıyız ikimiz de şükür. Çok zor günler ama geçiyor. Biraz dayanmaya çalış

Ne kadar saygısızca bir davranış ne kadar kaba insanlar , her şey hallolur hele çocuklar az daha büyüsün de evler de temiz olur bakımlar da sporlar da diyetler de yapılır yeter ki sağlık olsun mutluluk olsun

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Ben bulantılar yüzünden depresyona girdim artik hayatım alt üst oldu. Bunlari duymak iyi geliyor. Annemler iki aydır bana yerleşti, ise gidemiyorum sürekli Raporluyum. Insallah en kisa surede gecer bu durum

Ne güzel siz kurtulmuşsunuz. Rabbim size ve çocuklarımıza hayrli sağlıklı bir ömür versin. Inşallah kızlarımız torunlarımız bizim yaşadığımız eziyeti yaşamaz :))

Aman canım ne takıyorsun bebeğin hareketlensin arkasından park bahçe koşarken verirsin. Keşke cevabını verseydin. Ben doğumdan öncede kiloluydum şimdide kiloluyum ama çok cevap veren bi yapım olduğu için kimse laf söyleyemez iyiliğm için söyleyenleri zaten kendim bilirim. İnsanlarım bazıları böyle dengesiz ne yazık ki hiç sıkma canını.
Yarim saat çocuk emanet ettim .Çorbasını icirememis tadina bakmis .Haa tuzsuzmus ondan icmiyor demis .Ve tuz eklemiş
Aaa inanamıyorum :) tek seferden bi zararı olmaz ama hiç mi duymamış ki bebeklere tuz şeker vs verilmediğini. Neyse öğrenmiş oldu bi daha yapmaz umarım canım.
Sıkılmışlardır belki püreden canım farklı şeyler yapmayı dene bi daha yemezlerse. Ben hiç tavuk vermedim haşlayıp mı ekliyorsun canım?
Tuzsuz peynir adı altında peynirler satılıyor aslında ama ne kadar tuzsuzdur bilmiyorum ki. Bende lor veriyorum ama kendim bile sıkıldım bence kızımda sıkılmıştır.

Kızım kendisi uyumuyor. Yani sallanma yok ama arada kucağıma alıyorum sakinleştirip yerine koyuyorum yanında duruyorum öyle uyuyor yada kucağıma almadan sakinleştirip yanınds duruyorum. Yanında durmazsam ağlıyor.
Ben beşiğine koyup odadan çıkıyordum. Sizce evime döndüğümde eski düzenimi kurabilir miyim yoksa bunu alışkanlık mı edinir?

Sinirlenmekte çok haklısın cnm bende Bu saldırıya çok maruz kalıyorum isterdim kilo vermeyi ama maalesef olmuyor

Kızlar dısı gelıor bnmkının bugun gordum bırı hafıf uc wermıs alltakı dgerıde gelıor oda cok bellı iki tane bırden cıkarıor gunduz we gece uykular cok kotu oldu nolur bana dişi çıktıkdan sonra eskısı gıbı uyuyacak diyin gcıormu normale donuormu ??????

Canım bu beyorganik tarhanayı sen tattın mı? O kadar kıpkırmızı tarhana ama ben un tadından başka bir şey alamıyorum? Sen de bir tadıp bana dönebilir misin rica etsem? Biber tadı olması lazım azıcık ekşi olması lazım hiç tat yok. Şüphe ettim valla nolur bakabilir misin? En son firmaya eposta yazıcam.

Bence düzene girer yine. Ne kadar olmasa alışık olduğu ev ortamı değil, ailendeydin değil mi? Hiç kaygılanma bence

Bende beyorganik bebek tarhanası aldım. Bizim yaptığımız tarhana biraz ekşi geldi galiba pek sevmediler. Beyorganiği çok sevdiler ama yanakları baya kıpkırmızı oldu. Bir kaç defa denedim her seferinde aynı. Benim kızlarda şimdiye kdr hiç alerjik bir tepki olmamıştı. Gerçi bu tepkide yanakları kıpkırmızı oluyor 1-2 saate geçiyor. Bende kendi tarhanamızla bunu karıştırmaya başladım. ama ben hiç tatmamıştım bir dahakine bakayım tadına.

Bence düzene girer kendi güvenli bildikleri ortamlarına dönünce.

Tavuk ve sebzeleri birlikte haşlayıp sebzeleri çıkardım tavuguda didikleyip suyuyla püre yaptım blender ile ve sonra buz posetlerine doldurdum.

Peyniri bir kez tam yağlı ada organik inek beyaz peyniri bir kerede saklicennet marka %100 keçi organik beyaz peynir aldım. Şimdi peynieri komple suya koydum 2 günde tam çıkıyor tuzu ama 1 gece yeterli olmuyor.

Ben sürekli alışveriş yaptığım ciftlikten aldığım tarhana ile karıştırdım onu yani tek tadını bilmiyorum. Diger tarhananın içinde çok sebze var lezzetli tabi o yüzden anlamam için 2. Paketi almam lazım.
Işin ilginci üzerinde çok sebze yazıyor yani eser miktarda mi eklediler acaba.

Gece uyuyamayinca besliyor musun? Biz sürekli bu yüzden tartışır olduk eşimle ben her uyandığında beslemek istemiyorum ama o emzir diye baskı yapıyor. Bu gece bende inatlastim ve sabahı ettik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…