How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Burda birçok kişi bebeğinin şiddetli ağlamalarıyla ilgili yorum yazarken bana uzak gelirdi benimki çok aşırı ağlayan bir bebek değildi ama Bugün ne olduysa gece uykusuna geçtikten iki saat sonra uyandı emzirdim az emdi sonra reddetti ağlamaya başladı derken bağırarak ağladı ağladı nefesi kesildi :( be yapacağımı şaşırdım. Annemgildeyim. Hastaneye gittik yolda sakinleşti gittiğimizde tamamen susmuştu. Gaz sanırım.

Annem bugünlerde sütün yetmiyormu ki tarzı yorumlar yapıyor sadece tadım yaptırıyorum onu pek mantıklı bulmasa da bişey demiyor. Ben de akşamüzeri yoğurt verdim 7-8 çk. O mu yaptı ki yoğurt tadımı da yapmıştık halbuki

Burda birçok kişi bebeğinin şiddetli ağlamalarıyla ilgili yorum yazarken bana uzak gelirdi benimki çok aşırı ağlayan bir bebek değildi ama Bugün ne olduysa gece uykusuna geçtikten iki saat sonra uyandı emzirdim az emdi sonra reddetti ağlamaya başladı derken bağırarak ağladı ağladı nefesi kesildi :KK43: be yapacağımı şaşırdım. Annemgildeyim. Hastaneye gittik yolda sakinleşti gittiğimizde tamamen susmuştu. Gaz sanırım.

Annem bugünlerde sütün yetmiyormu ki tarzı yorumlar yapıyor sadece tadım yaptırıyorum onu pek mantıklı bulmasa da bişey demiyor. Ben de akşamüzeri yoğurt verdim 7-8 çk. O mu yaptı ki yoğurt tadımı da yapmıştık halbuki
Gaz olduğunu düşünüyorsan eğer yedirdiklerin ayına uygun mu onu kontrol et canım ama diş de ola bilir ve ya burun tıkanıklığı rahat nefes alamamış da ola bilir peteklere suluk koy yatirmadan önce odayı havalandır 2 dk , ve ya kulağı da kaşınmış ola bilir ağladığı an parmağınla kulak deliğini hafif hareket ettir bakalım susacak mı

Oğlum bugün yürüteci kullanmayı öğrendi. Zararlı vs diyorlar ama hayat kurtarıcı kesinlikle. Yaramazlıklar başladı ilk andan ama olsun, kendi başına bir şeyler yapması o kadar iyi oluyor ki. Sürekli kucakta, gezinmemizi istiyordu, şimdi kendisi evin içinde dönüyor. :) Perdeleri falan çekip ağzına sokuyor :KK70: prizlere gitmeye başladı, o sıkıntı işte, ona koruma almamız lazım. Masa örtüsünü tutup çekiyor, üstünde ne var ne yok umrunda değil :KK70: sandalyelerin yanına gidip onlara vuruyor. Duvarlara dokunuyor, sonra eline bakıyor falan :) çok tatlı oldu böyle ya. Normalde şuan uyumak için ağlardı ama kendisi keşif peşinde :)

Evet canım çok iyi oluyor benim kızda kullanıyor kollarım dinlendi inanki :) direksiyon onda istediği yere gidiyor hatta arkamdan mutfağa da geliyor bende az nefes alıyorum :) yalnız yaptıkları yaramazlıklar aynıymış ona çok güldüm :) benimki ek olarak sallanan anakucağına gidip boş sallamaya çalısıyor :) tabi şimdilik gücü yetmiyor .

ladycry ladycry anne sütüyle yapılıyor canım ben bir ara arastırmıştım .Sende tekrar bi bak istersen,ek gıda konusuna gelince avakadoyu yedirmeye çalış kilo alımı için iyi olur.Birde kendi yediklerinden tatdırarak yedirmeyi denermisin bakalım öyle yiyecek mi?

Günaydın kızlar biz sabahın köründe güneşten önce kalktık bugün :) bugün pazı yapcam oğluma tadıma ama nasıl yapayım bilemedim. Tek mi tattırsam patatesli mi yapsam? Siz yaptınız mı kızlar hiç ?

Günaydın kızlar biz sabahın köründe güneşten önce kalktık bugün :) bugün pazı yapcam oğluma tadıma ama nasıl yapayım bilemedim. Tek mi tattırsam patatesli mi yapsam? Siz yaptınız mı kızlar hiç ?
Günaydın canım, benim de aklıma geldi pazı ama bize yapmaya üşendim o yüzden almadım pazardan :))
Tek başına sevmeyebilir pirinçle ya da bulgur ile de verebilirsin.
Ben de ayva verdim bol c vitamini kış meyvesi yesin, tadını alsın diye.

Yürüteç ile ilgili farklı görüşlere rağmen almak istiyorum geçen gün kızımı koyup denedim ne yapacak diye sadece durdu ayakları yere basan da vardı basmayan da alırsam kendinş hareket ettirmeyi öğrenir mi yoksa kızım için henüz değil mi

Ben doktora sormuştum sütünü karıştırmana hiç gerek yok sütünü sade ver demişti

ladycry ladycry anne sütüyle yapılıyor canım ben bir ara arastırmıştım .Sende tekrar bi bak istersen,ek gıda konusuna gelince avakadoyu yedirmeye çalış kilo alımı için iyi olur.Birde kendi yediklerinden tatdırarak yedirmeyi denermisin bakalım öyle yiyecek mi?
.
Sağol cnm o kadar çaresizim ki artık. Bol kalori alsın diye onu düşündüm. Sadece mama verdim içmiyor. Çorbalarını sade mama koyduğumda içmiyor, 1ölöek mama 30cc sütle açtığımda pek anlamıyor, o zaman içirebiliyorum biraz. Zaten tarhana dan başka içtiği bişey de yok. Meyvalar desen armut elma mandalina portakal sevmedi. Sadece muz ve avakado yedirebiliyprym. Yemeyen çocuk çok zormuş. Uykusunda süt içiriyordum ama artık uykuları da hem azaldı hem süresi kısaldı. Nolur akıl verin ben bu çocuğu nasıl alıştırcam yemek yemeğe

Minaako Minaako yediklerimi çok az tuzlu yapıp tattıracağım.cnm,ben yerken deli gibi ağzıma bakıyor. Öğle olunca minik parça ekmek koparıp veriyorum ağzına oyalanıyor

Eki Görüntüle 2225805

Bende çilek mobilyanın sepet beşiğinden var ölçüleri 45*80 6 ay için diye geçiyor ama şimdi 6 aylık olduk hala rahat yatıyor içinde sonrası içinde biraz birlikte yatıp 1 yaşına doğru montestore almak istiyorum kendi girip çıkar rahatça diye , diper türlü yüksek olanlardan düşer diye almak istemiyorum .

Canım artık dönmeler başladı biz de dar gelecek gibi bu tarz beşikler. Benimkide bundan biraz daha büyük ve dikdörtgen. Ama oğlan beşiğin ortasına koyuyorum sağolsun çaprazlama yatıyor kafayı en köşeye götürüyor. Ellerini kollarını koruma kılıfının altından çıkarıp beşiğin korkuluklarını tutuyor :oha:

8-9 aylıkken montessori yatağı kullananamaz mıyız acaba bilmiyorum ki?? Şimdi başka beşik alıp ardından bi de montesssori almak istemiyorum.

Sen nasıl birlikte yatacaksın peki bir süre? Yani ben dönüp durduğu için cesaret edemiyorum birlikte yatmaya. Geçen daha odadayken uyanıkken yataktan düştü zaten. İkimiz de uyuyor olsak neler olur düşünemiyorum :KK48:

kargoda çoğu şey fırlatılıyor ama üzerinde gıda içerdiği yazıyordu kolinin o yüzden daha dikkatli olunmuştur diye düşünüyorum tett irmik un falan mayıs 2019 çorbalar Eylül 2019 yazıyor içine sinmediyse bence iade et canım
Aynı tarihler yazıyor. Kutu biraz eğilip bükülmüştü. Belki kargoda oldu günahını almayayım diyorum. Yine de iade olur mu diye yazdım cevap yok. Bir yolunu bulup iade edeceğim sanırım C cisse0932

Canım doğal ürün demek kendi halinde hiç ilaçlama vs yapılmadan tamamen müdahalesiz ürün demektir. Organikte gübre zirai ilaç kullanılıuor ama bitkisel ya da zararsız olanları kullandıklarını söylüyorlar ki ne kadar doğru bilemem. Birde birkileri suladıkları su çok önemli.
Süper aydınlatıcı oldu sağol canım Ben organik daha saftır diye düşünmüştüm yanılmışım

Yürüteç ile ilgili farklı görüşlere rağmen almak istiyorum geçen gün kızımı koyup denedim ne yapacak diye sadece durdu ayakları yere basan da vardı basmayan da alırsam kendinş hareket ettirmeyi öğrenir mi yoksa kızım için henüz değil mi
Bizimkiler almış altta bölmesi var yere tam basmıyor su an, önünde aktivite bölümü var bayılıyor ama ben fazla tutmuyorum pimpirik ana :)

Bebeği diş çıkaran anneler iştahsızlık var mı? Bebeğim herşeyi yiyordu vermeyince ağlıyordu hatta. Üst dişleri geldiğinden beri yemek yemek istemiyor. Yan dişler çıkıyor şu anda tam rahatladık diyorum yeni diş patlıyor kafayı yemek üzereyim artık. Sütüm azaldı mama ve biberon zaten kabul etmiyor kilo verecek diye korkuyorum. Geçici bir durum mu iştahsızlık tecrübeli anneler ?

Bebeği diş çıkaran anneler iştahsızlık var mı? Bebeğim herşeyi yiyordu vermeyince ağlıyordu hatta. Üst dişleri geldiğinden beri yemek yemek istemiyor. Yan dişler çıkıyor şu anda tam rahatladık diyorum yeni diş patlıyor kafayı yemek üzereyim artık. Sütüm azaldı mama ve biberon zaten kabul etmiyor kilo verecek diye korkuyorum. Geçici bir durum mu iştahsızlık tecrübeli anneler ?
Ek gıdayı reddediyor mamasını içiyor. Emmesi ve dolayısıyla benim sütüm azaldı. Bugün 2 kez sağdım işyerinde çıkan toplam 70 cc

Ek gıdayı reddediyor mamasını içiyor. Emmesi ve dolayısıyla benim sütüm azaldı. Bugün 2 kez sağdım işyerinde çıkan toplam 70 cc
En azından mama alıyormuş. Onu zaten 2. Ayından sonra hiç almadı. Sağsam biberon almıyor. Sütüm az zaten yetmiyordur muhtemelen. Yoğurt yemeyi reddetmiyor sadece. Ne zaman ara verecek bu dişler bilmiyorum. Üst dişleriniz cıktı mı

Back