• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkide öyle, elimle okşuyorum bana mısın demiyor, yatır kaldır yaptım, belki 20 kere yaptım koyduğumun saniyesinde ağlayan çocuk, yatay pozisyona geçince ağlamaya başladı. Bu seferde her ağlamasında kucağa alınıyor buna alışır diye onu da yapamadım. Artık veriyorum ağzına biberonu öyle uyuyor, düşüp uyanırsa veriyorum tekrar. Yine 4-5 kere uyanıyor. Off tükendim ya
Biberon almayanlar ne yapacak pekiiii... Ühüüü

Nasıl uyuyacak Peki bunlar yaa?? Günlerdir kısacık saatlik uykularla duruyor resmen. Gece zaten milyon kez uyanıyor daha ben yastığa başımı koymadan tekrar kalkıyor. Nedir bu anlamıyorum neden yapıyor? Bi sorun var demek ki ama ben çözemiyorum. Delirmeye ramak kaldı?! Şeytan diyo daya anasonu o da uyusun sen de!???
Bizimki de 4-5 gündür öyle saate baktım gece 3:30 a kadar 20 dkda bir kalktı

Saat 4 gibi yatırdım en son. Yoğurt makinesinde yoğurt vardı, nasılsa maksimum bir saate uyanırız, yoğurdu o zaman dolaba alırım dedim. Sabah 8e kadar deliksiz uyumuşuz. Şok. Bir de dışarı çıkmaya kalkarsak öğlen uykuları yarım saatten bir buçuk iki saate çıkıveriyor

Bu 6. Ay aşıları neymiş ya ilk defa ateşi çıktı bide dişle karışınca berbatız 10dkda uyuyan çocuk 2 saattir sallanmayla bile uyumuyor :(

Bende aynısı aldım araba koltuğu ama 15 ay diyor . O zamana kadar ana kucağı tipleri ile nasıl olcak bilemedim.
Bizim de sorun o. Kg olarak anakucağı hala olur gibi ama çocuğun ayakları şimdiden taşıyor ve arka koltuga bastıgı için basınç olup zarar verir diye düşünüyorum. Daha 6 aylık bile değil, 15 aya kadar beklemek hayal

Bu 6. Ay aşıları neymiş ya ilk defa ateşi çıktı bide dişle karışınca berbatız 10dkda uyuyan çocuk 2 saattir sallanmayla bile uyumuyor :KK43:
Gecmis olsun. Bizim de asi dündü. 8 den beri uyutmaya calisiyorum yeni uyudu .Dun agladi diye yatak odasindan cikardim sakinlesince geri getirdim .Bu sefer ayni hatayı yapmadım ama yine uyumadi .

İyi geceler kızlar, umarım bebekleriniz mışıl mışıl uykuya geçmişlerdir :) bizim 2.diş çıkacak görünüyor çok fena kaşınıyor salyası akıyor uyku şekli değişti yine...

Evet bende kadın doğumcuma bile güdemedim bu tahlili de 6. Ay aşısına gidince aklıma geldi de dedim bi baktırayım kendimi iyi hissetmiyorum çünkü. Gitmek lazım gerçekten.
Ben de 6.ayı bitirdik anca geçen hafta gittim göğsüm sıkışmıştı demir mi düşük acaba dedim iç hastalıkları baktı gazdır dedi ama, ekg de çekilmem lazım , tahliller iyi d vit çok düşük. Depresif hallerimi etkiliyor. Damla da kullanıyorum ama çok bi işe yaramıyor, iğnesi varmış onu alıcam. Bir ara da kadın dıpumcuya gitmem lazım sol yumurtlığım acıyor dikişlerim acıyor :(
Sana da geçmiş olsun canım.
Mama da içiyor beni de emiyor canım ya. Doymuyor mu anlamadım. Bazen 60lık mamayı bitirmiyor bile ama beni emiyor arkasından. Diş dedi doktor da 2aydır ne dişi yaa? Beyazlık var diş etlerinde ama çıkan yok daha. Jel de sürüyorum pırasa filan veriyorum kaşısın diye yok.

Düşünmez miyim en çok düşündüğüm şey o canım ya..bizde beslenme sıkıntısı var. 5dk sonra da emiyor ağlıyor. 3saat sonra da emiyor. Kaç kere denedim yatay pozisyona gelince daha çılgın gibi ağladı. Sadece 3-4 kere sakinde beşiğindeyken yağmur sesi açtım bacağına pat pat yaptım uyudu yarım saatte filan ağlamadı da hiç. Sevindim ben de oh ne güzel alışıyor böyle uyumaya diye. Ama sonra yine ağlama krizleri olmaya başladı. 4-5-6saat uyanık kalıyor koca adam gibi dün 1e doğru ancak uyudu. Oynuyor gülüyor şımarıyor gecenin 12sinde ya. Gözleri kıpkırmızı olmuş halbuki. Ben de sen gibi 2saat uyanık kalınca rutin uygulayıp yatırsam mı beşiğine acaba? Uykusu olmasa da??

Diş olabilir canım ama 2aydır böyle bezdim valla ya. Günde 180cc içiyor bazen bırakıyor da. Gece yine uyanınca bi vericem mama bakalım uyuyacak mı. ??

Hadi hayırlı olsun darısı başımıza canım :) çıksa da rahatlasak artık ya..

Aynen derin uyumuyor demek ki. Pat diye açıyor gözleri beşiğe alınca. Ben artık kaçta uyuduk kaçta kalktık ne kadar emzirdim hatırlamıyorum bile. Devreler yandı resmen. Mutfağa gidiyorum bişey almaya gidince unutuyorum ne yapcaktım diyorum. Banyoya götüreceğim kirli çamaşırı mutfağa götürdüm bu gün. Hunilere az kaldı az :rolleyes:
diştir o canım..bizimde 1.5 aydır sıkıntı vardı... 2.diş geliyor. ben de dün pazara ve dışarı çıktım bir yerde de soluklandım, salep diye oğlanın mamasını dikliyordum garson kızlar gülüştüler :))

Avent penguen var disini kaşıyor ama ben yardımcı olsam bile kesinlikle içmiyor
aynısı ben de de var işe yaramadı, çekemiyor. Eski usul bizim kullandıklarımızdan al delikli hani eğimli sert plastik aşağıya eyince akıtıyor onu dene canım hem ucuz 9 mu 13 mü neydi fiyatı weebaby.

Gecmis olsun. Bizim de asi dündü. 8 den beri uyutmaya calisiyorum yeni uyudu .Dun agladi diye yatak odasindan cikardim sakinlesince geri getirdim .Bu sefer ayni hatayı yapmadım ama yine uyumadi .
sağol canım sizede geçmiş olsun valla yatakta yatmadı kucağıma aldım salladım uyur gibi oldu yatağa koyunca uyandı ev tipi sallanan ana kucağı var yatağın üstüne onu koydum sallaya sallaya şimdi uyudu yatağa koysam uyanacak napıcam bilmiyorum böylede uyusa terleyecek

Baldananne saat 23:00 e kadar ücretsiz uyku danışmanlığı veriyormuş. Ama sanırım çekilişle tek kişiye İsterseniz bakın bir

Eklentiler

• Screenshot_20190115-222841.jpg
    Screenshot_20190115-222841.jpg
    86,1 KB · Görüntüleme: 25
Bende birgün kendi evimiz olursa montesori oda istiyorum yaaa, alırsan muhakkak paylaş benimle :))

Trifix i-size 2 cnm

Bende ondan almak istediğim için küçük beşik aldım birde dolap sadece , 1 yaşında alırım odasına kısmetse :)

Vay anası ne dismis ya uyumuyor arkadaş, kanguruda önüme taktım evi turluyorum. Üst bluz düğmeli çıldırmış gibi düğme kemiriyor
pırasa var mi evde? Rahatlatır kaşısın bol bol, akşam üzerleri verebiliisin bir de diş jelleri var hayatım ya onlar da bir saat filan kesiyor iyi geliyor biraz. Ama pırasa daha etkili..

pırasa var mi evde? Rahatlatır kaşısın bol bol, akşam üzerleri verebiliisin bir de diş jelleri var hayatım ya onlar da bir saat filan kesiyor iyi geliyor biraz. Ama pırasa daha etkili..
Diş jeli rahatsız ediyor gibi geldi bana dün calgel kullandım. Uyutmustum 15 dk sonra ağlayarak uyandı sürekli ağzını açıp kapatıyordu. Hani biz susayınca yaparız ya rahatsız olmuş gibiydi emince sakinleşti. Pırasa kopmazmı ? 4 dişi var şu an, üst iki dişin hemen yanlarında birer tane daha kabarmış bu dişlerin çıkma sırası nasıl acaba. Biraz bakınmıştım internette 10.ayda çıkar yazıyordu. C Cersei92 5.diş hangisi geldi sizin. Daldan dala atlıyorum ama ben kızı sallıyorum kocam horluyor kafamdan yastık basmak gibi düşünceler geçiyor su an

Diş jeli rahatsız ediyor gibi geldi bana dün calgel kullandım. Uyutmustum 15 dk sonra ağlayarak uyandı sürekli ağzını açıp kapatıyordu. Hani biz susayınca yaparız ya rahatsız olmuş gibiydi emince sakinleşti. Pırasa kopmazmı ? 4 dişi var şu an, üst iki dişin hemen yanlarında birer tane daha kabarmış bu dişlerin çıkma sırası nasıl acaba. Biraz bakınmıştım internette 10.ayda çıkar yazıyordu. C Cersei92 5.diş hangisi geldi sizin. Daldan dala atlıyorum ama ben kızı sallıyorum kocam horluyor kafamdan yastık basmak gibi düşünceler geçiyor su an
gece gece güldürdün yine :)) şu an ortam göxümde canlandı. Eşin niye orda uyuyor gitsin başka odada uyusun. Biz kovdk valla bi de yeni yatak aldık oh mis. Allah kolaylık versin pırasa anca bir kaç dakika iş görür kopartır tabii o hırsla ama başında durcan, ya da en güzeli farklı bir jel. karanfil yağı da iyi geliyormuş sanki bir yerde okudum ama bir bak istersen netten canım. (Benimde gözler gitti yakın gözlüksüz zor yazıyorum)

Son düzenleme:
Bizim de sorun o. Kg olarak anakucağı hala olur gibi ama çocuğun ayakları şimdiden taşıyor ve arka koltuga bastıgı için basınç olup zarar verir diye düşünüyorum. Daha 6 aylık bile değil, 15 aya kadar beklemek hayal

15 ay değil ccanım onlar, 9-18 kg yada 76-105 cm arası kullanılıyor. 76 cm olmaları da 1-2 aydır diye tahmin ediyorum. Benim oğlum en son 70,5 cm idi.

Back