Mama da içiyor beni de emiyor canım ya. Doymuyor mu anlamadım. Bazen 60lık mamayı bitirmiyor bile ama beni emiyor arkasından. Diş dedi doktor da 2aydır ne dişi yaa? Beyazlık var diş etlerinde ama çıkan yok daha. Jel de sürüyorum pırasa filan veriyorum kaşısın diye yok.
Düşünmez miyim en çok düşündüğüm şey o canım ya..bizde beslenme sıkıntısı var. 5dk sonra da emiyor ağlıyor. 3saat sonra da emiyor. Kaç kere denedim yatay pozisyona gelince daha çılgın gibi ağladı. Sadece 3-4 kere sakinde beşiğindeyken yağmur sesi açtım bacağına pat pat yaptım uyudu yarım saatte filan ağlamadı da hiç. Sevindim ben de oh ne güzel alışıyor böyle uyumaya diye. Ama sonra yine ağlama krizleri olmaya başladı. 4-5-6saat uyanık kalıyor koca adam gibi dün 1e doğru ancak uyudu. Oynuyor gülüyor şımarıyor gecenin 12sinde ya. Gözleri kıpkırmızı olmuş halbuki. Ben de sen gibi 2saat uyanık kalınca rutin uygulayıp yatırsam mı beşiğine acaba? Uykusu olmasa da??
Diş olabilir canım ama 2aydır böyle bezdim valla ya. Günde 180cc içiyor bazen bırakıyor da. Gece yine uyanınca bi vericem mama bakalım uyuyacak mı. ??
Hadi hayırlı olsun darısı başımıza canım :) çıksa da rahatlasak artık ya..
Aynen derin uyumuyor demek ki. Pat diye açıyor gözleri beşiğe alınca. Ben artık kaçta uyuduk kaçta kalktık ne kadar emzirdim hatırlamıyorum bile. Devreler yandı resmen. Mutfağa gidiyorum bişey almaya gidince unutuyorum ne yapcaktım diyorum. Banyoya götüreceğim kirli çamaşırı mutfağa götürdüm bu gün. Hunilere az kaldı az