Canım sağlık ocağına götürüyorum her ay aşı için ama istediğim cevapları alamıyorum ki. Benimki daha 7 kilo olmadı mesela 6 aylığız. Persentilde çok geride. Gelişimi nasıl diyorum hemşireye ben bilemem doktora sor diyor. Doktora soruyorum anne sütüyle besle sadece diyor. Mamayı bırak diyor e nasıl bırakayım bu durumda kadın da o alanda uzmanlaşmamış ki haklı kaçamak yorum yapmakta. Asm dekilerin hepsi birbirinden tuhaf. Şimdi ben mamayı arttırıcak mıyım çocuk doyacak mı hepsi soru işareti. Ama eşimegöre doktor da birşey demiyormuş kilosuna boyuna bakıyormuş tamam.
Kesinlikle haklısın zaten aklımda bir sürü soru vardı. Kilo mama aşılar vs. En kötü öyle yapayım yapacak birşey yok. Ama benim kızdığım ve üzüldüğüm nokta şu ki bu bizim evladımız ve onun için elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız. Hastaneye vereceğimiz 60 lira bizi batırmayacak ama kurtarmayacak da. Aynı şeyleri başka konularda da yapıyor iyice sinirlerim bozuldu artık
Evet ben de gerekli olduğuna inanıyorum ve asm de pek birşey yapılmıyor yukarıda da özetledim mesela. İnsan sorduğu şeye cevap alamıyor.
Canım onunki uyuyor kendi kendine. Ve kısa sürede alıştı. O daha 4 aylık falandı rutin uyguluyordu. Banyo kitap masal vs emzik ve uyku arkadaşı da kullanıyor. Aklında birşeyler varsa sorabilirim yine