- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
- #79.101
canim 6. Aya kadar her ay, sonra 6-8-10-12. Aylarda ve 1 yasindan sonra da 3 ayda 1 kontrol gerekli diyor bizim doktorumuz. Saglik sigortasinin kapsamina gore daha sık da goturulebilir dedi.Kızlar ya bugün 6. Ay kontrolümüz vardı eşim götürmedi. Gereksiz yere para veriyoruz hiçbirşey yapmıyor boyuna kilosuna bakıyor bundan sonra hasta olursa götürürüz böyle aylık kontrole götüremeyiz dedi. Vallahi çok bunaldım bu adamın vurdumduymazlığından. kendimi çıkmazda hissediyorum. Boşanmayı bile düşünür oldum. Sürekli bir maddiyat konusu. Çok şükür kazanyoruz ama harcamaya gelince paramız olmuyor ne hikmetse. Doktora para vermek adamı geriyor. O da bulduğum en uygun fiyatlı hastaneye gidiyorum yanı. Cebimizde para olmasa derim tamam haklısın ama bu ay buna ayıracak bütçemiz varsa böyle tepki vermesi zoruma gidiyor. Ben gereksiz harcama yapan oluyorum. Sizce gereksiz mi her ay kontrole gitmek? Ben mi yanlış yapıyorum gerçekten? Bu çocuk mama takviyesi alıyor kilo alımı normal mi merak ediyorum herşeyden önce mesela.
Adama açikça aile hekimi de muayene edip, boy/kilo bakiyor, bir de cift dikis size de getiriyoruz gerekli mi dedim, gerekli dedi.
Gerci benim her seferinde bir suru soracagim sey de oluyor.
Buarada 6.ayda rutin idrar tahlili yapiliyormuş. Menenjit aşisini da 13. Ayda tek doz olacakmiş.