2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar merhaba. Bebekle ev işi yapabilen var mı aranızda? Yani gerçekten işin içinden çıkamıyorum artık birilerine muhtaç olmak çok zoruma gidiyor. Babanesi bebeği tutarken evi temizleyebiliyorum onun dışında kesinlikle kucaktan inmiyor inmediği için su bile içemiyorum. Kanguruyu denedim arkadaş bir şeyin içinde olma fikrinden hazetmiyor basıyor çığlığı. Yanımda odadan odaya taşıyayım dedim kucak kucak diye basıyor yine yaygarayı. Kendi kendine de oyalanmıyor. Ne yapıyorsunuz siz bu durumda ? özellikle yalnız bakan anneler? Görüşlerinizi alabilir miyim? Bir de hiç kucaktan inmeme mevzusunu yaşayan ve çözüm getirebilen var mı?

Evet arttı atak tarihleri gene tam tuttu bende

bence emniyet kemeri takmamaya, oto koltugunu gerektigi gibi kullanmamaya saglammm cezalar gelmeli ki, en azindan bizim gibi tedbirli olan ama cahillere anlatamayan insanlar, trafikte yakalanirsak yuksek mebla ceza yeriz diye o kisileri uyaracak bir sebep bulabilmeli!!!
Ancak ceza korkusuna yola gelen bir milletiz maalesef...

20 gün canım. annem için böyle şeyler düşündüğümde utanıyorum ama her seferinde aynı şeyleri hissettiriyor.
yani kafalarina gore takilmasalar iyi olur tabi. Anne/kv buyuklerde bir temizlik aski oluyor nedense. Suanda temizlik dusunulecek zaman mi yani sen zaten ise gidiyorsun. Neyse 20 gun idare edebildigini et, edemedigini ikna etmeye calis canim, insallah orta yolda bulusursunuz.
cok basit:
Çozumu is yapmamak
yapamiyorum, bebek zaten gunduz/gece uyumuyor hic umrumda degil ne ev ne temizlik. Toz obekleri el salliyor her yerden

bıraktırmayı denedim ve çoook ağladı. inat ettim vermedim ama bir gün sürdü maalesef. gece yarısı uyanıp emziksiz uyumayınca pes ettim. aslında biraz daha sabretsek kendileri düşen emziği takabilecekler galiba

tek çözüm ilgisini çekebilecek oyuncaklar. dönence, oyun halısı dışında benimki de kucaktan inmiyor. günlerce yemeksiz kaldı ev. ev işinden vazgeçtim zaten

tek çözüm ilgisini çekebilecek oyuncaklar. dönence, oyun halısı dışında benimki de kucaktan inmiyor. günlerce yemeksiz kaldı ev. ev işinden vazgeçtim zaten
Oyuncakları iki kemirip bırakıyor +3 dk (belki yarım bardak çay içebiliyorum); oyun halısı da maksimum 7 dk. yani çözümsüz

Kanguru diyecektim ama sevmemiş. Allah yardımcın olsun. Benimki de kucakçı, slinge koyuyorum öyle evi temizliyorum.

Havuç yedikten sonra oldu bizimkilerde turuncu turuncu parçalar vardı. Arada yeşilde yaptılar ama ben soğuk algınlığına bağladım.

Sorma canım maksat gereksiz laf söylemek olsun....
Ama soyledim valla eşime de çok saçma sapan konuşup duruyor dedim.O da boşver patavatsızlik yapmış takma kafana bile dedi

Niye bazısının sütü yaramasın tövbe tövbe !! Allah herkesi eşit yaratmış onun bazısı dediği bir Anne !! Elbette bilir evladı için en iyisini .. Bi bitmedi söylecekleri yahu sen 3. yü doğurdun büyütüyorsun ayıptır hâlâ akıl vermek ..

Hangi ara yıkayacak balkonları yahu ? Biz niye bulamıyoruz öyle bir zaman ? Ben 5 dk wc gitsem gözünün yaşı kulağına inmiş buluyorum

Yalnız değilsin bende de durum aynı emek emek mutfağa anakucağı tasıyorum yerini ayarlayıp ( mutfak küçük) oturtuyorum en fazla 5 dk duruyor etrafı izleyip sıkılınca basıyor yaygarayı sonra kucakta bebek tek elle yemeği karıstırken buluyorum kendimi zaten tek elle iş yapma , kucakta bebekle eğilip kalkma , 2 elimle 5 eşya taşıma işlerinde uzmanlaştım

Canım ben havuç kabak ve yoğurt verdim sadece. Kakasında evet vardı kabak zaten püre kıvamında kakada direk püre gibiydi ve yeşilimsiydi. Canım muz tatlı neden ilk olarak muzu tercih ettin acaba merak ettim?

Oyuncakları iki kemirip bırakıyor +3 dk (belki yarım bardak çay içebiliyorum); oyun halısı da maksimum 7 dk. yani çözümsüz
Benimkinin puzzle matı var ve oyun halısı çok seviyor onların üzerinde ordan oraya yuvarlanmayı. Bir sürü de oyuncağı var onlarlar oynuyor maşallah. Arada sıkılıyor tabi sık sık yanına gidip oyuncak veriyorum eline yakınına.. Oyalanıyor o şekilde sonra sıkıldı mı zaten kucağıma alıyoruö gene geri koyuyorum. Ben çok erken alıştırdım ama oyun halısına o yüzden galiba seviyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…