• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Mervikkkk Mervikkkk canım ben de başta pek beceremedim dışarı çıkıyordu hep. Şimdi yapa yapa daha iyi olmaya başladım. Videoyu izlemedim ama yazıyı gördüm. Aynen öyle yapıyorum. Öncesinde biraz masaj yapıyorum. Nette elle sağım videoları vardı öyle izlemiştim. Mesela makine çekmiyor hiç boş çekiyor göğsümü süt çıkmıyor pompayı çıkarıp elle sağıyorum fışkırıp geliyor biraz sonra damlıyor. Pompanın hunisini altına koyuyorum sağarken oraya toplanıyor direk etrafa gitmiyor. Tabi damlayıp elime bulaşanlar oluyor ama bi arkadaş demişti makine ile 120cc sağmış sonra elle devam etmiş bi 120cc daha çıkarmış. :oha: O kadar profesyonel olabilir miyim bilmem :). Geçen de ilk sağımda 30 çıktı birinden sevinçten uçtum resmen :)

Umarım canım

Kaşıkla veya kahve fincanı ile :)

Ya ben de elimle yaptım bir dönem ama beceremedim galiba yarısı dışarı fışkırıyor yarısı elimin altından akıyor kalıyor az birşey. Keşke becerebilsem çok pratik birşey aslında. Çok da çıkmıyor öyle sağında lll Türkiye deki videodaki gibi denemiştim ben sen nasıl yapıyorsun :)

Amin inşallah canım. Ben de kontrole gitmek istiyorum bronşitten şüpheleniyorum bir günde değişti çocuk
Teşekkürler :)

Kızlar ilk sayfada beklenen doğum tarihleri ,cinsiyet , isim falan tablosu vardı hani, kimisi boş kaldı, kimisi değişti, kız beklerken erkek oldu, milyonlarca isim arasından biri seçildi falan. Siz de isterseniz ben tablo güncellemeye talibim.
Kullanıcı adı, şehir , doğum tarihi, kaç haftalık doğdu, isim olarak düşündüm. Ne dersiniz? Forumda aktif olanların işine yarar hem
Tekirdağ
01.08.2018
38+1
Ece

İsimle ifşa olunmaz heralde soyadı vermiyoruz sonuçta. Bu arada ağustos annelerine nolmuş ben konuyu kaçırdım sanırım ama ben burda sizlerle kopmak istemiyorum kızlar. En yakın arkadaşımdan daha yakın olduğunuz zamanlar oldu aylardır. Yani sosyal medyadan vs birbirimizle iletişim halinde mi kalamıyoruz aslında daha güzel oluyor o şekilde ama yasak olan bu mu bilmiyorum :)

Kızlar aylık koruyucu iğne hakkında bilgisi olan var mı? adetimin 4.günüydü iğne yaptırmıştım üstünden 10gün geçti ve lekelenme başladı bende göğüs hassasiyetide var bi kaç gündür. KK da bu konuyla ilgili çok konu açılmış iğneden 10 _ 15 gün sonra lekelenme olabiliyormuş birde ayda yılda bi çılgınlık yapalım dedik amaaa eşim malesef korunmadı:bicak: çok kızdım tedirginim ertesi gün hapı alacağım adetime 20gün var iğneden dolayı değişedebilir, bilmiyorum.
Allak bullak oldum. İğne olduktan sonra ek korunmak lazım diye düşünüyodum güvenemiyorum bir türlü. Napsam ?

Bu sabah doktor muayenemiz vardı hava çok soğuk olur diye endişe etmiştim ama kar yağdığı için yumuşak bir hava vardı etrafa baktı durdu her yer bembeyaz dedi sanırım:) 350gr almış bu ay ek gıdayı genişletti lan tahlili verdik kan alırken ve sonrasında küçük çaplı kıyamet koptu aklına geldikçe agladı kızım :)

Neden kan verdi canım?

Günaydın kızlar bu gece ilk defa kizim uykusunda ağlamadan uyudu ve yanımda yatmadı bende rahat bir uyku çektim. 11 gibi kasik mamasını yedirip yatırmıştım ondan her halde rahat uyudu karnı toktu.
Hangi kasik mamasini kullanıyorsun canim ?
Bir de ne zaman başladın?

Herkese mutlu hafta sonları
Dün bizimde 5.ay kontrolü vardı gözü ara ara aktığı için göz doktoruna yolladı rota asısı yapıldı kontrol oldu göz muayenesi derken 3 saat hastanede kaldık :(
Hafif hırıltısı var dıye ventolın şurup verdı doktoru öbür aya tadıma başlarız daha erken dedı
Göz doktoru da damla ve masaj verdı 1 yaşına kadar bekleyelim geçmezse ameliyat olması gerekebilir dedı inşallah gerek kalmaz :(

Kızlar ilk sayfada beklenen doğum tarihleri ,cinsiyet , isim falan tablosu vardı hani, kimisi boş kaldı, kimisi değişti, kız beklerken erkek oldu, milyonlarca isim arasından biri seçildi falan. Siz de isterseniz ben tablo güncellemeye talibim.
Kullanıcı adı, şehir , doğum tarihi, kaç haftalık doğdu, isim olarak düşündüm. Ne dersiniz? Forumda aktif olanların işine yarar hem
Ben de yazayım canım cisse0932 kocaeli 10.07.2018 38+5de doğdu Toprak arden ilk bebeğim

Kızlar bizde bugün 5. Ay kontrolüne gittik. Ben 1 haftasır düzenli çekiyorum ığlumun burnunu. İyi dedi iyileşir dedi ilaç falan vermedi. 700 g almışız Bu ay. 1 cm uzamışız. Genel durumu gayet iyi dedi şükür.ek gıda için 1 ay daha bekleyelim dedi kilosu falan iyi dedi. Bu bungıldak hala kapanmamış kapanan var mı kızlar hiç?

Son düzenleme:
Kızlar bizde bugün 5. Ay kontrolüne gittik. Ben 1 haftasır düzenli çekiyorum ığlumun burnunu. İyi dedi iyileşir dedi ilaç falan vermedi. 700 g almışız Bu ay. 1 cm uzamışız. Genel durumu gayet iyi dedi şükür.ek gıda için 1 ay daha bekleyelim dedi kilosu falan iyi dedi. Bu bungıldak hala kapanmamış kapanan var mı kızlar hiç?
Bizim de bıngıldak henüz kapanmadı doktor normal dedı sizin boy kilo nasıl :) :)

Herkese mutlu hafta sonları
Dün bizimde 5.ay kontrolü vardı gözü ara ara aktığı için göz doktoruna yolladı rota asısı yapıldı kontrol oldu göz muayenesi derken 3 saat hastanede kaldık :KK43:
Hafif hırıltısı var dıye ventolın şurup verdı doktoru öbür aya tadıma başlarız daha erken dedı
Göz doktoru da damla ve masaj verdı 1 yaşına kadar bekleyelim geçmezse ameliyat olması gerekebilir dedı inşallah gerek kalmaz :KK43:
Tek dr a bagli kalma canim .Hele ki göz icin .Rabbim sifa versin .Sıkma canını. Bazen sadece %10 ihtimallik bir seyi önümüze koyuyorlar ve gereksiz üzülüyoruz. Yıllar once bir dr un yanlis numara gözlük yazmasi ve bunu 6 ay kullanmam yuzunden basima gelmeyen kalmadı. O zamanlar cocuktum .Simdi olsa 5 dr gezerdim.

Maşallah. 1 yaşa doğru kapanıyor diye biliyorum.

Back