- Konu Sahibi ayprensesii
- #75.501
Belli miktarda su alması gerekiyor ya, onu nasıl ayarlayabilirim kaşıkla?Kaşıkla ver canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli miktarda su alması gerekiyor ya, onu nasıl ayarlayabilirim kaşıkla?Kaşıkla ver canım?
Teşekkürler :)Umarım canım
Kaşıkla veya kahve fincanı ile :)
Ya ben de elimle yaptım bir dönem ama beceremedim galiba yarısı dışarı fışkırıyor yarısı elimin altından akıyor kalıyor az birşey. Keşke becerebilsem çok pratik birşey aslında. Çok da çıkmıyor öyle sağında lll Türkiye deki videodaki gibi denemiştim ben sen nasıl yapıyorsun :)
Amin inşallah canım. Ben de kontrole gitmek istiyorum bronşitten şüpheleniyorum bir günde değişti çocuk
Valla belli miktarla ugrasamiyorum ben ne kadar içerse çocuk ki bir ölçek bile yapmıyor.Belli miktarda su alması gerekiyor ya, onu nasıl ayarlayabilirim kaşıkla?
TekirdağKızlar ilk sayfada beklenen doğum tarihleri ,cinsiyet , isim falan tablosu vardı hani, kimisi boş kaldı, kimisi değişti, kız beklerken erkek oldu, milyonlarca isim arasından biri seçildi falan. Siz de isterseniz ben tablo güncellemeye talibim.
Kullanıcı adı, şehir , doğum tarihi, kaç haftalık doğdu, isim olarak düşündüm. Ne dersiniz? Forumda aktif olanların işine yarar hem
Belki isim çıkarılabilir ama zaten çoğumuzun bu tür bilgileri başta. verilmiş durumda. Sadece güncelleme amaçlı düşündüm ben
O zaman ilk bilgi benden
İstanbul dogum yeri
Tarih:10/07/2018
38+2 g.doğdu
3.cocuk Adi Yiğit
Yeterli mi bilgiler Cnm
Bu sabah doktor muayenemiz vardı hava çok soğuk olur diye endişe etmiştim ama kar yağdığı için yumuşak bir hava vardı etrafa baktı durdu her yer bembeyaz dedi sanırım:) 350gr almış bu ay ek gıdayı genişletti lan tahlili verdik kan alırken ve sonrasında küçük çaplı kıyamet koptu aklına geldikçe agladı kızım :)
Demir damlasına başlamak için cnmNeden kan verdi canım?
Tablo yapıp paylaşayım ilk sayfadaki gibi dedimNereye yazacaksın canım ben uzak kaldm misafirlerim vardı alamadm tlfnu elime pek
Hangi kasik mamasini kullanıyorsun canim ?Günaydın kızlar bu gece ilk defa kizim uykusunda ağlamadan uyudu ve yanımda yatmadı bende rahat bir uyku çektim. 11 gibi kasik mamasını yedirip yatırmıştım ondan her halde rahat uyudu karnı toktu.
Ben de yazayım canım cisse0932 kocaeli 10.07.2018 38+5de doğdu Toprak arden ilk bebeğimKızlar ilk sayfada beklenen doğum tarihleri ,cinsiyet , isim falan tablosu vardı hani, kimisi boş kaldı, kimisi değişti, kız beklerken erkek oldu, milyonlarca isim arasından biri seçildi falan. Siz de isterseniz ben tablo güncellemeye talibim.
Kullanıcı adı, şehir , doğum tarihi, kaç haftalık doğdu, isim olarak düşündüm. Ne dersiniz? Forumda aktif olanların işine yarar hem
Bizim de bıngıldak henüz kapanmadı doktor normal dedı sizin boy kilo nasıl :) :)Kızlar bizde bugün 5. Ay kontrolüne gittik. Ben 1 haftasır düzenli çekiyorum ığlumun burnunu. İyi dedi iyileşir dedi ilaç falan vermedi. 700 g almışız Bu ay. 1 cm uzamışız. Genel durumu gayet iyi dedi şükür.ek gıda için 1 ay daha bekleyelim dedi kilosu falan iyi dedi. Bu bungıldak hala kapanmamış kapanan var mı kızlar hiç?
Tek dr a bagli kalma canim .Hele ki göz icin .Rabbim sifa versin .Sıkma canını. Bazen sadece %10 ihtimallik bir seyi önümüze koyuyorlar ve gereksiz üzülüyoruz. Yıllar once bir dr un yanlis numara gözlük yazmasi ve bunu 6 ay kullanmam yuzunden basima gelmeyen kalmadı. O zamanlar cocuktum .Simdi olsa 5 dr gezerdim.Herkese mutlu hafta sonları
Dün bizimde 5.ay kontrolü vardı gözü ara ara aktığı için göz doktoruna yolladı rota asısı yapıldı kontrol oldu göz muayenesi derken 3 saat hastanede kaldık
Hafif hırıltısı var dıye ventolın şurup verdı doktoru öbür aya tadıma başlarız daha erken dedı
Göz doktoru da damla ve masaj verdı 1 yaşına kadar bekleyelim geçmezse ameliyat olması gerekebilir dedı inşallah gerek kalmaz![]()
Maşallah. 1 yaşa doğru kapanıyor diye biliyorum.Kızlar bizde bugün 5. Ay kontrolüne gittik. Ben 1 haftasır düzenli çekiyorum ığlumun burnunu. İyi dedi iyileşir dedi ilaç falan vermedi. 700 g almışız Bu ay. 1 cm uzamışız. Genel durumu gayet iyi dedi şükür.ek gıda için 1 ay daha bekleyelim dedi kilosu falan iyi dedi. Bu bungıldak hala kapanmamış kapanan var mı kızlar hiç?