• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ilk sayfada beklenen doğum tarihleri ,cinsiyet , isim falan tablosu vardı hani, kimisi boş kaldı, kimisi değişti, kız beklerken erkek oldu, milyonlarca isim arasından biri seçildi falan. Siz de isterseniz ben tablo güncellemeye talibim.
Kullanıcı adı, şehir , doğum tarihi, kaç haftalık doğdu, isim olarak düşündüm. Ne dersiniz? Forumda aktif olanların işine yarar hem

Kızlar ilk sayfada beklenen doğum tarihleri ,cinsiyet , isim falan tablosu vardı hani, kimisi boş kaldı, kimisi değişti, kız beklerken erkek oldu, milyonlarca isim arasından biri seçildi falan. Siz de isterseniz ben tablo güncellemeye talibim.
Kullanıcı adı, şehir , doğum tarihi, kaç haftalık doğdu, isim olarak düşündüm. Ne dersiniz? Forumda aktif olanların işine yarar hem
O zaman ilk bilgi benden
İstanbul dogum yeri
Tarih:10/07/2018
38+2 g.doğdu
3.cocuk Adi Yiğit
Yeterli mi bilgiler Cnm

Kendimi yatağa atıp hiçbir şey düşünmeden uyumak istiyorum. Hava o kadar soğuk ki, yorganın altında sıcacık yatakta kıvrılıp yatmak. Çok büyük bir hayal değil mi? :KK43: kaç kış böyle geçer ki?
Gece kar yağmıştı onun huzuru vardi.resmen 15 saat uyu denen havaydi, ortamdi. Ama ne oldu saat başı uyandığımız için 5 saat bile yalan oldu

Hahaha çok hoşsun vallaa... bende geçen oğlan uyurken süpürgeyi açayım dedim çığlık kıyamet kopardı ortalığı.. iyice unutcaz iş yapmayı bu gidişle:KK49:
Uyurken uyanmasin diye ,uyanikken korkmasin diye yapmiyorum .Sonra koca pazari evde temizlikle geciriyoruz.
Önce dağınıklığı topluyoruz galiba :deli:
Off evet .Salon hep temiz duruyordu .Kapisini kapatiyordum .Ani misafir gelince iyiydi ancak 1 aydır esim orda ders calisiyor .Ders calisirken bir seyler yiyor ve silgi tozu oof.Zaten yarina erteledim. Benimki alışmayınca durmadi abisinde.
Çocuğu yüzükoyun koyuyorduk, o yalıyordu :KK70:
Süper :KK49:

Hahaha çok hoşsun vallaa... bende geçen oğlan uyurken süpürgeyi açayım dedim çığlık kıyamet kopardı ortalığı.. iyice unutcaz iş yapmayı bu gidişle:KK49:
Uyanikken yapmak en iyisi o anlamda ama o zamanda mızmızzlanıyorlsr iki dakikada bitecek iş saatler sürüyor bu daha çok yoruyor dimi

Bu sabah doktor muayenemiz vardı hava çok soğuk olur diye endişe etmiştim ama kar yağdığı için yumuşak bir hava vardı etrafa baktı durdu her yer bembeyaz dedi sanırım:) 350gr almış bu ay ek gıdayı genişletti lan tahlili verdik kan alırken ve sonrasında küçük çaplı kıyamet koptu aklına geldikçe agladı kızım :)

Merak ettim de Forum yöneticileri buna kızmıyorlar mı ifşa falan olur diye geçen whatsap gruplarına kızdıkları konuşulmuştu ya :KK53:

Bu sabah doktor muayenemiz vardı hava çok soğuk olur diye endişe etmiştim ama kar yağdığı için yumuşak bir hava vardı etrafa baktı durdu her yer bembeyaz dedi sanırım:) 350gr almış bu ay ek gıdayı genişletti lan tahlili verdik kan alırken ve sonrasında küçük çaplı kıyamet koptu aklına geldikçe agladı kızım :)
gecmis olsun canim, kan neden aldi?

Gece kar yağmıştı onun huzuru vardi.resmen 15 saat uyu denen havaydi, ortamdi. Ama ne oldu saat başı uyandığımız için 5 saat bile yalan oldu
İnşallah hayırlı evlat olurlar.Bu kadar zorluğa, anne babasını döven evlatlar var, ne kadar korkunç ve üzücü :(

Ya bu tablonun biraz ifşa içerdiğini düşünüyorum :110: keske sadece biz gorebilsk

bu kadar oksuruk+balgam.varsa gotur bence canim. Sirtini dinlesin baksin bir. Allah korusun ilerlemesin de
Gece ateşlenince götürdük tahlilde birşey çıkmadı ama nefes rahatlatıcı bir şurup verdi bir de calpol. Ama ne hikmetse Bugün baya derinden öksürüyor ve inanılmaz halsiz huzursuz. Tekrar gideceğiz sanırım. Mamasını hiç yemiyor emmek de istemiyor süt sağıp onu emzirirken veriyorum :( Bebişlerhasta olmasın ya
canim temizlikci al bir gunluk veya basina bu isi acan kv gelsin yapsin bir zahmet...
Emzikle bozmuslar kafayi. Cocugun butun dertlerinin devasi olarak goruyorlar niyeyse :işsiz:
Çocuk hasta oldu o günden sonra hastanede olduğumuzu öğrenince ben geleyim çocuğa bakayım falan dedi :kızgın: ben de annemi çağırdım gelmesin diye bugün geldiler yine. Çocuk zaten halsiz sürekli ağlamaklı çocuğu koltuğa oturtup bırakıyor ellerinden tutup! Yürütüyor falan. Gına geldi artık.
Bence ciğere inmeden götür canım, sonra çok zorlanırsınız

Geçmiş olsun bence de hiç beklemeden götürün. Doktor yönlendirsin en güzeli.

Ya kizlar oglum gunduz yeterince dönsün diye fırsat veriyorum .Sabahlari babasına show yapmak icin donuyor .Gun icinde benim pofpoflamamla ancak popisinu kaldiriyor :olamaz:
Iki gündür emzirirken dönmeye calisiyor. Emziremiyorum .Tam uykuya dalacagi an yapıyor. Hadi basa sariyoruz.:KK59:

C cigdemmm26 L lady8 Kızlar ameda süt pompasını sormuştunuz. Ben aventle karşılaştırayım.
Aventte 1 masaj 3 hız ayarı var
Ameda da hız ve emiş ayarları ayrı ve bu güzel bir özellik mesela hızını yavaş ama emişini güçlü yapabiliyoruz. Aventte hem emiş hem hız aynı anda artıyor ve meme ucum acıyordu.
Gerçi amedayı ilk kullandığım gün yara oldu iki ayarı da baya yükseltmiştim.
Amedanın huni kısmı KESİNLİKLE avente göre daha iyi kavrıyor. Kavrama iyi olunca çekiş de iyi oluyor.
Sütü de bir tık fazla sağdım sanırım. Ben normalde 15 20 cc ancak çıkarıyordum bunda 30-40 :D ilk defa bu sabah 60 cc sağdım :oha: ama oğlum hasta olduğundan ememiyor onun da etkisi olabilir. Ben amedayı sevdim :KK39:
Açıkçası ilk sağdığımda çok daha fazla süt alırım sanıyordum ama keramet makinede değil memedeymiş :D
Sağarak arttırmaya çalışacağım biraz daha bakalım.

Back