• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Karnı tok altı temizde olsa her gece 3 te kurulu saat gibi uyanıyor. Bugün inat ettim emzirmeyeceğim alış bir daha uyanma diye salladım. 40 dk boyunca ağladı dayanamadım yanıma aldım emerek uyudu yine o kazandı.
2 gecedir hiç uyuyamıyorum. Kıvranıyor sürekli, ayağa kalkıp gezince rahatlayıp uyumaya devam ediyor ama nereye kadar ayakta gezeceğim. Gezerken gaz çıkarırsa rahatlayıp uyumaya devam ediyor, çıkmazsa kıvranıyor gözleri kapalı :(

2 gecedir hiç uyuyamıyorum. Kıvranıyor sürekli, ayağa kalkıp gezince rahatlayıp uyumaya devam ediyor ama nereye kadar ayakta gezeceğim. Gezerken gaz çıkarırsa rahatlayıp uyumaya devam ediyor, çıkmazsa kıvranıyor gözleri kapalı :KK43:
Evdeyken çok sorun etmiyordum artık zorlanıyorum ya. Hipp iyi geceler çayı varmış ona bakmaya gidiyorum şimdi. Uyutup babasına bıraktım herifin yüzü sirke satıyordu ama umrumda değil

Evdeyken çok sorun etmiyordum artık zorlanıyorum ya. Hipp iyi geceler çayı varmış ona bakmaya gidiyorum şimdi. Uyutup babasına bıraktım herifin yüzü sirke satıyordu ama umrumda değil
İnşallah iyi gelir. Çalışırken iyice zor olur tabi. Ya ben anlamıyorum bu erkekleri, sanki çocuğu süs olsun diye yapıyorlar, bak benim çocuğum var diye yapıyorlar gösteriş için sanki. Bakmaya yardım etmeyeceksen çocuk isteme arkadaş isteme. Ben annesiysem sen de babasısın, bakacaksın. Gerekirse altını değiştireceksin, üstünü giydireceksin, yemeğini yedireceksin, oyun oynayacaksın, uyutabiliyorsan uyutacaksın bile. Baba olmak sperm bağışı yapıp çocuk doğunca bez almak mı yani?!

Tek dr a bagli kalma canim .Hele ki göz icin .Rabbim sifa versin .Sıkma canını. Bazen sadece %10 ihtimallik bir seyi önümüze koyuyorlar ve gereksiz üzülüyoruz. Yıllar once bir dr un yanlis numara gözlük yazmasi ve bunu 6 ay kullanmam yuzunden basima gelmeyen kalmadı. O zamanlar cocuktum .Simdi olsa 5 dr gezerdim.
Evet cnm haklısın ufak bir ihtimal bile olsa insanın canı sıkılıyor doktorumuz çok guvenılır yıllardır tanırız masaj yapıyor musunuz dedı ağlayıp ittirıyo deyince ameliyat mı olsun ağlasın sen yap diye bana çıkıştı bıraz :) salı günü tekrar gıdıcez bakalım damla işe yarıyor mu dıye inşallah işe yarar Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin

2 gecedir hiç uyuyamıyorum. Kıvranıyor sürekli, ayağa kalkıp gezince rahatlayıp uyumaya devam ediyor ama nereye kadar ayakta gezeceğim. Gezerken gaz çıkarırsa rahatlayıp uyumaya devam ediyor, çıkmazsa kıvranıyor gözleri kapalı :KK43:
Bizim gecen gun öyle olmuştu onun da sebebi ayağına limonlu ıslak çorap giydirdim üşütmüştü sıcak su torbası koymayı mı denesen acaba gercekten çok zor bir durum Rabbim şifa versin inşallah

Bizim gecen gun öyle olmuştu onun da sebebi ayağına limonlu ıslak çorap giydirdim üşütmüştü sıcak su torbası koymayı mı denesen acaba gercekten çok zor bir durum Rabbim şifa versin inşallah
Üşütme de yok ki. Sadece gaz sancısı çekiyor, kakasını yapınca falan rahatlıyor biraz ama kaka yapması da öğleni buluyor. Bebeklik hallerini özleyeceğim biliyorum ama büyüsün de artık o da ben de uyuyayım istiyorum :(

Ek gıdaya geçenler!!!:rolleyes:
-Almamız gerekenler nedir araç gereç olarak?
-Buharda pişirme aparatı kullanılıyor mu?her tencereye uyacak mı?
-bebeğimize yaptığımız çorbalar,yemekler için minik tencereler mi almamız gerek?

Cevaplayabilirseniz çokkk sevinirim. Gereksiz bişey almak istemiyorum. Ufacık bi Kaşığın bile fiyatı uçmuş bu nedir :oha:
Bir tane kaşık, küçük tencere, cam rende, mama önlükleri kesin gerekiyor. Kırılmaz kase ve buharlı pişirici sana kalmış. Bence onlar da lazım ama henüz almadım yorum yapamıyorum canısı.
Kaşık olarak mycey kutulu kaşığı gayet iş görüyor fiyatı da uygun

Ek gıda ile ilgili bir soru da benden, organik pirinç unu, bebek bisküvisi gibi ürünler için hangisinş tercih ettiniz, çorba karışımları da varmış onlardan aldınız mı
Caniiim senin yazdığını da gördüm cevaplayamamisim makarnalutfen ve makarnavitma dan aldım karışık olarak. Henüz çorbalık bişey almadım karışım falan. Bı tane dut pekmezi aldim onlardan birinden. Bebe bisküvisini de kendim yaparim diye düşündüm tarif var

Kendime bir iyilik yaptım ve lazere başladım. Bundan sonuc almaya başlayınca da yüzümdeki minik lekeler için bakım düşünüyorum. Depresyondan çıkma çabaları vol1

Süper bişey yapmışsın. Lazer kesinlikle yaptırılmalı çok memnunum iyiki yaptırmışım tekrar gitmem lazım ama bakalım ne zaman nasip olur. Yüz lekeleri için çözüm bulursan bende tavsiye isterim :KK54:

Ben aldım o çayı. Doktor gece beslemelerini azalt uyuması lazım artık dedi. Benimkilerde her gece saat 3 de kalkıyorlar. Mama yerine bu çayı yapıp veriyorum ama ork sevdiklerini söyleyemicem. Genelde dökülüyor yada ben içiyorum.

Ben aldım o çayı. Doktor gece beslemelerini azalt uyuması lazım artık dedi. Benimkilerde her gece saat 3 de kalkıyorlar. Mama yerine bu çayı yapıp veriyorum ama ork sevdiklerini söyleyemicem. Genelde dökülüyor yada ben içiyorum.
6.aydan sonra gece beslemesine gerek yok yazıyor her yerde ama ısrarla emmek istiyor. Mamada istemiyor derdi açlık değil derdi tamamen benim. Dışarı çıktım bugün ben eve geldikten sonra uyandı. 2.30 saat uyumuş radarı var sanki ben varken sadece bana yapışık olmak istiyor

6.aydan sonra gece beslemesine gerek yok yazıyor her yerde ama ısrarla emmek istiyor. Mamada istemiyor derdi açlık değil derdi tamamen benim. Dışarı çıktım bugün ben eve geldikten sonra uyandı. 2.30 saat uyumuş radarı var sanki ben varken sadece bana yapışık olmak istiyor
Hepimizinki oyle boşuna ana kuzusu demiyorlar. En ihtiyaç duyduklari donem bu dönemler. Ne yapsınlar tutunacak tek dalları biziz :) Allah da hicbir yavruyu anasiz babasız koymasın. Hele anasiz daha zor

Benimki de öyle canım ben evdeyken velet uyumuyor.

Hepimizinki oyle boşuna ana kuzusu demiyorlar. En ihtiyaç duyduklari donem bu dönemler. Ne yapsınlar tutunacak tek dalları biziz :) Allah da hicbir yavruyu anasiz babasız koymasın. Hele anasiz daha zor
aminnnnnnn bakiyorum da nasil bize muhtaclar ya kiyamam

NasilYarDiyeyim NasilYarDiyeyim lazer büyük cesaret ben paket almıştım evlenmeden birkaç ay önce bebek çalışmalarına başlayınca dondurdum. Sonra ilk bebek oldu kürtaj oldu. Hadi tüp bebek derken hala donuk duruyor. Kaç seans kaldı tekrar gitsem estetikmerkezi problem çıkartırmı bilemiyorum. İşyerime yakındı. Su an isten çıkar çıkmaz kendimi eve ışınladığım için yine gidemem heralde umarım kalan seanslar buhar olmaz

Back