• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün uykusuzlar günü sanırım. Oğlum sürekli mıkırdandı sabaha kadar. Zaten 12 de uyudu. Eşim ilk defa ben başka odaya gidip yatayım sabah araç kullanırken uykum geliyor dedi ve gitti. İlk kez 12 de ayağımda sallayarak uyuttum. Sürekli ıkınıyor sanki gazı var anlamadım ki. Büyüdükçe düzeleceğine büyüdükçe deliriyor benim çocuk....

Saat 11 den sabah 9a kadar uyudular inanamıyorum sadece 6 da mama için uyandılar ama ben 1 saat uyumuşumdur :kızgın: ateşim düşmedi yorganla boğuştum sabaha kadar. Şimdi aile hekimine gidicem ilaçsız zor gözüküyor benim artık :KK43:
Geçmiş olsun canım, git bari napıcaksın doktor öneride bulunur ilaç yazamasa da bişeyler verir.. boğaz için doğal pastil var mikrobu aşağı indirmiyor eczaneye sorabilirsin. Soğuk algınlığı için de terlemek ve yatmak iyi gelecektir, bir günde bie geçer ama yardım alman lazım.

Kızlar günaydın bi kaç sorum var sizlere
Bu cam rende elmadan başka ne için kullanılır ?
Dışarı çıkarken diyelim yanımıza elma püresi aldık bebeğe yedirmek için bu kararmaz mı aynı şekilde mamalar bozulmaz mı nasıl korunuyor bi kaç saat ?

Günaydın canım o kadar emmekten çok gaz olacağını zannetmiyorum Ama elma gaz yapar fakat çabuk çıkarır
Vermeyeyim daha erken diyorum .Ama yaninda yerken çırpınıyor almak icin .Ben de veriyorum.
Saat 11 den sabah 9a kadar uyudular inanamıyorum sadece 6 da mama için uyandılar ama ben 1 saat uyumuşumdur :kızgın: ateşim düşmedi yorganla boğuştum sabaha kadar. Şimdi aile hekimine gidicem ilaçsız zor gözüküyor benim artık :KK43:
Gecmis olsun canim .Insallah hemen toparlanirsin.

Kızlar günaydın bi kaç sorum var sizlere
Bu cam rende elmadan başka ne için kullanılır ?
Dışarı çıkarken diyelim yanımıza elma püresi aldık bebeğe yedirmek için bu kararmaz mı aynı şekilde mamalar bozulmaz mı nasıl korunuyor bi kaç saat ?
ben elmadan başka armutta rendeledim. armutuda çok sevdi benim kız. daha dışarı çıkıp yanıma püre almadım.köye gittiğimizde hazır elma püresi almıştım. dışarıda mama vereceğim zaman yanıma termos alıyorum. küçük bir süt termosu aldım kızıma bir yere oturup hemen yapıp veriyorum mamayı.

Saol cnm bebeklerle birbirimize geçirip duruyoruz galiba. Taa annem en baştan geldi hasta hasta öptü öff o antibiyotik içti tabi iyileşti hemen. Karbonatlı suyu deneyeyim iyi fikir
bize de esim ilk hasta oldu bulasmadi, ikinci kere hasta oldu artik bir zahmet bulasti yani, bir daha da hasta olursa eve almayacagim. Bronsit oldu cunku oglan yok yere :KK12: bir de bagisiklik da genetikmis, bana cekmemis cocuk, babasinin tarafina cekmis maalesef :KK12:

Kızlar bir tane düzgün bir çocuk doktoru bulamadim yahu, geçen ay giitigim dr ek gıdaya geçiş yaptırmıştı birde kasik mamaya başlatmıştı. Öğlen ve akşam kasik mama veriyordum, birde tadım yaptiriyordum. Neyse bizim kiz bu ay 300 gr almış şuan 6350 gr dr bu aylarda 7 kg olmasını bekleriz dedi. Iste dönüyor mu vs fln derken hepsini yapıyor.. bazen gece kendi kalkıp konusuyor dedim. Bana yavaş gitmişsin biraz dedi ee tadim yaptirmadan nasil sebze meyve vereyim bu cocuga neye alerjisi oldugunu bilemem dedim, çocuğa 1 elmayı rendeleyip yedir öğlen çorba içir akşama doğru ev yapımı yoğurt ver gece yatmadan 4 kasık kasik maması ver dedi. Yahu bu bebegin midesi ne kadar ki ben ona 1 elma vereyim bu çocuk ne ara beni emecek. Boyu 64 cm kafa çevresi büyüyor gelişiminde sıkıntı yok tek sorun kilo almaması, yani kızlar sizce anormal bir durum varmı?
Cnm o Dr saçmalamış. Benm oğlan da 5aylık kontrolde sadece 200gr aldı, kilosu 6200falan.evet persentil hesabına göre kilo olarak zayıf fakat baş çevresi ve boyu uzadığı için Dr. Hiç ciddiye almıyor. Bizim de boyumuz 64cm.en kötü 3yaşına kadar yakalar yaşıtlarını diyor ve biz daha ek gıdaya bile başlamadık.

Kendimi yatağa atıp hiçbir şey düşünmeden uyumak istiyorum. Hava o kadar soğuk ki, yorganın altında sıcacık yatakta kıvrılıp yatmak. Çok büyük bir hayal değil mi? :KK43: kaç kış böyle geçer ki?
onumuzdeki yil yapariz bunu, en kotu ihtimalle h.sonu babasi bakar yine yapariz 1,5 yasinda oluyorlar oynarlar oyalanirlar babayla da

Yaparız dimi ya? İmkansız gibi geliyor bana uyku artık :KK43:
yapariz tabi ya hep boyle kalmayacak inanmasi zor olsa da :KK48:
Bunu 1 haftadir geceleri bebesi 15 dakikada bir uyanan biri olarak soyluyorum canim. Mecbur buyuyecekler :ıslık:
Allah saglik huzur versin de

Hahaha çok hoşsun vallaa... bende geçen oğlan uyurken süpürgeyi açayım dedim çığlık kıyamet kopardı ortalığı.. iyice unutcaz iş yapmayı bu gidişle:KK49:
toz obeklerini goruyorum suan oturdugum yerden :KK71:fantom supurge doldu, temizlenmesi lazim :KK53:

yapariz tabi ya hep boyle kalmayacak inanmasi zor olsa da :KK48:
Bunu 1 haftadir geceleri bebesi 15 dakikada bir uyanan biri olarak soyluyorum canim. Mecbur buyuyecekler :ıslık:
Allah saglik huzur versin de
Amin inşallah, ben sağlıklı olsun istiyorum artık. Kendini kasıp kasıp hiçbir şey çıkaramıyor, sonra ağlıyor. Ben de bıktım artık canının yanmasından :(

Back