- 15 Aralık 2017
- 578
- 982
- 23
- 41
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #75.181
Tam da bizi anlatmissinYarım saat uyku lanetinden kurtulamıyorum bir türlü. Ne yaparsam yapayım uyanıyor, sonra da esneyip esneyip ağlıyor. En fazla bir saat sonra tekrar uyumak istiyor. Deli yorucu bir şey.
Sizin 3.cocukmus diger ikisi de böyle miydi? Bu 2 saat süreyle kaldir emzir demislerdi. Ondan mi acaba siz öyle mi yaptınız? Hormonlu yiyeceklerden mi, kirli havadan mi, insanlar artık çok değişti ondan mıı türlü türlü tahminlerim var. Uyumama sebepleri olarakTam da bizi anlatmissin
Benim de benim de ..aynen oyle. Daha da gelince hizmet beklerler, bebegin rahatini duzenini bozarlar. Bebekten sonra hicbir seye hickimseye tahammulum kalmadi. Kendi hayatimin bitmis olmasi, 24 saat gercek anlamda non stop bebek bakmak, ustune ben de bebek de esim de hastalik atlattik. Yani 0 sabir suan. Bir de aklimdan gecip canimin istedigi ve firsat olmadigindan yapamadigim yemekler var ki
Senin kv işkence citasini iyice yukseltti valla pes .Haddini bildirmek lazim .Kızlar akşam yemeğine 30!!!!! Kişilik misafirim var kv sağolsun sülaleyi çağırmış ve 9dan sonra geleceklermiş. Yemeği var çayı tatlısı var meyvesi var. Hepsi de çoluk çocuklu. Bir kere idare ederiz artık dedi bir de. Artık kaçta giderler bilmem. Bir de ben çocuğu tutarım sen hizmet edersin dedi. Sanki ben çağırdım! İki tane sofra kurduk iki posta yiyecekler. O çoluk çocuk sesinde uyuyamaz da benimki. Gece de uykusuzluğun zirvesini yaşarız.
Yuhhhhhh desem ayup olmaz dimi Allah'im bebekli insanların halinden anlamayan başta k.v olmak uzere tüm insanlara gece uykusuzluk cektir yarabbi AminnnnKızlar akşam yemeğine 30!!!!! Kişilik misafirim var kv sağolsun sülaleyi çağırmış ve 9dan sonra geleceklermiş. Yemeği var çayı tatlısı var meyvesi var. Hepsi de çoluk çocuklu. Bir kere idare ederiz artık dedi bir de. Artık kaçta giderler bilmem. Bir de ben çocuğu tutarım sen hizmet edersin dedi. Sanki ben çağırdım! İki tane sofra kurduk iki posta yiyecekler. O çoluk çocuk sesinde uyuyamaz da benimki. Gece de uykusuzluğun zirvesini yaşarız.
Canım ewet özellikle ilk cocuk çok gazlı uyku bilmez mizmiz bir bebekti simdi çok akıllı bana her şey de yardimci Allah razı olsun 13yasinda diğeri 8 yaşında o da bebekken biraz zordu ama 10 aylik falanken yavaşça düzene girdi uykuyu cok severdi dışarda uyusa da ewde uyanmadan devam ederdi bu da başka turlu bir tip daha anlayamadim bakicaz artık ilerleyen zamanlardaSizin 3.cocukmus diger ikisi de böyle miydi? Bu 2 saat süreyle kaldir emzir demislerdi. Ondan mi acaba siz öyle mi yaptınız? Hormonlu yiyeceklerden mi, kirli havadan mi, insanlar artık çok değişti ondan mıı türlü türlü tahminlerim var. Uyumama sebepleri olarakyoksa telefon radyasyonlarindan mı? Herkesin çocuğu uyumadığı için bunlari tahmin ediyorum ancak
Aynen canım bizimkinin de gündüz uykulari çözülmüyor bir türlü. Günde bir kere uzun uyuyor 2 saat kadar. Diğer iki uykusu kısa. Odasını da kararttim. Gülerek konuşarak uyanıyor uyutamiyorumBizimde senin gibi canım rutinimiz. Ben sadece eğitime başlarken camdan bakıp onunla sohbet ettim. İşte benim kızım uyuycakmış kuşlara iyi geceler demeye geldi falan diye. Bide müzik açıyorum müzikte uyuyor arkadaki sesleri örtsün sakinleştirsin diye. Anlamıyordur ama dışarıyı izlemeyi seviyor. Sonra perdeyi kapatıyoruz birlikte. Valla ilk gün çok hareket etti. Hala ediyor aslında ama uyuyor bi süre sonra. Gözlerini ovuşturuyor sırf uyumamak için. Hatta beşiğin korumalıklarından ellerini sarkıtıyor bu aralar nedense. Bende hiç inanmazdım ama oluyormuş :)
Bence yapma yaa biraz dinlen ne çabuk unuttun yaşadıklarını ağlama krizlerini :)
Gündüz 3 kere kendisi uyuyor canım ama uykuları uzun sürmüor onu çözemedim. İlk 2 uykusu 45 dk sürüyor sallamadığım için tekrar dalmıyor 3.uykusu 1.5 saat kadar. Gece güzel uyuyor.
Sallamadım canım. Çok ağlarsa pışpışladım saçını gögsünü okşadım ama ne kadar az temas o kadar iyi diyorlar. Gözlerimi kapatıp yanında oturdum.
Düzelecek bence canım atağa girdik zaten ama bir ay sürecek bu da. Seninkini ağlarken hiç düşünemiyorum :) çok sakin görünüyor melekKızlar 5. Aydan sonra bebeği kesintisiz uyuyan kaldı mı allahaşkına bana dönemsel diyin, diş deyin, atak diyin ne bileyim bi şey diyin düzelecek deyin. 5. Aya girdiğinden beri böyle. Dün gece sadece 3 saat uyudum. Bugün memesiz uyutayım dedim ortalığı yıktı, boğazı acıyana kdr bağırıyoroff
Hadi inşallah bakalımKızlarrrr ben şok ben iptal!!!
İlk defa bi cesaret yatır kaldır yapmaya yeltendim. 40dk sürdü ama uyudu sonunda :) Allahım nolur artık böyle uyuyabilsin yavrum yaa..dua edin kızlar başarayım şu işi :)
Hadi inşallah bakalımgece uyanınca da yatır kaldıra devam
Yatir kaldır deyince beni bir gulmek aliyor .Yatiriyorum ve yatiyorum sonrasi yok .Birlikte yuvarlanıp duruyoruzHadi inşallah bakalımgece uyanınca da yatır kaldıra devam
İnş canım ya. Ama acıkıp kalkmaz mı gece? 7de beslendi çünkü. Gece 1gibi kalkıyor genelde.
Yok canım acikirsa emzircen tabiki. Ama aç değilken uyanırsa yatır kaldıra devam.İnş canım ya. Ama acıkıp kalkmaz mı gece? 7de beslendi çünkü. Gece 1gibi kalkıyor genelde.
Ay çok nazlilar ya. Bizimki de bı yatırmadim diye ağlar bi kaldır diye ağlar. Öyle yapınca böyle böyle yapınca öyle. Poposunu dovuyorum dayak dayak dayak diyerekYatir kaldır deyince beni bir gulmek aliyor .Yatiriyorum ve yatiyorum sonrasi yok .Birlikte yuvarlanıp duruyoruz
Yatarak emzirmekten vazgeçeyim besigine alismasi icin dedim .Yok arkadas bazen yatirmadim diye agliyor
Yatir kaldır deyince beni bir gulmek aliyor .Yatiriyorum ve yatiyorum sonrasi yok .Birlikte yuvarlanıp duruyoruz
Yatarak emzirmekten vazgeçeyim besigine alismasi icin dedim .Yok arkadas bazen yatirmadim diye agliyor
Düzelecek bence canım atağa girdik zaten ama bir ay sürecek bu da. Seninkini ağlarken hiç düşünemiyorum :) çok sakin görünüyor melek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?