2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tam da bizi anlatmissin
Sizin 3.cocukmus diger ikisi de böyle miydi? Bu 2 saat süreyle kaldir emzir demislerdi. Ondan mi acaba siz öyle mi yaptınız? Hormonlu yiyeceklerden mi, kirli havadan mi, insanlar artık çok değişti ondan mıı türlü türlü tahminlerim var. Uyumama sebepleri olarak yoksa telefon radyasyonlarindan mı? Herkesin çocuğu uyumadığı için bunlari tahmin ediyorum ancak

Benim de benim de ..
Aksam ustu misir patlatip cay yaptim. Esime de foto attim .2.bardaga gecemeden benimki çıldırdı.
Senin kv işkence citasini iyice yukseltti valla pes .Haddini bildirmek lazim .

Yuhhhhhh desem ayup olmaz dimi Allah'im bebekli insanların halinden anlamayan başta k.v olmak uzere tüm insanlara gece uykusuzluk cektir yarabbi Aminnnn

Benim bebis de uykudan uyaninca konusuyor .Özellikle gece büffff püfff diye sesler cikiyor .Bir de diss diss ciss ciss yapiyor .Gece öpmemek icin kendimi zor tutuyorum.Gunduz öpe öpe cildirtiyorum
Bir de aglarken anne diyor .Kv çekemiyor. Baba mi diyecekmis diyor

Canım ewet özellikle ilk cocuk çok gazlı uyku bilmez mizmiz bir bebekti simdi çok akıllı bana her şey de yardimci Allah razı olsun 13yasinda diğeri 8 yaşında o da bebekken biraz zordu ama 10 aylik falanken yavaşça düzene girdi uykuyu cok severdi dışarda uyusa da ewde uyanmadan devam ederdi bu da başka turlu bir tip daha anlayamadim bakicaz artık ilerleyen zamanlarda

Aynen canım bizimkinin de gündüz uykulari çözülmüyor bir türlü. Günde bir kere uzun uyuyor 2 saat kadar. Diğer iki uykusu kısa. Odasını da kararttim. Gülerek konuşarak uyanıyor uyutamiyorum

Düzelecek bence canım atağa girdik zaten ama bir ay sürecek bu da. Seninkini ağlarken hiç düşünemiyorum :) çok sakin görünüyor melek

Kızlarrrr ben şok ben iptal!!!
İlk defa bi cesaret yatır kaldır yapmaya yeltendim. 40dk sürdü ama uyudu sonunda :) Allahım nolur artık böyle uyuyabilsin yavrum yaa..dua edin kızlar başarayım şu işi :)
Hadi inşallah bakalım gece uyanınca da yatır kaldıra devam

oinone27 canım gece kaç kere uyanıyor peki bebeğin? Ve uyanınca nasıl uyutuyorsun? Şimdi yatır kaldır ile uyuttum oğlumu umarım uyanmaz birazdan. Gece acıkır kalkar uykusunda emzirip yatırıyordum ben sen de öyle mi yapıyorsun? 3-4kere kalkıyor ama benimki.

Hadi inşallah bakalım gece uyanınca da yatır kaldıra devam
Yatir kaldır deyince beni bir gulmek aliyor .Yatiriyorum ve yatiyorum sonrasi yok .Birlikte yuvarlanıp duruyoruz
Yatarak emzirmekten vazgeçeyim besigine alismasi icin dedim .Yok arkadas bazen yatirmadim diye agliyor

Yatir kaldır deyince beni bir gulmek aliyor .Yatiriyorum ve yatiyorum sonrasi yok .Birlikte yuvarlanıp duruyoruz
Yatarak emzirmekten vazgeçeyim besigine alismasi icin dedim .Yok arkadas bazen yatirmadim diye agliyor
Ay çok nazlilar ya. Bizimki de bı yatırmadim diye ağlar bi kaldır diye ağlar. Öyle yapınca böyle böyle yapınca öyle. Poposunu dovuyorum dayak dayak dayak diyerek

Seninki yatır kaldırdan ziyade sadece yatır olmuş canım ya :) inş yatırdıktan sonra kaldırmadan uyur bebişin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…